Pangia pisze:Dzienis, mnie nie przeszkadza strzelanina, mi przeszkadza samo to skakanie z tym walcem.
Nie wiem co w tym trudnego. Mnie zabiło tam może ze 2 razy, a przechodziłem ten walec pewnie ze sto razy. Taki mały element platformowy. Już ten na złomowisku mnie częściej zabijał.
Ogólnie P2 jest prościutki, trudniejsze jest AW z Bazą Wojskową na czele, bo ciężko tam zawsze o broń i ammo (a wystarczyłoby mieć tam głupią maczetę i gra byłaby o wiele prostsza...)
TheMike pisze:Właśnie ta szkoła pilotażu spodobała mi się najbardziej ze wszystkich. Najbardziej nie lubiłem tej na auta, choć ta na łodzie do najlepszych nie należała.
Samoloty ogarnąłem już za pierwszym razem na domyślnym sterowaniu. WASD + Strzałki + Myszka z PPM (prawym przyciskiem myszy do obracania kamery).
Mnie z kolei łódź i motor nie sprawiły żadnych trudności, auta trochę trudniej ale znośnie, a samoloty szkoda gadać. Jak przez te kółka miałem przelatywać to albo za nisko, albo za wysoko, albo gdzieś w bok mi spie**alał i nie szło zaliczyć tego szitu....
seebeek17 pisze:Operation Flashpoint
Ta seria ogólnie słynie z wysokiego poziomu trudności.