Jak wyobrażasz sobie usera wyżej ?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Ryuq
- Administrator
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
Szczupły, "smukły" (xD) w okularach. Niski fan animu z kręconymi włoskami chodzący w nienaturalnie kolorowych koszulkach. Przynajmniej takie miałem wyobrażenie zanim przeczytałem powyższe co mi pobsuło wszystko 

Ryuq, Wzrost około 185 cm, szczupły, krótkie włosy, duże niebieskie oczy, dość poważna mina, lubi dubstep, electro, ubiera się w szare dresy, krótką koszulke, lubi grać w piłke nożną. Ile trafiłem? 

Ostatnio zmieniony 12 maja 2016, 21:20 przez Dev4ever, łącznie zmieniany 2 razy.
Mody i Mapy: Restaurant | KillThemAll(Survival) | Christmas District In The Suburbs | Hospital Of Fear |
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
- Ryuq
- Administrator
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
Tylko wzrost i szczupłość
Mam długie kudły które idę niedługo ściąć, oczu niebieskich niestety też nie mam. Electro mi sie przejadło a dubstepem sie brzydzę
Dresów nie lubie. Blisko aczkolwiek niewystarczająco 

EvilYeah
Średniego wzrostu, szczupły. Ma ciemne krótkie włosy i kilkudniowy zarost. Woli ubrania w ciemniejszych barwach. Ma w głowie antenę dzięki której wie kiedy ktoś napisał nowego posta. Niesamowity optymista, nawet gdyby potrącił go samochód to uważałby, że jest zajebiście.
Średniego wzrostu, szczupły. Ma ciemne krótkie włosy i kilkudniowy zarost. Woli ubrania w ciemniejszych barwach. Ma w głowie antenę dzięki której wie kiedy ktoś napisał nowego posta. Niesamowity optymista, nawet gdyby potrącił go samochód to uważałby, że jest zajebiście.
Ten, kto walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
tylko to się zgadzaSlaanesh pisze:EvilYeah [...] Woli ubrania w ciemniejszych barwach. [...] Niesamowity optymista, nawet gdyby potrącił go samochód to uważałby, że jest zajebiście.

Slaanesh,
lubi fiolet, jest niski i szczupły, krótko obcięty, lubi mroczne rzeczy, jest na ogół spokojny,
Pozdrawiam
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Ja sobie wyobrażam wszystkich tak jak ich avatary (po za Rychem) 
Ale jestem ciekaw jak wy sobie mnie wyobrażacie

Ale jestem ciekaw jak wy sobie mnie wyobrażacie

I'm fucking insane in the brain. 

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Ot taki obrazek mi przyszedł do głowy
Z deczka szalony nastolatek z lekkim ADHD
Krótkie włosy, zielone oczy, standardowe ciuchy, czapka z daszkiem na głowie
Lubi się od czasu do czasu zakapturzyć

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Tylko ciuchy i to ostatnie się zgadza no a ADHD to ja raczej nie mam... przynjmniej (jeszcze) nie wykryto go u mnieSilver Dragon pisze:Ot taki obrazek mi przyszedł do głowy

I ten no uznaje to za komplement nie pytajcie się czemu bo sam nie wiem

Ostatnio zmieniony 19 maja 2016, 06:50 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm fucking insane in the brain. 

180cm to chyba raczej średniojest niski i szczupły,
Włosy mam prawie do pasakrótko obcięty,
Ten, kto walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Silver Dragon
Krótko ostrzyżony brunet po trzydziestce, średniego wzrostu i wagi. Nosi okulary, ma brązowe oczy, ubiera się raczej typowo, mieszka samotnie w bloku w jakimś dużym mieście w Polsce. W zasadzie bez znaków szczególnych które wyróżniłyby go z tłumu.
Na codzień zajmuje się grafiką komputerową, zarabia godnie, ale przez to ma mało czasu na przyjemności. Interesuje się grami komputerowymi, muzyką i wszelakimi stworami znanymi z legend (najbardziej smokami).
Introwertyk i nihilista, jeździ Daewoo Tico, nie nadużywa alkoholu i narkotyków.
Krótko ostrzyżony brunet po trzydziestce, średniego wzrostu i wagi. Nosi okulary, ma brązowe oczy, ubiera się raczej typowo, mieszka samotnie w bloku w jakimś dużym mieście w Polsce. W zasadzie bez znaków szczególnych które wyróżniłyby go z tłumu.
Na codzień zajmuje się grafiką komputerową, zarabia godnie, ale przez to ma mało czasu na przyjemności. Interesuje się grami komputerowymi, muzyką i wszelakimi stworami znanymi z legend (najbardziej smokami).
Introwertyk i nihilista, jeździ Daewoo Tico, nie nadużywa alkoholu i narkotyków.

Ostatnio zmieniony 19 maja 2016, 19:41 przez Dzienis, łącznie zmieniany 1 raz.
I regret nothing
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Dzienis
Pomijając zdjącia...
Typowy polski 'kowboj' w wytartych spodniach i poharatanej od ciężkiej pracy bluzce. Na głowie czapka z daszkiem w amerykańskim stylu. Wyjeżdźa dość często na saksy by dorobić. Wielbiciel kurczaków, zarówno na żywo jak i na talerzu. Posiada własną niewielką fermę
Pomijając zdjącia...
Typowy polski 'kowboj' w wytartych spodniach i poharatanej od ciężkiej pracy bluzce. Na głowie czapka z daszkiem w amerykańskim stylu. Wyjeżdźa dość często na saksy by dorobić. Wielbiciel kurczaków, zarówno na żywo jak i na talerzu. Posiada własną niewielką fermę

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
W zasadzie nawet się zgadza, ale niestety nie mam już fermy kurczaków.Silver Dragon pisze:Typowy polski 'kowboj' w wytartych spodniach i poharatanej od ciężkiej pracy bluzce. Na głowie czapka z daszkiem w amerykańskim stylu. Wyjeżdźa dość często na saksy by dorobić. Wielbiciel kurczaków, zarówno na żywo jak i na talerzu. Posiada własną niewielką fermę

I regret nothing