Postal 2: Happy Night
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Ten z bazooką stojący na scenie to boss. Nie wyświetla Wam się pasek z ilością jego punktów zdrowia? Po jego pokonaniu powinna załączyć się krótka cut-scenka, a potem jeden z elfów odpali fajerwerki. Musicie wtedy poczekać kilkanaście sekund na przybycie św. Mikołaja.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Nie wiem jak to jest z systemami 64 bit ale na 32 bit screeny znajdziesz tu: ...\Folder HN\Game\Binaries\Win32\bin\libraryBloodLogin pisze:Przez ten układ Edytor PostEd (nowa ikonka) nie chce się wogóle włączyć, exe'ki no found, screeny F9 się nie tworzą i zupełnie wywala gdy uruchomimy program do nagrywania.
Co do edytora, rzeczywiście muszą to poprawić. Nie uruchamia się
I tu się należy duży plusBloodLogin pisze:Po przejściu gry poznałem kody i są w 90% inne.
Mam jednak jeszcze czas na obczajenie co i jak, delektując się pierwszą bezcheatową rozgrywką

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

A próbował ktoś wziąć oryginalny exe'k edytora z STP?Silver Dragon pisze:Co do edytora, rzeczywiście muszą to poprawić. Nie uruchamia się
Niby inny układ paczek i wgl. ale spróbować nie zaszkodzi.
Btw. ciekawi mnie jak zrobili nowy launcher i exe edytora.
Gdzieś było napisane, że nie mają poparcia RWS'u, to skąd mają kod exe'ków?
Ostatnio zmieniony 14 mar 2015, 14:51 przez seebeek17, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic się nie wyświetla a po pokonaniu wszystkich talibów nic się nie dzieje.Miał by ktoś save z ostatniego etapu ?.Reality Master pisze:Ten z bazooką stojący na scenie to boss. Nie wyświetla Wam się pasek z ilością jego punktów zdrowia? Po jego pokonaniu powinna załączyć się krótka cut-scenka, a potem jeden z elfów odpali fajerwerki. Musicie wtedy poczekać kilkanaście sekund na przybycie św. Mikołaja.
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Przydałoby się więcej tematów w tym subforum, nie tylko pisanie o wszystkim w jednym.
Co do moda, to narobiłem sobie z nim dużych nadziei, ale zagram pewnie dopiero na jesień, bo aktualnie nie mam za bardzo jak go pobrać.
Co do moda, to narobiłem sobie z nim dużych nadziei, ale zagram pewnie dopiero na jesień, bo aktualnie nie mam za bardzo jak go pobrać.
I regret nothing
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Może będzie to w Postal XV (edycje na rocznicę) kupiłbym 
Kto zrobi nowy temat ? Ja nie mam pomysłu.

Kto zrobi nowy temat ? Ja nie mam pomysłu.
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Rozwijasz się.Yossarian pisze: Edit: Yay, pięćsetny post...

Można robić nowe tematy na tej samej zasadzie jak w subforach dla ED czy AVPC, czyli przykładowo: Ulubiona misja, Ulubiona broń, Najgorszy/najlepszy przeciwnik, Triki, Błędy, Minigierki, itp.BloodLogin pisze:Kto zrobi nowy temat ? Ja nie mam pomysłu.
Temat o easter eggach już jest.

I regret nothing
- BloodLogin
- Pracownik RWS
W takim razie ktoś z czerwonych musi poprzenosić posty do nowego tematu,Yossarian pisze:A propos nowych tematów, można by stworzyć temat do wypisywania błędów/bugów/rzeczy do poprawienia.
ale ten temat jest głównie o tym, zawiera opisy błędów oraz mase spojlerów.
Pisanie o ulubionych misjach i broniach
też wydaje mi się zbędne, też już ktoś o tym tu wspominał.
Warto odchudzić główny temat i podzielić go na części, nope zamykamy

Kto jest za tym by zrobić temat z Solucją HN ??
Każdy będzie mógł napisać coś dodać do treści pierwszego posta.
Poczekajmy na Reality Master przeszedł to 4 razy, zacznie opisywać pierwsze kroki i pierwszą misję ,
w końcu poradnik będzie tak szczegółowy że trafi do swojego działu na stronę główną lub też D/L.
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Jak będzie dobrej jakości, to i na główną można wrzucić.BloodLogin pisze: Kto jest za tym by zrobić temat z Solucją HN ??
Solucję powinna pisać jedna osoba.BloodLogin pisze: Każdy będzie mógł napisać coś dodać do treści pierwszego posta.
I regret nothing
- BloodLogin
- Pracownik RWS
W takim razie nie będzie nowego tematu kurde.Dzienis pisze: Solucję powinna pisać jedna osoba.
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Ja mogę napisać tą solucję. Mam na koncie już trzy (P2, AW i ED), więc zrobić czwartą nie zaszkodzi
. Poradnik pojawi się prawdopodobnie już jutro.

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
A znalazłeś choć pliki, które są zapisem twoich prefencji w grze? Poza tym, zupełnie nie wiem które pliki mam wczytać w edytorze, żeby wczytać pełną zawartość moda... Odechciewa się coś robić.Silver Dragon pisze:Mnie tam układ nie przeszkadza
Powiem więcej, nawet mi się podoba
Hack?seebeek17 pisze:Btw. ciekawi mnie jak zrobili nowy launcher i exe edytora.
Gdzieś było napisane, że nie mają poparcia RWS'u, to skąd mają kod exe'ków?
Nie chcę ingerować w "ciało" tego tematu, ale widzę, że wszyscy się tylko jego trzymają. Zaraz powycinam to i owo, będzie nowy temat. Nowy temat jak przejść grę. A bieżący temat - zmienia się w temat raportowania błędów gry i uwagi kierowane do autorów moda.
EDIT: Zrobione. Ten zakres postów wyjąłem spomiędzy tych postów. Parę uwag się przeplata, ale nikt od tego nie umrze. Zaraz inne tematy.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2015, 02:46 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...