może to koleś na jakiejś cutscence po misji ???

A tu 2 screeny z gry które znalazłem i nie są z traileru

Droga do Paradise City

Vice Desi clan

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
brawo znalazłeś ArabaPan Szatan pisze:za oknem jest jakaś ciemna postać hmm...![]()
Did you just say you still don’t own POSTAL 2 on Steam yet and therefore won’t be able to Play PARADISE LOST on Steam on Day One? Well we have the solution for you! Postal 2 is on sale right now for a huge 80% off!
Why should you consider buying POSTAL 2 on Steam even thought you already have your copy be on GOG, Desura or the good old physical copies? Well on Steam you get the Steam Cards, Achievements to help drive you to change up how you play the game and access to the Steam Workshop!
Check your friends list on Steam, if they don’t all have POSTAL 1 and 2 already, you probably should unfriend them… or better yet… send them all a copy of POSTAL 1 and/or 2! That way you will have a very inexpensive way of cementing your friendship* into something everlasting! Friendship is magic after all.
Trzy razy kupowałem tą samą grę. Teraz czwarty raz mam zakupić to samo by zagrać w ich pier#olony 'betonowy' dodatek, po raz n'ty osadzony w Paradise, który również kosztuje i ponieważ jest na betonowym Steamie, nie jest dostępny do kupienia za złotówki, bo Valve tego nie wprowadziłoMike pisze:Dla mnie to wystarczający argument do posiadania Complete. Twórcy przenieśli po latach grę na Steam. Na całkiem nową platformę dającą nowe możliwości. Mają nagle dawać za darmo, bo ktoś grę kupił już 10 lat temu i szkoda mu wydać 1 czy 2 euro na taką wersję? Jak się nie podoba to nie kupuj i nie narzekaj na to.
Rozumiem też, że chcą zarobić na dodatku do gry. Coś dziwnego?
Naprawdę chciało mi się srać, ale mi przeszło. Czy ja kiedykolwiek tutaj dowcipkowałem?Mike pisze:Ale sucho, aż się odwodniłem
Mike pisze:Na całkiem nową platformę dającą nowe możliwości
Chodzi o kupienie paczki czterech kopii jednej gry i rozdaniu jej jako prezenty znajomym. Ja z takiej właśnie paczki dostałem swoją grę.Mike pisze:I ostatnia sprawa. Co ty Blood z tymi boxami?