Ja widzę jej twarz za każdym razem jak odpalam internetseebeek17 pisze:Ja się zgodziłem na to iść, bo Basia Kurdej-Szatan jest mm całkiem, całkiem

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ja widzę jej twarz za każdym razem jak odpalam internetseebeek17 pisze:Ja się zgodziłem na to iść, bo Basia Kurdej-Szatan jest mm całkiem, całkiem
Jakoś nigdy nie podchodziły mi te filmy zbyt gładko.Mr Minio pisze:Pierwszy Alien 5/10.
Akurat Terminator: Ocalenie jest fajne. Innymi częściami już rzygam, bo ileż razy to może lecieć na tym kuźwa Polsacie??Terminator - dwie pierwsze części - 6/10. Reszta słabo.
Ja bym dał 5/10 po dwukrotnym obejrzeniu, bo w sumie to przez większość czasu zanudza. Jak by przycięli go chociaż o połowę było by akurat.Mr Minio pisze:Avatar 3/10.
Mr Minio pisze:Avatar 3/10.
1/10 za efekty, reszta to chłam. Brakuje tylko Papy smerfaseebeek17 pisze:Ja bym dał 5/10 po dwukrotnym obejrzeniu, bo w sumie to przez większość czasu zanudza. Jak by przycięli go chociaż o połowę było by akurat.
Zgadzam się z tym. Jeden z najbardziej przereklamowanych filmów ever.Rycho3D pisze: 1/10 za efekty, reszta to chłam. Brakuje tylko Papy smerfa
Z tym też się zgadzam.Mr Minio pisze: Terminator - dwie pierwsze części - 6/10. Reszta słabo.
Można obejrzeć dla parkoura czy nawalanek, ale poza tym nic specjalnego.Piroziom pisze:13 dzielnica cz 1 i cz 2 (ultimatum)
Jedynka ujdzie jeszcze, dwójka jest niestety cienka jak barszcz. Do tego irytujący główny bohater.Piroziom pisze:Jak wytresować smoka 1 i 2
Jedynka spoko, ale poza tym nigdy jakoś się nie jarałem tą serią jak niektórzy.Piroziom pisze:Obcy- starsze części.
A „Sara”?Dzienis pisze:Jak już o Bogusiu mowa, najlepsze filmy z nim to:
- Psy (1992)
- Psy 2 (1994)
- Demony wojny wg Goi (1998)
- Kroll (1991)
- Zabij mnie glino (1987)
- Przypadek (1981)
- Tato (1995)
- Sauna (1992)
- Jańcio Wodnik (1993)
Kolejność przypadkowa (z wyjątkiem Psów)
Się obejrzy.Pangia pisze:A swoją drogą, to dzisiaj na TVP Polonia o 22 będą „Psy”, jakby kto chciał.