Postal 2: Paradise Lost - DLC

Rozmowy o Postal 2: Paradise Lost.
Obrazek

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Postawił piwo: 5 razy
Otrzymał  piwo: 8 razy
Kontakt:

01 lut 2015, 12:15

W LG za oknem jest jakaś ciemna postać hmm... :?:
może to koleś na jakiejś cutscence po misji ???
Obrazek

A tu 2 screeny z gry które znalazłem i nie są z traileru ;)

Droga do Paradise City
Obrazek

Vice Desi clan
Obrazek
Ostatnio zmieniony 01 lut 2015, 13:07 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 2 razy.

I'm fucking insane in the brain. :axe:
Awatar użytkownika
BloodLogin
Pracownik RWS
Pracownik RWS

01 lut 2015, 12:34

Pan Szatan pisze:za oknem jest jakaś ciemna postać hmm... :?:
brawo znalazłeś Araba :!!
duch Araba w kryjówce Arabów Talibów
To Pan Szatan hehe

Do premiery jeszcze max 4 tygodnie
chyba że RWS dzień przed wyda smutną informacje.
Obsuwy są ostatnio bardzo modne.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2015, 12:36 przez BloodLogin, łącznie zmieniany 1 raz.

"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
Awatar użytkownika
BloodLogin
Pracownik RWS
Pracownik RWS

24 mar 2015, 10:30

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

24 mar 2015, 15:16

Znaczy się, że co? Trzeci raz miałbym kupić Postala (tak, wiem, dostałem gifta na Steamie, ale miałem zamiar wtedy i tak pójść i kupić go za tego zawszonego euro)? Chyba ich poj♥bało do reszty, nawet Valve, Ubisoft i EA razem wzięte nie dymają tak ludzi.

Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

24 mar 2015, 15:34

Pangia pisze:Znaczy się, że co? Trzeci raz miałbym kupić Postala
Jak zrobią weekend do tego to kupisz 4 raz. :D

8=======D
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

24 mar 2015, 19:56

Nie, nie kupię. Chyba, że wysram zaraz rulon studolarówek, bo mnie akurat ciśnie.

Awatar użytkownika
Mike
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

24 mar 2015, 20:13

Brałeś jakiś węgiel? Na taką przypadłość dobre są diamenty.
Ale sucho, aż się odwodniłem :|

Awatar użytkownika
BloodLogin
Pracownik RWS
Pracownik RWS

24 mar 2015, 20:52

Z tego co zrozumiałem można sobie kupić boxa i rozdawać kopie koledze.
Więc w czym problem :P
RWS po latach musi sobie zarobić ja to nawet rozumiem.

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

24 mar 2015, 21:03

Czyżbyś rozdawał wolne od Steama kopie za darmo?

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
BloodLogin
Pracownik RWS
Pracownik RWS

24 mar 2015, 22:07

Nie mam konta Steam, pisze 4pak by obdarować kolegów 29$.

Awatar użytkownika
Mike
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

24 mar 2015, 23:00

Did you just say you still don’t own POSTAL 2 on Steam yet and therefore won’t be able to Play PARADISE LOST on Steam on Day One? Well we have the solution for you! Postal 2 is on sale right now for a huge 80% off!

Czyli będzie działać tylko na wersji Complete. Usprawiedliwiają to tym:
Why should you consider buying POSTAL 2 on Steam even thought you already have your copy be on GOG, Desura or the good old physical copies? Well on Steam you get the Steam Cards, Achievements to help drive you to change up how you play the game and access to the Steam Workshop!

Dla mnie to wystarczający argument do posiadania Complete. Twórcy przenieśli po latach grę na Steam. Na całkiem nową platformę dającą nowe możliwości. Mają nagle dawać za darmo, bo ktoś grę kupił już 10 lat temu i szkoda mu wydać 1 czy 2 euro na taką wersję? Jak się nie podoba to nie kupuj i nie narzekaj na to.
Rozumiem też, że chcą zarobić na dodatku do gry. Coś dziwnego?

I ostatnia sprawa. Co ty Blood z tymi boxami? :drapanie:
Check your friends list on Steam, if they don’t all have POSTAL 1 and 2 already, you probably should unfriend them… or better yet… send them all a copy of POSTAL 1 and/or 2! That way you will have a very inexpensive way of cementing your friendship* into something everlasting! Friendship is magic after all.

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

24 mar 2015, 23:17

Mike pisze:Dla mnie to wystarczający argument do posiadania Complete. Twórcy przenieśli po latach grę na Steam. Na całkiem nową platformę dającą nowe możliwości. Mają nagle dawać za darmo, bo ktoś grę kupił już 10 lat temu i szkoda mu wydać 1 czy 2 euro na taką wersję? Jak się nie podoba to nie kupuj i nie narzekaj na to.
Rozumiem też, że chcą zarobić na dodatku do gry. Coś dziwnego?
Trzy razy kupowałem tą samą grę. Teraz czwarty raz mam zakupić to samo by zagrać w ich pier#olony 'betonowy' dodatek, po raz n'ty osadzony w Paradise, który również kosztuje i ponieważ jest na betonowym Steamie, nie jest dostępny do kupienia za złotówki, bo Valve tego nie wprowadziło
Powiem dosadnie. Jest to nic innego jak dymanie klienta w rzyć. Kasa twórcom i wydawcom w du#ach poprzewracała :mgun:

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

24 mar 2015, 23:59

Mike pisze:Ale sucho, aż się odwodniłem
Naprawdę chciało mi się srać, ale mi przeszło. Czy ja kiedykolwiek tutaj dowcipkowałem?
Mike pisze:Na całkiem nową platformę dającą nowe możliwości
Obrazek
Steam powstał 5 miesięcy po P2, gdzie tu nowości? :D Chodzi o wydojenie ludzi z forsy, nic więcej. A nie ma prostszego sposobu niż DLC. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby w przeciągu następnych dwóch, trzech lat wyszła jakaś wersja na gównokonsolki albo jakaś wersja HD, o ile Unreal byłby w stanie ją udźwignąć w stanie pozwalającym na sprzedanie jej w jako-takim nakładzie, zanim ludzie się wk♥rwiliby na niestabilność gry :D Po tym, co Akella zrobiła z P3, tworząc jakimś cudem kompletnie niedziałające badziewie na, wydawałoby się, niezniszczalnym silniku Source, w którym modują dzieci, taki scenariusz nie byłby żadną niespodzianką.
Mike pisze:I ostatnia sprawa. Co ty Blood z tymi boxami?
Chodzi o kupienie paczki czterech kopii jednej gry i rozdaniu jej jako prezenty znajomym. Ja z takiej właśnie paczki dostałem swoją grę.

Awatar użytkownika
BloodLogin
Pracownik RWS
Pracownik RWS

25 mar 2015, 07:31

P2C = AWP.
Ressurection Studio połączyło podstawkę +AW, tak dla przypomnienia .
Gdyby nie oni wer Steam by nie powstało bo RWS nie miał by gotowca.
I tym razem też Ressurection lub nawet Revival mogą coś zrobić by P2PL nie wymagał P2C.

Complete widzałem na chomiku haha i kto teraz oszczędzi kase ?
Można by w dobrym celu zobaczyć ile jest różnic w A Week in Paradise.
Jak coś to wrzucim wszystko do tego folderu i płacie RAZ !

Awatar użytkownika
Scarlet Moose
Niedorobiony bandzior

25 mar 2015, 12:34

Nie rozumiem gdzie niektórzy widzą problem. Wszelkie dodatki (z wyjątkiem omawianego Paradise Lost) które są dodawane do wersji Complete są zupełnie darmowe, wystarczy kupić grę która jest naprawdę bardzo często na przecenie i można dorwać ją za grosze. Porównywanie RWS do Ubisoftu, Activision czy też innego EA to jest wielkie nieporozumienie!
RWS to jest mała firma, która nie oczekuje dużej liczby pieniędzy za swój produkt i jest za to potwornie grywalny. Za to te pozostałe firmy to jest zupełna odwrotność! Są to duże korporacje które każą nam płacić śmiesznie wysokie ceny za gry które są robione na odwal, byle by hajs się zgadzał. Nie rozumiem dlaczego ludzie dalej te gry kupują. Nigdy się nie nauczą. To tak jak z produktami Apple. Ludzie wiedzą, że są niskiej klasy, ale i tak je kupują z myślą, że tym razem będzie inaczej! Sam STEAM również nie jest taki zły, powiedziałbym nawet, że jest dobry, szczególnie kiedy patrzę na takiego Origina, który działa jakby nie mógł, albo już ś.p GFWL. Spełnia swoje zadanie, jest wygodny w obsłudze, bardzo łatwo dorwać tam tanio gry i nie przypominam sobie aby kiedykolwiek były z nim jakieś problemy. Tak więc pobieranie Postala 2 Complete z nielegalnych źródeł, to może zaoszczędzenie 8-10zł.

Dodatek pewnie również będzie tani, ale nie oczekuję fajerwerków jeżeli chodzi o jego jakość. To będzie TO SAMO Paradise które znamy od lat, tylko, że troszkę w gorszym stanie. Mogli by jakoś polepszyć grafikę i wprowadzić wiele usprawnień, bo wydawanie dodatku do ponad 10 letniej gry, który jest technologicznie na tym samym poziomie jest trochę nie w porządku. Dobrze, że będzie sandboxem, tak jak podstawowa wersja, bo liniowość Postalowi nie sprzyja. Również ciekawi mnie dlaczego Koleś w ogóle tu wrócił po tylu latach, szczególnie kiedy teren jest skażony i co robił przez te 11 lat. Co prawda fabuła nie jest ważnym elementem Postala, ale nie potrafię odszukać żadnego możliwego scenariusza.

Zablokowany