Niestety w dzisiejszych czasach nikt na to nie zwraca uwagi, a szkoda. Twórcom to na rękę
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Więcej takich głosów. Są potrzebne.Pangia pisze:Dlatego ja również mam ich gdzieś.Reality Master pisze:Dochodzi do tego fakt, że RWS ma wyraźnie gdzieś wersję stand-alone P2.
Głupie siurki.prawdziwy 666 pisze:został on wykonany i jest własnością polskiego wydawcy (jest to też powód dlaczego na steamie gra jest tylko w oryginalnej wersji)
No, to jest argument za polonizacją. Łatwiej i przyjemniej trafi do młodszych graczy.oskiqu555 pisze:Jestem za polonizacją,gdyby nie ona nie było by takiej zabawy,gdy byłem młodszy
Takie tam niedopatrzenie.Pan Szatan pisze:Zamienili champa z garym.
Tu się zgadzam. Nie można od RWS wymagać tego, co się wymaga od potentatów. Ale można wymagać czegoś innego. Fasonu.K.Czerwonepole pisze:Porównywanie RWS do Ubisoftu, Activision czy też innego EA to jest wielkie nieporozumienie!
RWS to jest mała firma, która nie oczekuje dużej liczby pieniędzy za swój produkt i jest za to potwornie grywalny. Za to te pozostałe firmy to jest zupełna odwrotność! Są to duże korporacje które każą nam płacić śmiesznie wysokie ceny za gry które są robione na odwal, byle by hajs się zgadzał. Nie rozumiem dlaczego ludzie dalej te gry kupują. Nigdy się nie nauczą.
Co nie zmienia faktu istnienia wielu sklepów internetowych z grami.Zawartość do pobrania , downloadable content( DLC ) – produkt stanowiący rozszerzenie gry komputerowej , udostępniany przez wydawcę za pośrednictwem Internetu.
RWS Producent udostępni.Mike pisze:Co nie zmienia faktu istnienia wielu sklepów internetowych z grami.Zawartość do pobrania , downloadable content( DLC ) – produkt stanowiący rozszerzenie gry komputerowej , udostępniany przez wydawcę za pośrednictwem Internetu.
Jakoś jestem pesymistycznie do tego nastawiony, skoro nie potrafili udostępnić nawet patcha do gry poza SteamemRWS Producent udostępni.
Naszym głównym celem zawsze była
produkcja wysokiej jakości gier wideo...
Jesteśmy przekonani, że osiągnęliśmy nasz
cel w Paradise Lost.
Coś mi się wydaje, że to nie tojedynie tak jakby beret z antenką nosi może sterowany robot boss - fajna sprawa
Dwójka przedstawia chyby kopalnię słyszałem o niej w AVPC oraz P1 jednak w podstawce nie widzałem żadnego pasującego wejścia musiało to powstać po wybuchu.
W przypadku tego aspektu, nie spodziewam się zbyt wiele. W końcu to będzie stare-nowe Paradise.To jedynie domysły ale lepiej jak by dawali nowe tereny niż podmieniali