Jak wyobrażasz sobie usera wyżej ?

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

29 gru 2016, 02:59

Refresh! Temat czytałem, więc nieco się dowiedziałem o userach. Zdjęcia też widziałem. Więc trudno teraz pisać, jak sobie... Ale zawsze jakieś wyobrażenie miałem. Choć raczej posługuję się obrazem awatara. Nie że tak wygląda :D ale jako symbol. Lecz jak już, to zawsze jakiś obraz kilku ludzi był. W tym:

Dzienis.
Dość wysoki, do 180 cm. Ramiona szerokie, ręce mocne, choć w siłkę się nie bawił. Włosy czarne, twarde, tradycyjny fryz "kark wygolony, im wyżej tym dłuższe". Brwi gęste, stykają się ze sobą. Żuchwa mocna. Ogólnie gruby kościec i silny skurczybyk. Ubiera się w normalne ciuchy, nie wybrzydza, byleby nie były pstre i nie były dresem z lampasami.

To teraz o mnie. :D
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 5 razy.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Yossarian
Grabarz
Grabarz
Postawił piwo: 6 razy
Otrzymał  piwo: 3 razy

29 gru 2016, 03:08

Tiquill
Facet w średnim wieku, ubierający się raczej jak ktoś w przedziale wiekowym 20-30 lat. Średnio-mocna budowa ciała, między 180-190 cm wzrostu. Nosi okulary i widać u niego zakola. Ma wąsy, bródkę i bokobrody.

Trafiłem choć trochę? :D

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

29 gru 2016, 03:42

Yossarian pisze:Trafiłem choć trochę? :D
Całkiem sporo. xD Ale większość w czasie przeszłym. Kiedyś miałem bokobrody na przykład. ;) A więcej na razie nie podpowiadam. Chcę więcej wyobrażeń mnie! :D

No to Yossarian. Też unikam tego, co już się dowiedziałem, a tylko co było wcześniej:

Szczupły chłopak, wąskie spodnie, często czerwone (w kolorze swego auta), jest luźna bluza, kaptur często. Jak ciepło, to jednokolorowe podkoszulki, praktyczne - jak się usmarują przy grzebaniu przy aucie, to nie żal wyrzucać. Zero anime w jego wyglądzie, wciąż pamiętam jego samochodowy awatar i to stare wyobrażenie pozostało. Głowa ogolona. Może wąski pasek bródki przez brodę, jakiś kolczyk we brwi. Energiczny, szybkie ruchy, hałaśliwy w mowie i w śmiechu. Nie jest zaczepny, jest za to obronno-zaczepny.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
BakenS
Miłośnik broni

29 gru 2016, 04:43

Tiquill, nie wiem z jakiego powodu, ale ja sobie wyobrażam ciebie, jako Dzikiego z Poranka Kojota.

Obrazek

Jeśli chodzi o zdjęcie to dokładnie tak, ale to nie wszystko.

W sumie to ułożony facet, preferujący elegancki strój, z złotym zegarkiem na ręku, zapewne obrączka też zdobi twoją dłoń, ale nie jest jakaś bajerancka, jesteś raczej za tradycją niż za fanaberiami.
Na ogół się nie denerwujesz, ale nie znaczy to że jesteś ustępliwy, kiedy się zdenerwujesz to nie działasz krzykiem, po prostu twoja siła leży w gadce, potrafisz odpowiedzieć tak, żeby ktoś się zamknął i się już nie odezwał. Myślę, że jesteś oczytany, choć czytasz tylko takie książki, które są o człowieku. Jak masz potrzebę czegoś fabularnego to raczej wolisz obejrzeć film. Generalnie raczej jesteś poważnym człowiekiem, ale nie zaszkodzi czasem rzucić jakimś żartem, prawda? Kiedyś zarost ci nie przeszkadzał, teraz raczej wolisz być ogolony, to z powodu tej elegancji. Do pracy jeździsz mercedesem, najlepiej by mi tutaj pasował c 200 98 rok.

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

29 gru 2016, 14:25

Tiquill pisze:Dość wysoki, do 180 cm. Ramiona szerokie, ręce mocne, choć w siłkę się nie bawił. Włosy czarne, twarde, tradycyjny fryz "kark wygolony, im wyżej tym dłuższe". Brwi gęste, stykają się ze sobą. Żuchwa mocna. Ogólnie gruby kościec i silny skurczybyk. Ubiera się w normalne ciuchy, nie wybrzydza, byleby nie były pstre i nie były dresem z lampasami.

To teraz o mnie.
Niewiele trafiłeś :): Od biedy wzrost (choć i tak mnie zaniżyłeś ;> ), z resztą faktów bym dyskutował. Chociaż jestem całkiem silny. ;)
Zgaduj dalej. xD

Tiquill

Wysoki łysy gość w okularach z bródką. Często chodzi w skórzanej kurtce, nosi też typowe męskie koszule i dżinsy. Ceni sobie markowe obuwie. Typ outsidera, rzadko trafia na kogoś kto dzieli z nim jego zainteresowania. Inteligentny i wykształcony, nie jest pracownikiem fizycznym. Często wyjeżdża na delegacje, lubi podróże. Ciężko go namówić do nowych technologii, ale jak już się do nich przekona, to korzysta z nich na maksa. Mieszka w niewielkim miasteczku, ale pochodzi ze wsi.
Cierpliwy, ale jak już go zdenerwujesz, to nie ma zmiłuj.
Jeździ japońskim samochodem, prawdopodobnie Toyotą.

I regret nothing
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

30 gru 2016, 03:55

BakenS pisze:nie działasz krzykiem, po prostu twoja siła leży w gadce, potrafisz odpowiedzieć tak, żeby ktoś się zamknął i się już nie odezwał.
Jestem zbyt głośny, więc - wolę mówić cicho. Zaś gdy sprzeczka, to słowo a nie natężenie głosu, tu zgadłeś. Lecz to mi nie pomaga. Bo się zamykają, owszem. Ale w gniewie i urażonej ambicji aż po grób. Mam bardzo przykrą i bolesną umiejętność dopierd... w paru słowach do żywego. Lepsza cisza. 8-)
BakenS pisze:Myślę, że jesteś oczytany, choć czytasz tylko takie książki, które są o człowieku.
Ludzie jako zbiorowość, z ich historią i myśleniem interesują mnie bardziej niż pojedyńczy człowiek. Który jest marnością. Ale czytam już rzadko. Nowe media wyparły ze mnie czytanie. Niestety. Wracam tylko wtedy, gdy... te nowe media się popsują. Bo: książki się nie psują! ;)
BakenS pisze:Tiquill, nie wiem z jakiego powodu, ale ja sobie wyobrażam ciebie, jako Dzikiego z Poranka Kojota.
Oj, trochę mi z nim namotałeś, powiem... :bolek:
Dzienis pisze:Typ outsidera, rzadko trafia na kogoś kto dzieli z nim jego zainteresowania.
O, Jezu! :ściana: Jak bardzo nawet... ;)
Dzienis pisze:ale pochodzi ze wsi
Nie, małomieszczański typek ze mnie... z pochodzenia. Bo nie z ducha. A na wsi mieszka znaczna część rodziny tylko. Czyli jak u każdego prawie.

Był Dzienis, więc teraz BakenS:

Wiek (po)poborowy, wzrost do 170 cm, krępy, łysa głowa, twarz okrągła i ospowata. Ubiera się w typie militarnym, z domieszką czerni. Buciory ciężkie więc także. Ma odruch ocierania nosa nadgarstkiem. Głos niski, z chrypą.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2016, 04:01 przez Tiquill, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Postawił piwo: 5 razy
Otrzymał  piwo: 8 razy
Kontakt:

30 lip 2017, 23:41

Seebeek17

Typowy seba, łazi po ścianach i nosi dresy :czytaj:

I'm fucking insane in the brain. :axe:
Awatar użytkownika
Szynkacz
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

08 sie 2017, 18:56

Pan Szatan

Typowy szatanista, chodzi na protesty neo-nazistowskie i nie lubi ks. Natanka. ;)

Awatar użytkownika
ShaQ
Pracownik RWS
Pracownik RWS

08 sie 2017, 19:03

SzynkaczPL

Typowy rozwydrzony dzieciak. Wyżywa się w internetach po to aby zdobyć przyklaski od innych :lolface:

Awatar użytkownika
Szynkacz
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

08 sie 2017, 20:21

Teraz to mnie wk**wiłeś... (raz się wyżywałem w necie i to się źle skończyło :/)
ShaQ

Typowy bogaty bachór co ma wszystkie konsole, wszystkie części MK i dodatki, dobry komp. (czyli mały Zbysiu Stonoga). Znęca się nad niewinnym Szynkaczem że ma słabego neta ;>

Awatar użytkownika
Mniszka
Seryjny zabójca

17 paź 2017, 21:57

SzynkaczPL,
Ma 12 lat (dedukcja to moja mocna strona :lolface: ) i bardzo łatwo go wkurzyć. Bardzo często używa emotki ;> więc można powiedzieć że bardzo często jest wku*wiony.
Dlatego wyobrażam go sobie że jest ludzkim wcieleniem emotki " ;> "

Meow.
Awatar użytkownika
Szynkacz
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

29 paź 2017, 20:03

Mniszka
Jest bardzo spokojna i miła dla każdego, nie bierze udziału w aferach, każdy chce mieć z nią ślub. Innymi słowy ideał dziewczyny. :love:
(szynkacz hopes he will get out of friendzone xD)

Yossarian
Grabarz
Grabarz
Postawił piwo: 6 razy
Otrzymał  piwo: 3 razy

29 paź 2017, 20:06

SzynkaczPL, w sumie taka gimbaza co lubi jarać fajki za szkolnymi garażami :D

Awatar użytkownika
Mniszka
Seryjny zabójca

30 paź 2017, 22:17

Yossarian, opanowany grabarz, ale w razie problemów może przywalić w pysk łopatą xD
Każdy myśli że lubi anime (mangę?) i jara się Mitsubishi, ale tak na prawdę to jest Pszemek :D

Wiem, ten opis nie na sensu :):

Meow.
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Kontakt:

31 paź 2017, 07:20

Mniszka, Nasza forumowa gwiazda. Ma cięty język i potrafi go użyć.
Troszkę zboczona, ale to akurat jej plus. Ma duże poczucie humoru i potrafi nim zarażać. :D

8=======D
Zablokowany