Może źle celuję.Kmieciu pisze:Mi tak samo.Silver Dragon pisze:A mi znowuż bardzo często się to zdarzaTiquill pisze:Rzadko kiedy udaje się pozbawić ręki - by ofiara uciekała. Zbyt rzadko nogi - by się czołgała.Rzadko kiedy udaje mi się zabić ofiarę odcięciem ręki.

Nie, flaki pojawiają się dopiero po przecięciu. Spowalnia zaś choćby większa różnorodność przechodniów...Pan_Zdzich pisze:Wydaje mi sie że autor moda napisał w skrypcie gry żeby flaki były cały czas załadowane w brzuchach ludzi co spowalnia gre
Co prawda, w innych tematach ludzie wyrażali swą dezaprobatę na to, ale widząc samochody czy choćby wspomniany tu czołg, chciałbym i ja, by były "bardziej mobilne". Może nie tyle zmiana by Koleś siadał za kierownicą, ale...ciuciu pisze:Ja chciałbym ,żeby dodana była możliwość poruszania się nie tylko w biegu , ale też kilkuśladowcami
Mamy rybkę voodoo. W gierce tej Chompy sterowany przez nas podjada przechodniów. Więc podobnie i tu: Starczyłaby mi możliwość sterowania pojazdami za pomocą myszki. Lewo, prawo, naprzód, stój... trzask rozjedżanych kości, krew spod kół. W widoku spoza samochodu, a nie zza kierownicy, co nawet byłoby bardziej widowiskowe...

A że pojazdy byłyby bez kierowcy? To nic! A nawet lepiej - takie samochody widma pasowałaby do P2 jeszcze lepiej!
Skoro rozmawiamy niby o podrasowaniu AWP to niby jego autor, Kamek.Pan_Zdzich pisze:Najważniejsze pytanie i problem zarazem.Kod: Zaznacz cały
Kto by to dla nas zrobił!!!