Świadomy sen
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Człowiek w czasie snu pobodno wierci się dziesiątki razy.
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
- Rycho3D
- Modder
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Kup sobie łóżko z kolcami, bo sobie dziurę wywiercisz.BloodLogin pisze:Człowiek w czasie snu pobodno wierci się dziesiątki razy.

Ja nawet nie drgnę we śnie. Nawet jak mi jest gorąco to się nie odkryję, tylko obudzę się mokry. Czasem zasnę z ręką pod głową, to rano nie mam w niej czucia i nie mogę nią poruszyć, jakby to nie była moja ręka. Jak się odzyskuje czucie to trochę boli.

8=======D
Raz czy dwa doświadczyłem tego niezwykłego zjawiska. W zasadzie był to półsen, kiedy po zarwanej nocy, litrach wypitej kawy i ślęczeniem nad zadaniami z fizyki jechałem sobie autobusem na koło z fizyki. Kosmos, normalnie kosmos. Powiem że aniołkiem nie jestem i popalałem już zieleninę, ale to było 100 razy lepsze
. Muzyka grała w tle a ja latałem na smoku
. Do dzisiaj go pamiętam.

Ostatnio zmieniony 23 lut 2015, 12:27 przez Piroziom, łącznie zmieniany 1 raz.
Piro is back 

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Ten uczuć, gdy się obudzisz i stwierdzasz, że nie masz ręki.Rycho3D pisze:Czasem zasnę z ręką pod głową, to rano nie mam w niej czucia i nie mogę nią poruszyć, jakby to nie była moja ręka. Jak się odzyskuje czucie to trochę boli.

Jak odzyskuję czucie, to mocno swędzi (krew napływa do ręki)
Jak leżysz z dziewczyną "na łyżeczki" i lewą rękę zakładasz za głowę, to też tak masz po obudzeniu.
Głupie ręce.

Rycho3D pisze:Jak się położę tak śpię i rano budzę się w pozycji w której się położyłem.
Identycznie u mnie.Rycho3D pisze:Ja nawet nie drgnę we śnie. Nawet jak mi jest gorąco to się nie odkryję, tylko obudzę się mokry
I regret nothing
Ostatnio, od jakiegoś miesiąca często mam świadome sny.
I to co raz bardziej mam nad nimi kontrolę.
Umiem już prawie wszystkim sterować.
Ale częściej, bo prawie codziennie, mam pół świadome.
Mogę robić co chcę i wgl. jak w normalnym życiu, ale w tych już nie potrafię odzyskać świadomości, że to sen. I nawet jak idą na mnie kibice, nagle jesteśmy kolegami i znajdujemy się w lesie i pokonuję tor przeszkód to nie mogę się ogarnąć w tym, że to sen.
Jak się budzę i nie zapomnę co się działo, to aż się dziwię, że nie wiedziałem, że to tylko sen.
Za to fabuły w tych półświadomych są fajne. Raz jestem na dachu budynku we Francji, raz uciekam przed policją. Nice ^^
I to co raz bardziej mam nad nimi kontrolę.

Umiem już prawie wszystkim sterować.
Ale częściej, bo prawie codziennie, mam pół świadome.
Mogę robić co chcę i wgl. jak w normalnym życiu, ale w tych już nie potrafię odzyskać świadomości, że to sen. I nawet jak idą na mnie kibice, nagle jesteśmy kolegami i znajdujemy się w lesie i pokonuję tor przeszkód to nie mogę się ogarnąć w tym, że to sen.

Jak się budzę i nie zapomnę co się działo, to aż się dziwię, że nie wiedziałem, że to tylko sen.
Za to fabuły w tych półświadomych są fajne. Raz jestem na dachu budynku we Francji, raz uciekam przed policją. Nice ^^
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Jak za dużo pracuję, to często śni mi się w nocy robota (tzw. nocna zmiana senna
). Najczęściej gdy w ciągu dnia wykonywałem coś monotonnego i jednostajnego. Nie polecam tego nikomu, bo we śnie się męczysz tak jakbyś naprawde pracował.

I regret nothing