KW2

Wszystkie modyfikacje dla Postala 2, StP, MP oraz AW (oprócz AWP i AWPMod) tworzone poza naszym forum.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

27 cze 2007, 11:05

eddie pisze:Dla samych broni nie opłacało się tego instalować.
Ale warto dla kodów utrudniających czy "zwariatujących" grę, bardzo!
eddie pisze:Kod "IWant" u mnie nie działa. Gra go rozpoznaje, ale daje tego co chcę. Można coś z tym zrobić?
Trochę poza tematem, ale mimochodem można i o Gravity Gunie: Można, skoro kod nie działa. Dodając go do mapy PostEdem...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Komis
Wstydliwy morderca
Posty: 8
Rejestracja: 12 cze 2007, 23:03
Lokalizacja: Zamość

20 sie 2007, 09:38

Dla mnie KW2 jest średni,

+ Fajne bronie, kody (Bullet), Police Radio, i wiele innych :) :) :)

- Zwłoki są jak ściany, po zabiciu gościa nie można go kopnąć, tak jakby ył z cementu, nawet nie mogę przez niego przekść, muszę przeskakiwać, a jak się w drzwiach zabije to muszę wpisywać 'ghost' aby móc przejść! i to jest ten katastroficzny Minus :( :( :(


Komis
Awatar użytkownika
SovietPolska
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 525
Rejestracja: 18 sie 2007, 00:36

20 sie 2007, 09:51

Komis pisze:Dla mnie KW2 jest średni,

+ Fajne bronie, kody (Bullet), Police Radio, i wiele innych :) :) :)

- Zwłoki są jak ściany, po zabiciu gościa nie można go kopnąć, tak jakby ył z cementu, nawet nie mogę przez niego przekść, muszę przeskakiwać, a jak się w drzwiach zabije to muszę wpisywać 'ghost' aby móc przejść! i to jest ten katastroficzny Minus :( :( :(
Lepszy [email protected], i jeszcze jak sobie zrobisz, żebyś mógł grać w single to chopie :D.
Ja nie miałem jeszcze żadnego crasha na nim, KW2 jest dla mnie dziwnym modem i niezbyt ciekawym.

Witam wszystkich na forum :* :D.


Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

20 sie 2007, 15:54

Najlepiej kiedy nakłada się na siebie kilka modów, np. [email protected], AWP, Snakes Arsenal, TN Inventory, itd


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

20 sie 2007, 19:51

Komis pisze:- Zwłoki są jak ściany, po zabiciu gościa nie można go kopnąć, tak jakby ył z cementu, nawet nie mogę przez niego przekść, muszę przeskakiwać, a jak się w drzwiach zabije to muszę wpisywać 'ghost' aby móc przejść! i to jest ten katastroficzny Minus :( :( :(
Pierwsze słyszę, by KW2 było za to winne, nigdy tego nie miałem. A samo StP tego nie ma? Być może to rzadki przypadek tylko. Co prawda, gdy masz liczbę zwłok ustawioną ma max (lub blisko tego), to stare zwłoki kamienieją i nie można im łba rozwalić. I jest to (chyba) w każdej wersji P2 (i AW7/AWP), nie obciążonej dodatkowymi modami. Ale to właśnie kopniak "odbetonowywuje" je.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
SovietPolska
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 525
Rejestracja: 18 sie 2007, 00:36

20 sie 2007, 20:00

Miałem tak w kameku że zwłoki betonoowiały :D i nawet sprzedajac im kopa nie mogłem ich ruszyć :kijek:
Ostatnio zmieniony 20 sie 2007, 20:04 przez SovietPolska, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

20 sie 2007, 20:04

heh jestem pewny ze to jest tak jak Tiquill mowi bo nawet w P2 sztoporze(ruskim postalu) tez tak jest nawed ddalem screena do tematu: ,,skriny zwariowane i nietypowe"


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

20 sie 2007, 20:36

mig31 pisze:Miałem tak w kameku
LOL, ciekawe stwierdzenie. Słówko "kamek" jako nazwa modów jego roboty...
mig31 pisze:nawet sprzedajac im kopa nie mogłem ich ruszyć :kijek:
Uparci byli...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
SovietPolska
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 525
Rejestracja: 18 sie 2007, 00:36

20 sie 2007, 20:54

Tiquill pisze:
mig31 pisze:Miałem tak w kameku
LOL, ciekawe stwierdzenie. Słówko "kamek" jako nazwa modów jego roboty...
A czemu by nie????


Awatar użytkownika
Slayer
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 656
Rejestracja: 01 lip 2009, 18:02

01 lut 2010, 18:31

Odkopuje już bardzo stary temat ale chyba nie ma sensu zakładać nowego...Czemu nie można go pobrać z strony głównej?W guglach też go nie znalazłem, jedynie same opisy(nędzne plagiaty z postalsajt, też coś).


Teachin bitches how to swim
Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

01 lut 2010, 18:56

Bo plik zaginął w akcji, tzn. nie ma go na serwerze. Przynajmniej mi tak się wyświetla.


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

01 lut 2010, 19:08

Trzymajcie ten plik:

Kod: Zaznacz cały

http://rapidshare.com/files/344430071/KW2_3_.zip
Ostatnio zmieniony 01 lut 2010, 19:11 przez The Iceman, łącznie zmieniany 2 razy.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
DwD99
Wnerwiony urzędas
Posty: 11
Rejestracja: 06 lut 2010, 20:58

06 lut 2010, 21:25

Admin napraw download!!! :mgun:


Awatar użytkownika
zbigniewcebula
Miłośnik broni
Posty: 132
Rejestracja: 28 paź 2009, 21:58
Lokalizacja: Farma :]

06 lut 2010, 21:58

Jak download nie działa to
"Google istnieje"


Obrazek
Awatar użytkownika
DwD99
Wnerwiony urzędas
Posty: 11
Rejestracja: 06 lut 2010, 20:58

06 lut 2010, 22:05

W google g*wno jest !!! nic nie znajdziesz co jest w downloadzie na stronie a nie da się nic pobrać!

W google szukałem i cicho tam xd

EDIT: Mi nie działa włącza się i spadam na dół ..... wlączam exe nawet menu nie mam!
Ostatnio zmieniony 06 lut 2010, 22:15 przez DwD99, łącznie zmieniany 1 raz.


ODPOWIEDZ