Bohater z gry.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
No ładnie, nie znać klasyki 
Podpowiedź:
Po przeleceniu przez dziwny portal, znalazłem się na czymś w rodzaju wielkiego sterowca z niewysokim jegomościem za sterami. Mało brakowało, a złoił by mi skórę swoją lunetą. Po szybkim zapoznaniu powiedział, że wysadzi mnie w jednym z trzech miejsc - w koszarach wojowników, w okolicach akademii magów, lub pośród druidów.

Podpowiedź:
Po przeleceniu przez dziwny portal, znalazłem się na czymś w rodzaju wielkiego sterowca z niewysokim jegomościem za sterami. Mało brakowało, a złoił by mi skórę swoją lunetą. Po szybkim zapoznaniu powiedział, że wysadzi mnie w jednym z trzech miejsc - w koszarach wojowników, w okolicach akademii magów, lub pośród druidów.

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Młody architekt. Miał 2 synów z czego jeden zginął w wypadku samochodowym, a drugi został porwany przez zabójce jakiegoś tam*. Wystawiany jest na ciężkie próby, w wyniku których traci m.in palec.
* - Jego oryginalna nazwa jest zbyt rozpoznawalna mimo że to i tak prosta zagadka.
* - Jego oryginalna nazwa jest zbyt rozpoznawalna mimo że to i tak prosta zagadka.
Teachin bitches how to swim
Here's SLAAYER.
To miała być zwykła naprawa, nie miałem pojęcia że przyjdzie mi walczyć z infekcją, która dotknęła tutejszych "górników". Poza tym już dawno nie widziałem się z Nicole.
Trust me, i'm an engineer!
To miała być zwykła naprawa, nie miałem pojęcia że przyjdzie mi walczyć z infekcją, która dotknęła tutejszych "górników". Poza tym już dawno nie widziałem się z Nicole.
Trust me, i'm an engineer!
Teachin bitches how to swim
- postal III
- Miłośnik broni
Alpha Prime?
Jem dżem
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Odświeżam temat:
Jego najlepszym przyjacielem i powiernikiem jest gadająca czaszka. Cały pokryty jest bliznami i tatuażami, stracił też pamięć. Któż to taki i z jakiej jest gry?
Jego najlepszym przyjacielem i powiernikiem jest gadająca czaszka. Cały pokryty jest bliznami i tatuażami, stracił też pamięć. Któż to taki i z jakiej jest gry?
I regret nothing
- Loc
- Wytrenowany morderca
Mieszkałem w jakimś zadupiu w totalitarnym państwie i miałem na swoich barkach całą swoją rodzinę - mamę, tatę, żonę, wujka, teściową i syna. Było nam naprawdę ciężko. Wyprowadziłem się do miasta, które leżało w dwóch państwach jednocześnie i zostałem tam inspektorem przy przejściu granicznym. Gówno mi płacili, a robota była naprawdę ciężka, często dochodziło też do korupcji i byłem zmuszany do jej aprobaty. W czasie swojej kariery natknąłem się na organizację chcącą obalić obecny reżim, ale nie wiedziałem, czy można było jej zaufać. Zastanawiam się, co teraz mogę zrobić. Pomóc im, czy nie? Boję się swojego rządu. Jest beznadziejnie, ale oni trzymają całą moją rodzinę za jaja. Może będę musiał uciec na zachód. Kij wie. Muszę radzić sobie sam, takich jak ja jest wielu.
Ostatnio zmieniony 04 gru 2014, 04:01 przez Loc, łącznie zmieniany 1 raz.