Co teraz robisz?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Nie znoszę czosnku jako przyprawa i w ogóle. Ale jako lek nie ma nic lepszego. Złamie człowieka ale złamie też chorobę. A że śmierdzi? Tylko oszczany pijak śmierdzi bardziej. Dlatego wybieram tą kurację, gdy przez następne 24h nie wybieram się między ludzi. A dla domowników mam uniwersalną radę: Zjedz sam, to nie będziesz czuć mojego.Dzienis pisze:Czosnek jebie i żaden argument mnie nie przekona że jest inaczej.Rycho3D pisze: Pierdolisz Dzienis. Czosnek to zapach prawdziwego mężczyzny.
Mężczyzna może wydzielać woń potu, nieprzetrawionego alkoholu, fajek czy być zwyczajnie brudny po robocie. Ale jak nażre się czosnku to po prostu od niego jebie.
Mój brat też jest fanem czosnku i nie znam większego śmierdziela.

Senny i wypruty z sił leżę i czytam zaległe posty. Czekam do 13. kiedy skończą wymianę oprogramowania i załatwię, co miałem rano załatwić. Marnotrawię czas pisząc posta na smartfonie 50 razy dłużej niż zrobiłbym to z komputera. Nie znoszę czekać na daną godzinę!
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Kup sobie tanio używanego laptopa za parę stówek, będziesz miał rezerwę w razie awarii kompa.Tiquill pisze:Czekam do 13. kiedy skończą wymianę oprogramowania i załatwię, co miałem rano załatwić. Marnotrawię czas pisząc posta na smartfonie 50 razy dłużej niż zrobiłbym to z komputera. Nie znoszę czekać na daną godzinę!

A pisanie ze smartfona jest do dupy, wiem coś o tym. Czytanie ujdzie, ale pisanie - kijowa sprawa.
Co do tematu, to marnuję dzień. Niby jest jakaś robota, ale jak zobaczyłem jaka, to odechciało mi się ją robić.

I regret nothing
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Przeglądam zaległe wpisy na forum 

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Się po meczu cieszę! 
2:1 Polska:Irlandia.
Każdego ta piła czasem bierze.

2:1 Polska:Irlandia.

Każdego ta piła czasem bierze.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...