Mundial 2018 w Rosji
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Jednak Chorwaci przeszli dalej
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Uf! 2:2 ale karnymi Chorwacja wygrała z Rosją. Brawo Chorwacja! Brawo Rosja! Świetny mecz. :)To pierwszy mecz jaki śledziłem bez naszych. I wyboru nie żałuję. Obu drużynom kibicuję i tylko tym. Więc przyjemność tym większa.
Chciałem ujrzeć obie w finale, ale cóż, może choć Chorwatom się uda. Anglia, masz się położyć na murawie, wiesz? Chorwacja Mistrzem! 
Jest komu kibicować, to ważne.
I byle nie Belgia. Byle nie Belgia...

Jest komu kibicować, to ważne.
I byle nie Belgia. Byle nie Belgia...

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Belgia poskromiona. Tiq będzie zadowolony 
EDIT:
No i mamy finał
Francuzi zagrają z Chorwatami
Brawo

EDIT:
No i mamy finał
Francuzi zagrają z Chorwatami
Brawo

Ostatnio zmieniony 11 lip 2018, 22:44 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Rozstrzygnięcie już w niedzielę, au!
W sumie nie dziwię się, że Polska tak szybko odpadła. Nasi nie mieli w ogóle praktycznie pomysłu jak rozegrać te mistrzostwa (swoją drogą to już odszedł ten cały Nawałka?). Grali bo grali, ale jakoś bez polotu (może to była ta ich tajemnicza technika?
ł: ), no i miałem wrażenie, że bardzo boją się przeciwników i straty piłki (którą i tak często tracili).
W sumie nie dziwię się, że Polska tak szybko odpadła. Nasi nie mieli w ogóle praktycznie pomysłu jak rozegrać te mistrzostwa (swoją drogą to już odszedł ten cały Nawałka?). Grali bo grali, ale jakoś bez polotu (może to była ta ich tajemnicza technika?

Ostatnio zmieniony 13 lip 2018, 13:50 przez seebeek17, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Grabarz
- Postawił piwo: 6 razy
- Otrzymał piwo: 3 razy
Będzie do końca lipca, zastąpi go Jerzy Brzęczek (wuj Błaszczykowskiego, który traktuje go właściwie jak ojca ze względu na tragiczne wydarzenia z dzieciństwa).seebeek17 pisze:(swoją drogą to już odszedł ten cały Nawałka?)
Przyjechali na wakacje, ot co. Poza tym grali niskim pressingiemseebeek17 pisze:Grali bo grali, ale jakoś bez polotu (może to była ta ich tajemnicza technika? ), no i miałem wrażenie, że bardzo boją się przeciwników i straty piłki (którą i tak często tracili).

Mam nadzieję, że w niedzielę wygra Chorwacja. Ajmo Hrvatska! Za dom spremni! Bojna Čavoglave!
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Czyli Kuba będzie grał w kadrze do 40tki, nawet jak będzie bez formy.Yossarian pisze:Będzie do końca lipca, zastąpi go Jerzy Brzęczek (wuj Błaszczykowskiego, który traktuje go właściwie jak ojca ze względu na tragiczne wydarzenia z dzieciństwa).

Kosovo je Hrvatska!Yossarian pisze:Mam nadzieję, że w niedzielę wygra Chorwacja. Ajmo Hrvatska! Za dom spremni! Bojna Čavoglave!
I regret nothing
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Twarze. Twarze reprezentacji Belgii po wygranym meczu z Polską. Twarze Anglików po wygranym meczu z Polską. To się pamięta. Tak samo buźki śmiały się Anglikom gdy mieli 1:0 z Chorwacją. Potem się im odmieniły. I to: CIESZY. Bo się nigdy nie zapomni.Dzienis pisze:Co ty masz do Belgów? Wolę ich niż przereklamowaną Francję.

Że Francja? Haha! Nie lubię Anglii (w sukience Wielkiej Brytanii), Francji i Niemiec. Nie lubię tej zapatrzonej w siebie Trójcy, która siebie tylko za cywilizację i Europę widzi. Ta ich zakichana triada pierwszeństwa do europejskości. Jeszcze Włochom, krajom Beneluxu i Danii zezwolą łaskawie być w ich sferze jedynie słusznej "europejskości" - reszta to zamurze, kolonia, stepy. Nie!

Jeszcze tylko jeden mecz i będzie BARDZO zadowolony!Silver Dragon pisze:Tiq będzie zadowolony

Nie wiem czy jest na świecie (poza frankofilami) choć 5 procent kibiców, którzy kibicować za parę minut będą Francji.
Cały świat zjednała sobie CHORWACJA.
Sretno, Hrvatska!

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 2 razy.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...