Titanfall 2 tryb mistrzowski. Cały gameplay żołnierza był jak z multi. Byłem przygotowany. Ale po tonach wnerwień dochodzisz do bossa. I wiesz mi, zesrasz się. Wiesz dlaczego?
1. Stres. Po wygranej walce stres zostawał, a w trakcie - narastał.
2. Podczas umierania - złość. Checkpointy były średnio daleko. Ale wiesz mi, jeden błąd - dead. Więc złość. A wiesz czemu giniesz? Przez stres. Punkt 1. Stres narasta w walce.
To "moje błędne koło". I tak, wiem że uważacie mnie za nooba. Spoko. Za ten trud wiesz co dostałem? Kurna, złote nic. Był achievment za całą kampanię na mistrz. Skasowało mi wszystkie odznaki z poziomów (odznaka - przeszłeś na mistrz.). Dało mi tylko za ostatni level. Kutwa dzięki EA!
Dzięki!
Doom 2 - Windows Phone. Gra naprawdę świetna. Ale sterowanie. Jednak wybaczałem jej to i doszedłem do 1,5 epizodu. Przy otwartych lokacjach poległem

Wnerwia mnie to, że jakiś, ekhm "kolega" z mojej klasy twierdził, że nie znam się w ogóle na Doomie i serii (bo grałem tylko w 1,2 i Brutal Doom). A sam nie przeszedł drugiego levelu. Przysięgam, że kiedyś powtórzę sytuacje z Postal 1.
Ale w realu.
Postal 1- Android. No kurde grałem na 1 poziomie trudności! Ech, to wina sterowania i starych mechanizmów. Utkwiłem na poziomie z orkiestrą. Ale jednak ta gra ma urok. Rzucania w ludzi mołotovami <3
Postal Babes - Android. Poziom ze snajperką (level 7). Czasem miałem ochotę rzucić telefonem o ścianę. Ehhhh...
Przepraszam, za przekleństwa, ale kurde nie mogłem się powstrzymać. A szczególnie w takich sytuacjach. Wiem, że kolekcja gier trudnych jest mała, ale ja swoją przygodę z grami dopiero zaczynam.

Jak ktoś czuje niedosyt i domaga się mięska ( ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) to jeszcze jedna gra.
***Uwaga! Gra dla hardkorów!***
Reksio i Kapitan Nemo Heh, nie tego się spodziewaliście

Tryb trudny, minigra z mumionkami. O tym wolę nie opowiadać. Bo na zawał mi się zbiera