14 mar 2011, 19:11
Saw III, oczywiście, tak jak poprzedniczki, to mapka na najwyższym poziomie. Skomplikowane mechanizmy, oraz pomysły wyjęte z filmu, czasem nieco zmodyfikowane, aby przystosować je do Postalowych realiów. W skrócie - genialna praca i pokaz, jakie mapy do Postala być powinny!
Co jednak bardziej mnie ucieszyło, to ta strona, map-factory.org. Ileż to tam map znalazłem! Takich co to już dawniej miałem, ale po reinstalacji Postala utraciłem i o których zapomniałem. A to świetne mapy są, ot choćby SniperDEV, czyli konwersja mapy z gry Devastation, czy Islamic Revolution. The Thing, Neon_2 i The_Construction_Site to bardzo mi dobrze znane mapy, pamiętam o nich cały czas, a umieszczam ich nazwy tutaj, aby polecić je tym, którzy ich jeszcze nie znają.
Poznaję też część map, na których miałem okazję grać w Postal Multiplayer, na jakimś lagującym serwerze z ogromną ilością modów i nowych map, właśnie tych map: EgyptianMassacreNight, Discofever, TvRoom, DarkSin i kilka innych.
Poza znanymi, są też oczywiście nowe, w sensie całkowicie mi nieznane mapki. Zamierzam je przetestować w najbliższym czasie.
A tutaj przypomnienie dla tych, którzy bardziej preferują grę w samotności. Aby zagrać na mapach z multi w single, wystarczy zmienić nazwę poprzedzającego nazwę mapy przedrostka z mpdght- na cus-. Teraz tylko Opcje, Własna mapa i gramy!
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."