Spanie na brzuchu i erotyczny sen? Powodzenia...
W zrozumieniu aluzji nie pomogę.
Świadomy sen
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Ostatnio miałem kijowy sen, śniło mi się, że zalęgły się we mnie robaki a potem zaczęły ze mnie wychodzić przez otwór gębowy... Kasłałem jeszcze długo po obudzeniu, brrr....
Świadomych snów miałem może kilka w życiu, ponoć najłatwiej o nie przy popołudniowej drzemce.
Świadomych snów miałem może kilka w życiu, ponoć najłatwiej o nie przy popołudniowej drzemce.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Albo rano, gdy jest się tak na granicy wybudzenia.
Wiele razy mi się zdarzało, że pod koniec snu udawało mi się przejąć nad nim kontrolę
Wiele razy mi się zdarzało, że pod koniec snu udawało mi się przejąć nad nim kontrolę
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2014, 22:07 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
A też tak macie, że jak się obudzicie w trakcie jakiegoś snu ale dalej jesteście śpiący i np. pójdziecie na chwilę do kibla a potem położycie się z powrotem spać to wracacie do swojego snu (choć niekoniecznie macie nad nim kontrolę)?
- BloodLogin
- Pracownik RWS
W nocy z dnia 10.01 na 11.01 miałem koszmar
w klimacie AW , ale bardzo zastrzony.
Widoku FPS jako ja nowa postać odwiedziłem nie pojawiającą się
nigdzie wcześniej kolejną część paradise...
Był z boku ciemny las który odwiedziłem, z tego miejsca było widać żłobek/szpital,
uciekałem przed nie udzieleniem pomocy dziecku które znalazłem.
Wtedy cała ulica została zalana wodą po kostki, biegłem długo przed siebie...
By się ukryć, weszłem do jednego z pomieszczeń.
Dzwi się za mną zamkneły, w środku było sucho jasno a na ścianach książki KINGA.
Jakaś dziwna moc zaplątywała wokół mnie jakieś sznurki, zmuszając mnie bym nie stał w miejscu...
(to 60% z czego pamiętam)

Widoku FPS jako ja nowa postać odwiedziłem nie pojawiającą się
nigdzie wcześniej kolejną część paradise...
Był z boku ciemny las który odwiedziłem, z tego miejsca było widać żłobek/szpital,
uciekałem przed nie udzieleniem pomocy dziecku które znalazłem.
Wtedy cała ulica została zalana wodą po kostki, biegłem długo przed siebie...
By się ukryć, weszłem do jednego z pomieszczeń.
Dzwi się za mną zamkneły, w środku było sucho jasno a na ścianach książki KINGA.
Jakaś dziwna moc zaplątywała wokół mnie jakieś sznurki, zmuszając mnie bym nie stał w miejscu...
(to 60% z czego pamiętam)
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
Ja mam świadomkę codziennie już od chyba tygodnia. 
Każdej nocy mam chociaż jeden świadomy sen, jeden krótszy, drugi dłuższy, i też zdarza się potem 1-2 sny pół świadome, w których niby mam władzę, choć tak na prawdę jej nie mam, ale sobie to uświadamiam dopiero po obudzeniu, tak jak by oglądam film..... no i "grafika dobra" jest w tych snach.
Przez 2 dni jakoś tak dziwnie się w to wchodziło..
Pierw leżałem z 20 minut, potem miałem takie jak by sekundowe przebłyski, potem miałem co raz większy paraliż ciała. Na początku się bałem tego, to się od razu budziłem, ale potem postanowiłem spróbować, no i wtedy miałem mnóstwo przebłysków, czułem, że nie mogę się ruszyć, no i potem nagle przebłyski zniknęły i nic nie widziałem. No to już wiem, że jak będę w etapie tego nic nie widzenia (czarnoo) to mam o czymś pomyśleć to się tam znajduję. Głupio trochę, że liczy się pierwsza myśl o jakiej pomyślę to od razu się tam przenoszę, ale już umiem tym sterować chyba.
Może to trochę dziwnie brzmi ale działa w praktyce.
Bardzo fajna rzecz.
Teraz chcę się nauczyć, że np. pomyślę o Lamborgini to wyczarowuję sobie Lambo, jak o lataniu to mam latanie itp.
Jak na razie po prostu sobie zwiedzam sen. Oczywiście robię co chcę a sen zazwyczaj pamiętam.

Każdej nocy mam chociaż jeden świadomy sen, jeden krótszy, drugi dłuższy, i też zdarza się potem 1-2 sny pół świadome, w których niby mam władzę, choć tak na prawdę jej nie mam, ale sobie to uświadamiam dopiero po obudzeniu, tak jak by oglądam film..... no i "grafika dobra" jest w tych snach.

Przez 2 dni jakoś tak dziwnie się w to wchodziło..

Pierw leżałem z 20 minut, potem miałem takie jak by sekundowe przebłyski, potem miałem co raz większy paraliż ciała. Na początku się bałem tego, to się od razu budziłem, ale potem postanowiłem spróbować, no i wtedy miałem mnóstwo przebłysków, czułem, że nie mogę się ruszyć, no i potem nagle przebłyski zniknęły i nic nie widziałem. No to już wiem, że jak będę w etapie tego nic nie widzenia (czarnoo) to mam o czymś pomyśleć to się tam znajduję. Głupio trochę, że liczy się pierwsza myśl o jakiej pomyślę to od razu się tam przenoszę, ale już umiem tym sterować chyba.

Może to trochę dziwnie brzmi ale działa w praktyce.
Bardzo fajna rzecz.

Teraz chcę się nauczyć, że np. pomyślę o Lamborgini to wyczarowuję sobie Lambo, jak o lataniu to mam latanie itp.
Jak na razie po prostu sobie zwiedzam sen. Oczywiście robię co chcę a sen zazwyczaj pamiętam.

- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Ostatnio mam bardzo dużo snów, dzisiaj nad ranem gdy się przebudziłem, to pomyślałem o trzech rzeczach, a potem w ciągu godziny miałem sen o każdej z nich oddzielnie (niestety niekontrolowany).
W ogóle zdarza się, że w ciagu 8 godzin spania mam nawet 7-8 snów, a może i więcej, niestety szybko je zapominam z wyjątkiem niektórych. Może jednak dopada mnie już choroba psychiczna.
W ogóle zdarza się, że w ciagu 8 godzin spania mam nawet 7-8 snów, a może i więcej, niestety szybko je zapominam z wyjątkiem niektórych. Może jednak dopada mnie już choroba psychiczna.
I regret nothing
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Jeśli pamiętasz sny to zapewne wiesz o czym były.
Sen człowieka to tak naprawdę odbicie lustrzane potrzeb, marzeń, wydarzeń.
Mi się nadal nic nie śni, przez to jestem nie w humorze, nie do końca wyspany i ogólnie obolały.
Sen człowieka to tak naprawdę odbicie lustrzane potrzeb, marzeń, wydarzeń.
Mi się nadal nic nie śni, przez to jestem nie w humorze, nie do końca wyspany i ogólnie obolały.
- BloodLogin
- Pracownik RWS
W tym przypadku nie straszne, zęby schowaneYossarian pisze:Mi się ostatnio same porąbane rzeczy śnią (np. pies w masce przeciwgazowej, który mnie atakował).

Dlaczego takie sny ??
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Coś w tym jest, teraz pracuję niewiele i może dlatego mam takie zjebane sny?Rycho3D pisze:Im człowiek bardziej wypoczęty, tym bardziej durne ma sny.

Jeśli nie jestem jakoś krańcowo wyczerpany, to potrafię zasnąć leżąc tylko na lewym boku. Na prawym mi nie idzie, na brzuchu ośliniam poduszkę, na plecach leżąc też nie zasnę.Rycho3D pisze:I jeszcze gdzieś wcześniej pisałem, że sny są zależne od pozycji spania.
I regret nothing