Tak!Tiquill pisze:I za to mam je lubić?Bartosz pisze:Zombie przecież mają być brzydkie, pokraczne, gnijące, odrażające itd...

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Tak!Tiquill pisze:I za to mam je lubić?Bartosz pisze:Zombie przecież mają być brzydkie, pokraczne, gnijące, odrażające itd...
Są brzydkie, pokraczne, gnijące, odrażająco komiczne, denerwujące no i mi się zdecydowanie przejadły. Gdyby przynajmniej meshe były ciekawsze...Tiquill pisze:I za to mam je lubić?Bartosz pisze:Zombie przecież mają być brzydkie, pokraczne, gnijące, odrażające itd...
W sumie racja i największą wg mnie wadą jest konieczność szukania i rozwalania im łbów, zamiast po prostu odciąć łeb i po paru sekundach by zdychaliSilver Dragon pisze:Są brzydkie, pokraczne, gnijące, odrażająco komiczne, denerwujące no i mi się zdecydowanie przejadły. Gdyby przynajmniej meshe były ciekawsze...
Może ktoś zrobi moda który doda nowe teksty, bo obecne się przejadły.Bartosz pisze:Ale teksty zombie do dziś mnie czasem potrafią rozbawić
Dziś odpaliłem sobie w ED Remake (do którego wkleiłem dialogi z polskiego ED) i z ciekawości zajrzałem w Custom maps.Rycho3D pisze:Może ktoś zrobi moda który doda nowe teksty, bo obecne się przejadły.Bartosz pisze:Ale teksty zombie do dziś mnie czasem potrafią rozbawić
Mogło by wyjść przekomicznie
Znam te teksty bardzo dobrzePan Szatan pisze:jak ktoś chce posłuchać to niech odpali sobie jakąś mapkę z AW ale to nic specjalnego mówią ciągle o gównie np. "kawał kupy", "świeża kupa" "bierz moją kupę do pyska"
W wolnej chwili mogę się podjąć. A dużo to wykorzystuje assetów z P2C? Tekstur, skryptów, itp?Reality Master pisze:Może ktoś inny byłby chętny to przeportować?
Można zawsze zrobić wersje pod AW/AWP, i problem zniknie. (gorzej jak trzeba będzie usuwać "nowe" tandetne bronie dodane do P2C oraz tworzyć na nowo przeciwnikówReality Master pisze:Tekstury z P2C są potrzebne tylko dla static meshy. Scripted triggery powinny normalnie działać - chyba że właśnie... przecież CountingTrigger wszedł dopiero w AW, co nie? Tutaj może powstać pewien problem...
Łee... to lajtowo. Jak znajdę jakiś wolny dzień to mogę to przeportować. O ile nikt mnie nie ubiegnie i autor pozwoli.Reality Master pisze:Tekstury z P2C są potrzebne tylko dla static meshy. Scripted triggery powinny normalnie działać - chyba że właśnie... przecież CountingTrigger wszedł dopiero w AW, co nie? Tutaj może powstać pewien problem...