Znaleziono 20 wyników

autor: Pan_Zdzich
05 lip 2008, 16:33
Forum: POSTAL 2 i STP
Temat: Jak wyobrażacie sobie żonkę Kolesia?
Odpowiedzi: 124
Odsłony: 55314

Jeżeli chcecie mogę dzisiaj stworzyć w pewnej grze moje wyobrażenie żony kolesia z postala ;)
15 maja 2008, 23:01
Forum: AW, AW7/AWP
Temat: Jakie istotne zmiany wprowadzilibyście w postalu AWP?
Odpowiedzi: 137
Odsłony: 48054

Rozumiem o co ci chodzi bardzo ciężko jest stworzyć modyfikacje do jakiejkolwiek gry.Ja chciałem jedynie zainspirować graczy w Postala 2 do poprawy błędów w AWP. Ale dziękuje za dobre chęci.
13 maja 2008, 08:10

Czyli robimy?
28 kwie 2008, 08:11

A jakby tak dodać krwawer plamy na ciele i ubraniach ofiar?
25 kwie 2008, 11:57

Czyli mamy już: -pchnięcie kataną; -Reaistyczniejsze odcinanie części ciała w (różnych miejscach); -Bryzganie krwii z odciętych rąk; -Więcej broni palnej; -więcej broni obuchowej i narzędzi np. gwoździarki(dostępnej w naszym downloadzie) z ktorej pociski(gwoździe) zostawały by w głowie ofiary; -head...
23 kwie 2008, 21:12

Wspaniale ja jestem tez za a swoje rządania napisze jutro i to wszystkie najlepsze i najbrutalniejsze.
21 kwie 2008, 16:14

Nie chodzi mi o przerobienie katany na nóż. Katana to wspaniała broń.Chodzi mi o dodanie go do gry. Można by jeszcze dodać lepszy widok z tyłu bo ten z kodu jest to niczego. Na przykład taki jak w Max'sie Payne'ie. Fajnie by było.]

A więc ostateczne pytanie ROBIMY TEN DODATEK CZY NIE!?
21 kwie 2008, 08:28

I dodać duży nóz kuchenny którym można by rzucić w ofiare lub podciac gardło.
19 kwie 2008, 22:29

Zmienić troche charakterystykę broni np. Katana maczeta tasak i siekiera nie powinny odcinać członków ciała tak samo. Nie da się siekierą za jednym razem przeciąć kogoś na pół wiec napisze jakie obrażenia mogłyby zadawać te bronie: Siekiera-Powinna zadaważ średnie obrażenia w tułów a duże w głowę i ...
18 kwie 2008, 20:37

OK. Ale takie najlepsze i bez przesady. Niektóre pomysły co do pojazdów nie są głupie ale sądze że prawdopodobnie zwiększyły by wymagania gry. Mimo że kocham zabijać ludzi na różne sposoby choćby na komputerze. :D
18 kwie 2008, 20:13

A więc wybierzmy rzeczy które udało by się umieścić w modyfikacji AWP nie zwiększając zbyt wymagań gry. Rozmiar zbytnio się nie liczy.Jutro bądź w poniedziałek podsumuje co by dało się zrobić (w granicach zdrowego rozsądku) i wam napisze. Piszcie dalej swoje propozycje czekam.
18 kwie 2008, 10:29

Musimy go zapytać i zrobić liste rzeczy ktore chcieli byśmy zmienić. Ja bym chciał wprowadzić możliwość ustawienia większości parametrów grafiki aby można było zmniejszyć wymagania gry poniewarz postal AWP tnie mi sie poprostu i z tego powodu nie mogę czerpać osobliwej rozrywki.
17 kwie 2008, 21:01

Najważniejsze pytanie i problem zarazem.

Kod: Zaznacz cały

Kto by to dla nas zrobił!!!
17 kwie 2008, 20:58

Zapomniałem powiedzieć że chodzi mi również powiedzieć o równie istotnej rzeczy którą poruszył już wcześniej jeden z was. Chodzi mi o zachowanie wymagań gry sam mod AWP dość spowalnia mi grę prawdopodobnie przez flaki ludzi które widać dopiero gdy sie owego pacjenta przetnie na pół. Wydaje mi sie że...
16 kwie 2008, 16:26

Ja jestem za dodaniem modyfikacji do moda AWP. Z tym dodaniem broni to nie głupia rzecz chociaż jest ich dość dużo moim zdaniem. Ja dodał bym jeszcze taki bajer żeby ręce i nogi urywały sie w różnych miejscach a nie tylko w jednym co wygląda dość cienko. Jeżeli chcecie stworzyć modyfikacje do tego w...