Kmieciu przyznaj sie że używasz czitów ;p Bo jak nie to ktoś zrobi nalot na twoją chatę

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
:OOOOOOOOOOOOOMinpis pisze:ze względu na niezwykle smętną muzykę
>.< Pomocy!Minpis pisze:gra jest po prostu nudna.
Kto wie, może jeszcze raz spróbuję zagrać... ale słyszałem, że podobno najlepiej jest grać z najnowszych patchem. A tak się składa, że do Polskiej wersji nie ma najnowszego patcha, jeśli chce się go zainstalować to trzeba kombinować (kombinować!Robsessed pisze:Ale radzę Ci jeszcze raz spróbować zagrać.Arcanum <3...
Ja też to mam, nie jestem pewien, ale to się dzieje, gdy ten niebieski pasek spadnie ci do zera. Poziom tego odnawia się z czasem. Jak na razie, to drażni mnie w tej grze to, że nic nie trafiam z pistoletu. Chciałem zrobić postać na broń palną, ale w sumie wyszło na to, że biegam z mieczem, bo z rewolweru same pudłaMr Minio pisze:Dlaczego moja postać co chwilę się przewraca? Biegnę sobie, biegnę, nagle *bęc* i leży przez 3 sekundy. Bardzo to denerwuje i zniechęca do dalszej gry.
Zmęczenie (niebieski pasek), jeśli spada do zera postać traci na chwilę przytomność. Bardzo szybko go ubywa, gdy gramy magiczna postacią, zwłaszcza na początku. U handlarzy można nabyć miksturki regenerujące (mag) lub rozbudzacze (technolog). Warto sobie zrobić zapas, bo bardzo się przydają.Mr Minio pisze:Zamierzam z kumplem pograć w multi. Zamierzam także grać w single, ale mam pytanie. Dlaczego moja postać co chwilę się przewraca? Biegnę sobie, biegnę, nagle *bęc* i leży przez 3 sekundy. Bardzo to denerwuje i zniechęca do dalszej gry.
Po nabyciu szkolenia na ucznia w Zamglonych Wzgórzach pudeł jest o wiele mniej.Kariko pisze:Chciałem zrobić postać na broń palną, ale w sumie wyszło na to, że biegam z mieczem, bo z rewolweru same pudła