Pisząc ten temat spełniam ostatnią wolę wszystkim znanego Blooda.
Świeć Panie nad jego duszą... R.I.P. [*]

A teraz tak na serio. Cytuję jego wypowiedź, o którą poprosił, żebym ją tu zamieścił, żeby nie było żadnych niejasności.
"Ja BL wywaliłem tego dnia fanpage i wszelkie pliki modyfikacje kopie gry oszczędzilem dzięki temu ponad 38GB dokładnie nie pamiętam, ale kopie musiałem robić by nie uszkodzić gry. Teraz mam juz kompletnie dosyć SZCZERZE ŻALUJĘ tych dwóch lat przesiedzych godzin i zarwanych nocek. Nie raz miałem czerwone i suche oczy ale mimo bulu czułem satysfakcję tworząc sobie SANDBOX osobne mapki , mixInventory ,ShellImage itp. Najfajniej bylo przez pierwsze pół roku , potem jak mnie wywalono ciężko było uczyć się od zera bo odstawiłem PostED ...
Uświadomiłem sobie że najlepiej pracować w grupie , jeden robi scripty a drugi modele 3d - fuks dla Seebeek GET. Najlepiej miało ResStudio P2ED , Revival P2HN i Postal 3 Unreal. Chciałem zrobić megamoda ale cholera tyle tych błędów - rzucilem tym. Nie będzie żadnego wielkiego powrotu jak u JJayJOKERA , kończę z profesją nie z grą , chyba nawet kupię na Steam bo obnizka a nikt nie wspomniał. A a ten pomysł mogę spokojnie opisać jak będę chciał. To chyba tyle , dorosłem, teraz będę poprostu inny."
W ostatniej posłudze dodałem polskie znaki, bo jego klawiatura na telefonie ich nie obsługuje. Reszta oryginalna.