Nowy rok ! Czyli gdzie się wybierasz na Sylwka :)
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Mam nadzieje, że nie taka jak myślęDiamondSoul pisze:ja byłam u kolegii ;D
zabawa była , że łooo ;d

Wolę nie wiedzieć jakieDiamondSoul pisze: i robiłam różne głupie rzeczy)

Byłoby wtedy U kill Alixo HEADSHOT! +2 style points, a tak tylko 1Alixo pisze:ja sie odwróciłem a tu jep! i dziura w kórtce, dobrze że heada

Nie trzeba było się bawić na huśtawceMastaDJMax pisze:[...]tylko gdyby ten pokój tak szybko nie wirował.

...i nie wiedziec co on ci zrobiłkazik pisze:Nie ma to jak zachlać w wynajętym barze, a obudzić się u jakiegoś dziadka na chacie.

I co ogrzałeś się?kazik pisze:Nie chciało mi się iść 5 kilosów pieszo do domu, więc wpadłem na świetny pomysł, żeby zapukać do pierwszego domu i zapytać czy mogę odpocząć i się trochę ogrzać, bo mróz na dworze..
A myślałem, że komórka za mała aby pomieścić alkohol, a co dopiero 2 pijanych gościRobsessed pisze:Ja z kolegą piłem w mojej komórce...

W skrócie: Wy pijaki!
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Minio, lepsze to od ciągłego grania w Tribesa.Mr Minio pisze:W skrócie: Wy pijaki!

Niestety, muszę Cię zaskoczyć, ale gorsze 
Wypijesz, ani to dobre nie jest, ani nic Ci nie daję, a potem masz jeszcze kaca. Jaki z tego pożytek?

Wypijesz, ani to dobre nie jest, ani nic Ci nie daję, a potem masz jeszcze kaca. Jaki z tego pożytek?
- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Gdy podrośniesz, zmienisz zdanie. Najgorzej jest na początku i na końcu, ale podczas... mmmMr Minio pisze:Niestety, muszę Cię zaskoczyć, ale gorsze

Ja zacząłem później w tym roku. O 18.00 pifko, do 23.00 jeszcze dwie 50 poszły i w międzyczasie kieliszek obrzydliwego wina wytrawnego, które wypiłem jak lekarstwo

O północy wyszliśmy. Odpaliłem 2 solidne Achtungi (alarmy na całej ulicy się w samochodach po włączały

Po drodze zgarnęliśmy jednego z naszych, który zaliczył zgon na ulicy (chgyba walnął głową w krawężnik). Nikt nie znał numeru na pogotowie, to kumpel biegł 200 metrów za radiowozem, powiedzieć im by go odwieźli do szpitala. Policjanci oczywiście go olali i pojechali dalej. Ehhh...
Zawinąłem się do domciu koło 2.00. Oczywiście z mojego ambitnego planu by nie zalać pały w tym roku nic nie wyszło... Ale było fajnie i to się liczy.

Alkohol jest w ogóle do dupy, zioło jest lepsze. Nie chce się rzygać, nie ma zupełnie kaca, świat staje się przyjemniejszy i możesz zapomnieć o całym świecie. Poza tym nie umrzesz z przepalenia, w przeciwieństwie do przepicia. Alkohol to najgorsza używka jaką znam. Tytoń przynajmniej nie robi ludziom z głowy wiadra.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Nic nie daje?! Ech... ja w sumie dopiero od półtora roku lubię pić, a od roku - zawodowo.Mr Minio pisze:Wypijesz, ani to dobre nie jest, ani nic Ci nie daję, a potem masz jeszcze kaca. Jaki z tego pożytek?

Mam kumpla w klasie, który jest totalnym abstynentem. Nie pije, nie pali, nie ćpa, nawet nie przeklina. Odziwo to nie jest żaden sztywniak, tylko zajebiście wyluzowany koleś. Jak raz w szkole piliśmy, poszedł z nami, choć nie pił. Kiedy my podpici zaczęliśmy świrować świrował razem z nami, niczym się nie przejmując. 

- DiamondSoul
- Miłośnik broni
Mr Minio pisze:Mam nadzieje, że nie taka jak myślę xDDiamondSoul pisze:ja byłam u kolegii ;D
zabawa była , że łooo ;d
Wolę nie wiedzieć jakie xDDiamondSoul pisze: i robiłam różne głupie rzeczy :rofl:)
no nic takiego nie robiłam przecież ^^ ;D
bez skojarzeń proszę ;d
cienka linia
między kłamstwem
a prawdą
między kłamstwem
a prawdą
Nie bawiliście się klockami ??!!!
Ej, ej facet!MastaDJMax pisze:ciuciu, spuściłem...
No!MastaDJMax pisze:[...]wode
kazik:Jak widzisz też jestem taki, nie piję, nie palę i co tam się jeszcze rymuje.
Robsessed: Do jednych przychodzi do drugich nie

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
ROFLMAOMastaDJMax pisze: Poza tym nie umrzesz z przepalenia

A tak na serio : dawka śmiertelna jest szacowana na 20 000 do 40 000 pojedynczych dawek xDDD
Ostatnio zmieniony 06 sty 2009, 00:04 przez little_psycho, łącznie zmieniany 1 raz.