Postal 2: Paradise Lost - DLC
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Jeśli chodzi Ci o ten temat -> https://runningwithscissors.com/main/ind ... 0#msg23640 to jesteś w błędzie. Tam jest napisane, że dodatek będzie kosztował mniej niż gra na Steamie (9.99$). Obstawiam 4.99$ w Stanach, a w naszym przypadku 4.99€.BloodLogin93 pisze:Za pomocą tłumacza czytałem forum RWS (4strony pytań).
Znam już cenne na Steam 9.99$
Co w tym dziwnego, że płatne? AW to też dodatek i jakoś nikt nie narzeka, że jest płatny.Pangia pisze:Płatne DLC? No to już na pewno nie kupię P2 na Steamie.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2014, 14:49 przez Reality Master, łącznie zmieniany 2 razy.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Jeśli będzie w przystępnej cenie za złotówki + będzie kompatybilne z polską wersją P2 to kupię na pewno 

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Mam pytanie, bo nie jestem wtajeminczony.
Czy to kolejne AWP czyli rozbudowany apocalypse weekend czy coś nowego z nową fabułą i misjami?
A jeśli coś nowego to czy dzieję się przed trójką czy po niej
Czy to kolejne AWP czyli rozbudowany apocalypse weekend czy coś nowego z nową fabułą i misjami?
A jeśli coś nowego to czy dzieję się przed trójką czy po niej
Niebawem Mapka Niespodzianka 2!
Czekajcie panowie spokojnie!
Czekajcie panowie spokojnie!
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Aż tak trudno wejść na główną stronę Postal Site ?
Było o tym w Aktualnościach.
Było o tym w Aktualnościach.
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Coś nowego z fabułą i misjami, aczkolwiek w znanych nam lokacjach (bardzo zmodyfikowanych - postapokaliptyczna wizja Paradise).Czy to kolejne AWP czyli rozbudowany apocalypse weekend czy coś nowego z nową fabułą i misjami?
Duże DLC na Steam (nie mówię tu o dodatkach takich jak Blood Dragon do FC3 czy Gat Out of Hell do SR4, które są samodzielne) zazwyczaj kosztują na Steamie 4.99 euro, a w skrajnych przypadkach 7.49 euro. Więcej na pewno nie będzie kosztować, skoro potwierdzono, że sam dodatek nie będzie kosztować więcej niż sama gra. 25 zł to IMO niezła cena, 31 zł - też nie jest tragicznie. Na polską wersję zaś bym nie liczył - nie miałoby to sensu, zwłaszcza, że kolesia w Paradise Lost ma grać co najmniej 2 aktorów - Rick Hunter (P2) i Cory Cruise (P3). Zack Ward z filmu też potwierdził swój udział w tym projekcie. Dochodzi do tego fakt, że RWS ma wyraźnie gdzieś wersję stand-alone P2.Jeśli będzie w przystępnej cenie za złotówki + będzie kompatybilne z polską wersją P2 to kupię na pewno
Ogólnie polecam kupno P2 na Steam - utrara 20 zł aż chyba Was tak nie zaboli, jak chcecie być na bieżąco.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2014, 22:57 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Niby czemu miałoby nie być polskiej wersji, skoro spolonizowali ED i AVPC (fakt, że średnio to im wyszło) to co szkodzi Paradise Lost?Reality Master pisze: Na polską wersję zaś bym nie liczył - nie miałoby to sensu, zwłaszcza, że kolesia w Paradise Lost ma grać co najmniej 2 aktorów - Rick Hunter (P2) i Cory Cruise (P3). Zack Ward z filmu też potwierdził swój udział w tym projekcie.
Dla fana żadna cena niestrasznaReality Master pisze:zazwyczaj kosztują na Steamie 4.99 euro, a w skrajnych przypadkach 7.49 euro. Więcej na pewno nie będzie kosztować, skoro potwierdzono, że sam dodatek nie będzie kosztować więcej niż sama gra. 25 zł to IMO niezła cena, 31 zł - też nie jest tragicznie.

I regret nothing
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Dzienis pisze: Niby czemu miałoby nie być polskiej wersji, skoro spolonizowali ED i AVPC (fakt, że średnio to im wyszło) to co szkodzi Paradise Lost?
Dubbing może się różnić ... nowe dialogi do misji a stare komentarze
Jakie jaja trzech kolesi na raz ? No nie to mogło też chodzić o REDUX.
Czemu remake nie ma tam tematu na forum hmmm...
Zwariowałeś?Dzienis pisze:
Dla fana żadna cena niestraszna![]()
Po pierwsze primo musi być pudełko !
Po drugie nie dam więcej niż 19 (niż STP+AW niż całe PX)...jak już to chce by wydawca zarobił, kupie przez internet

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
RWS nie ma nic wspólnego z polskim dubbingiem, został on wykonany i jest własnością polskiego wydawcy (jest to też powód dlaczego na steamie gra jest tylko w oryginalnej wersji)Dzienis pisze:Niby czemu miałoby nie być polskiej wersji, skoro spolonizowali ED i AVPC (fakt, że średnio to im wyszło) to co szkodzi Paradise Lost?
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Komar
- Administrator
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
Paradise Lost jak sama nazwa DLC wskazuje to bardzo odmienione(czyt.zniszczone) Paradise po wybuchu bomby A. podłożonej przez kolesia w lower paradise.
Akcja dzieje się po 11 latach ,a Koleś wraca to tego miasta z nie wiem jakich powodów.
To tylko takie podsumowanie ogólne.Jestem za polonizacją,gdyby nie ona nie było by takiej zabawy,gdy byłem młodszy (czyt.kiedy miałem 7 lat). Mam nadzieje że nie będzie zbyt liniowa fabuła(chodzi mi o zwiedzanie lokacji). No i na końcu cena mam nadzieje że będzie w okolicach od 20 zł do 40 zł (wiem nie każdemu pasuje taka cena ale dla mnie taka jest optymalna).
(jestem nowy i zostanę na dłużej)
Akcja dzieje się po 11 latach ,a Koleś wraca to tego miasta z nie wiem jakich powodów.
To tylko takie podsumowanie ogólne.Jestem za polonizacją,gdyby nie ona nie było by takiej zabawy,gdy byłem młodszy (czyt.kiedy miałem 7 lat). Mam nadzieje że nie będzie zbyt liniowa fabuła(chodzi mi o zwiedzanie lokacji). No i na końcu cena mam nadzieje że będzie w okolicach od 20 zł do 40 zł (wiem nie każdemu pasuje taka cena ale dla mnie taka jest optymalna).
(jestem nowy i zostanę na dłużej)
Слава монолітна 

- Pan Szatan
- Modder
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
A ten dodatek jest do Postal 2/Postal 2 STP jak AW czy do Postal 2 Complete (ze Steam`a) 

I'm fucking insane in the brain. 

- BloodLogin
- Pracownik RWS
Może będzie samodzielny, tak czy siak, już go pewnie skończyli i trwają testy 

- Pan Szatan
- Modder
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Pewnie tak na GRYOnline.pl piszą że premiera będzie w 2015r.BloodLogin93 pisze:Może będzie samodzielny, tak czy siak, już go pewnie skończyli i trwają testy
A w opisie zrobili błąd
Zamienili champa z garym. Wyobraźcie sobie kolesia trzymającego Garego na smyczyPodczas rozgrywki spotykamy całą rzeszę postaci znanych zarówno z Postal 2, jak i dodatku Apocalypse Weekend – oprócz naszego kompana Gary’ego Colemana znajdujemy tutaj takie indywidualności, jak Krotchy, Champ, MadCow MikeJ czy Vince Desi.

Ostatnio zmieniony 30 sty 2015, 13:58 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm fucking insane in the brain.