Oświadczenie BloodLogina

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Mike
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

18 wrz 2015, 15:41

Temat na DHP, bo ważny dla ogółu społeczności PostalSite.
Pisząc ten temat spełniam ostatnią wolę wszystkim znanego Blooda.
Świeć Panie nad jego duszą... R.I.P. [*]

xD

A teraz tak na serio. Cytuję jego wypowiedź, o którą poprosił, żebym ją tu zamieścił, żeby nie było żadnych niejasności.

"Ja BL wywaliłem tego dnia fanpage i wszelkie pliki modyfikacje kopie gry oszczędzilem dzięki temu ponad 38GB dokładnie nie pamiętam, ale kopie musiałem robić by nie uszkodzić gry. Teraz mam juz kompletnie dosyć SZCZERZE ŻALUJĘ tych dwóch lat przesiedzych godzin i zarwanych nocek. Nie raz miałem czerwone i suche oczy ale mimo bulu czułem satysfakcję tworząc sobie SANDBOX osobne mapki , mixInventory ,ShellImage itp. Najfajniej bylo przez pierwsze pół roku , potem jak mnie wywalono ciężko było uczyć się od zera bo odstawiłem PostED ...
Uświadomiłem sobie że najlepiej pracować w grupie , jeden robi scripty a drugi modele 3d - fuks dla Seebeek GET. Najlepiej miało ResStudio P2ED , Revival P2HN i Postal 3 Unreal. Chciałem zrobić megamoda ale cholera tyle tych błędów - rzucilem tym. Nie będzie żadnego wielkiego powrotu jak u JJayJOKERA , kończę z profesją nie z grą , chyba nawet kupię na Steam bo obnizka a nikt nie wspomniał. A a ten pomysł mogę spokojnie opisać jak będę chciał. To chyba tyle , dorosłem, teraz będę poprostu inny."

W ostatniej posłudze dodałem polskie znaki, bo jego klawiatura na telefonie ich nie obsługuje. Reszta oryginalna.

Awatar użytkownika
EvilYeah
Pracownik RWS
Pracownik RWS

18 wrz 2015, 15:52

[*]
szkoda
nie był z niego może najlepszy modder, ale zawsze jakiś
ostatnio nawet jego mody zaczęły mieć sens
no i zawsze było o czym popisać na SB
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2015, 17:13 przez EvilYeah, łącznie zmieniany 3 razy.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

18 wrz 2015, 15:55

Usunął Powiew Bloodlogina. Już się nie dowiem jak idą prace nad tłumaczeniem Bloodrayne 2.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

18 wrz 2015, 16:36

A wystarczyło jedynie pisać sensownie...
:rip:

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Kontakt:

18 wrz 2015, 17:18

I może to nawet dobrze że rzucił modderkę. Prawie żadnego z jego modów nie potrafił porządnie zrobić i doprowadzić ich do wersji finalnej albo przynajmniej grywalnej. Już mnie zaczynał irytować ciągłymi zapowiedziami "Mega" modów, które i tak skończyły się na zapowiedziach, albo na wersji Alpha. Fakt że miał potencjał i pomysły na ciekawe mody i mapy ale to za mało. Trzeba mieć też zapał, żeby to wszystko pociągnąć do końca ;)

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

18 wrz 2015, 19:02

No cóż, wszystko zmierzało raczej do takiego końca.
Ale może dzięki temu odkryje w sobie inne talenty i się ogarnie.
Jeśli ma tyle lat ile oficjalnie podaje, to najwyższy ku temu czas. ;)

I regret nothing
Awatar użytkownika
EvilYeah
Pracownik RWS
Pracownik RWS

18 wrz 2015, 19:03

Obrazek

xD

ale ja tak na serio tęsknie
BL zawsze był naszym dobrym duchem
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2015, 19:05 przez EvilYeah, łącznie zmieniany 2 razy.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

18 wrz 2015, 20:37

Bo modów nie robi się na siłę. Sam pomysł i zdolności nie wystarczą, trzeba mieć przyjemność z tego co się robi.

8=======D
Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Kontakt:

18 wrz 2015, 20:55

I, że tak zapytam - po chu*j jeszcze się tak ciągle przypomina? Dla mnie to tylko próba zwrócenia na siebie uwagi...

No ale... jeśli pisał to całkiem "od siebie", to w sumie szkoda, że definitywnie skończył z modderką. Miał kilka fajnych pomysłów... no i musiał akurat wykonać to postanowienie, gdy już zaczął robić ciekawego moda - Sandbox. :|

Poza tym, że szkoda itp. to trochę Blood zirytował mnie tym postem. A dokładnie tym, że uzależnia swoje szczęście od tego jak był postrzegany na forum (a to w końcu "tylko" internet) i jak ocenialiśmy jego mody. Blood, kur*a, jak robienie czegoś daje ci radość i przyjemność i wgl. to rób to GŁÓWNIE - dla siebie. Teraz z tego co piszesz to wywaliłeś całego Postala... a szkoda, bo chociaż mogłeś dokończyć tego sandboxa - skąd wiesz... może okazałby się hitem...?

No cóż... stało się jak się stało.

Zacznij sobie chociaż szukać innej - równie fajnej - zajawki. ;)

I tak na marginesie... dzięki za wkład w forum.

@sory, że post pisany w części osobowo i w części też ogólnie.

Awatar użytkownika
Mike
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

18 wrz 2015, 21:07

"Do rycho: gdzie pisałem że robilem bez przyjemności? Ile można siedzieć nad jednym wpisem uc .. Zbyt długo to trwało od Kwietnia do Lipca ten SANDBOX a potem ten pasek cinema na cutsenach i brak pomocy w szkole mistrzów. Dość nie dam sie już sprowokować !"

Osobiście zgodzę się z Seebkiem. Jeśli robi się coś na siłę, żeby tylko zaszpanować czy zwrócić na siebie uwagę, to nie ma szans, żeby z tego wyszło coś naprawdę dobrego. Do tworzenia trzeba włożyć dużo czasu i być pewnym, że samemu sobie to się podoba.
Nie wiem czy Blood tworzył dla siebie czy pod publikę, ale czasem było widać, że robi coś na siłę, żeby tylko pokazać i zwrócić na siebie uwagę. Nie zawsze. Ale się zdarzało.

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

18 wrz 2015, 21:21

Dobra, skoro Blood to czyta:
Nie bądź pizdą. Miałeś pełno drugich szans i w chuj ostatnich, nie wykorzystałeś żadnej. To forum jest już dla ciebie zamknięte, idź i nie grzesz więcej. Przynajmniej spróbuj w swoich ostatnich krokach wyjść z tego z twarzą. Ariwederczi roma. Cześć pieśni. A tej hucpy już wystarczy, mam już po czubek głowy słuchania o tym kolesiu. Najwidoczniej ma frajdę z tego, że tak o nim gadamy, więc trzeba mu ją ukrócić.

[youtube][/youtube]

Awatar użytkownika
Ryuq
Administrator
Administrator
Postawił piwo: 2 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

19 wrz 2015, 19:25

Ja podziwiam że ktokolwiek tu pisze, i że temat o tak gównianej osobistości jak Żydlogin znajduje sie w Dużym Hyde Parku, chyba od braku postów na forum was do reszty powaliło. Ten temat jest nic nie ważny, Blood był rakiem forumowym i ledwo umiał wstawić żarówkę na mapę, taki z niego modder. Przenosze ten śmieciowy temat do MHP gdzie jego miejsce, bo ni jak nie ma on nic wspólnego z innymi tematami poruszanymi w DHP. Pozdrawiam, ariwederczi roma blud, kancjerta nie budiet.
I skończ Mike robić za posłańca dla niego bo to głupota i strata czasu nie prowadząca do niczego.

Zablokowany