O jeden weekend za dużoReality Master pisze:Premiera w weekend!

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
O jeden weekend za dużoReality Master pisze:Premiera w weekend!
A wtedy:Bartosz pisze:O jeden weekend za dużoReality Master pisze:Premiera w weekend!Kiedy premiera?
Reality Master pisze:I ważna rzecz: kończę z zapowiadaniem modów na konkretną datę, bo coś mi to nie wychodziMod pojawi się na Workshopie jako niespodzianka (o której oczywiście tutaj poinformuję).
Tak, w akcji ustawia się wejście i wyjście muzyki w sekundach.A skoro już jesteśmy przy triggerach i muzyce to mam pytanko: Da się ustawić aby Trigger zatrzymujący muzykę zatrzymywał ją stopniowo aby była coraz bardziej cicha i dopiero potem znikła? Jeśli tak to jak?
Tiquill pisze:Pan Szatan, przypisz dźwięk do movera i go aktywuj (movera). Odjedzie, razem z dźwiękiem.
Chyba tak. Albo piszesz sterujący trigger z funkcją PlayStream() (nie wiem czy nie wycięli tego z silnika P2) i możesz tam w zmiennych ustawić czas podgłaszania i ściszania muzyki, zamiast PlaySound() jak jest normalnie w P2, albo piszesz sterujący trigger zmieniający zmienną Volume (czy coś takiego). Raczej Easy.Pan Szatan pisze:Da się ustawić aby Trigger zatrzymujący muzykę zatrzymywał ją stopniowo aby była coraz bardziej cicha i dopiero potem znikła? Jeśli tak to jak?
Co Ty masz pomysły szef!Tiquill pisze:Pan Szatan, przypisz dźwięk do movera i go aktywuj (movera). Odjedzie, razem z dźwiękiem.
Gitara siemaEDIT: Dobra, po paru eksperymentach ogarnąłem
A o mnie zapomniałMxxx4 pisze:Fanie uczucie kiedy jest się w creditsach