Kto z nas jeszcze naprawdę gra w Postala?

Rozmowy o P2: Share the Pain i podstawowym Postalu 2.
Obrazek

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Kontakt:

15 kwie 2016, 00:27

$haq pisze:To POSTAL 2 był od 21 roku życia? Hehe
Ja już o tym wiedziałem i zawsze się zastanawiałem czemu akurat od 21 a nie od np: 22 :P

Wracając do tematu. Ostatnio grałem trochę w postala 2 i całkiem świetnie się bawiłem jak za dawnych czasów :) Planuje w końcu dokończyć Lost Island Remake, Szpital strachu oraz odrestaurować mapke cus-Zombie_Killer(SURVIVAL) która jest w fazie surowej w dziale Mapy użytkowników na drugiej stronie.

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Postawił piwo: 5 razy
Otrzymał  piwo: 8 razy
Kontakt:

15 kwie 2016, 09:26

Dev4ever pisze: Planuje w końcu dokończyć Lost Island Remake, Szpital strachu oraz odrestaurować mapke cus-Zombie_Killer(SURVIVAL) która jest w fazie surowej w dziale Mapy użytkowników na drugiej stronie.
Myślałem że Szpital Strachu jest już ukończony (nie przeszedłem całego) :P

Zombie_Killer(SURVIVAL) - Kiedyś miałem problem z AWP i odpaliłem to (jak i inne mapy z AWP) na AVPC v1420 i podmieniało mi bronie na te z AVPC xD

A co do tematu to ostatnio grałem w workshopowego moda "Back to Basic 4" totalnie chory i pie**olnięty xD jednak 3 mapy podrąbali ruskie złodzieje a podobno polacy kradną xD (Kill Bill, Jedna mapa MP Pirozioma i Taka z MP z ED bodajże)

I'm fucking insane in the brain. :axe:
Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Kontakt:

15 kwie 2016, 12:17

Pan Szatan pisze:A co do tematu to ostatnio grałem w workshopowego moda "Back to Basic 4" totalnie chory i pie**olnięty jednak 3 mapy podrąbali ruskie złodzieje a podobno polacy kradną (Kill Bill, Jedna mapa MP Pirozioma i Taka z MP z ED bodajże)
Dlatego właśnie przestałem w ogóle zwracać uwage na steamowego postala i mody do niego tworzone. Większość z nich są to przeróbki map już stworzonych, nie stanowią jednej całości tylko są byle by przedłużyć moda, są wrzucane najprawdopodobniej bez zgody ich autorów (pomijając to że bez zgody autorów) ale pewnie jeszcze piszą że to ich mapy, a nie że pozwolili sobie je przerobić i dać chociaż autorów map w creditsach. Po prostu żenada :kijek:
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2016, 12:31 przez Dev4ever, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Kontakt:

15 kwie 2016, 12:55

To ruskie tak robią ja tam napisałem że mapę HJPK School tylko dostosowałem do nowej wersji gry i poprawiłem kilka błędów a autorem jest hitmijan czy jakoś tak się zwał :lol:

Napiszę do autora tego moda i zobaczymy co powie xD

Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

16 kwie 2016, 11:38

Właśnie skończyłem grać w Kropka. Wcześniej przechodziłem to bez straty zdrowia, a teraz zginąłem 3 razy. Ech starość ?
W niemodowany P2 grałem tak dawno, że nie pamiętam kiedy. :P

8=======D
Awatar użytkownika
EvilYeah
Pracownik RWS
Pracownik RWS

23 kwie 2016, 17:59

na długie liście gier do zagrania w przyszłości mam P2 :)
ale to długa lista

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Kontakt:

08 paź 2016, 23:33

W samego postala nie gram, lecz skrobie jakieś custom mapki, lub naprawiam błędy w "HOF" i "LIRemake". Za jakiś czas mam zamiar powrócić do tradycyjnego grania w czyste "AWP" bez innych modów i może przy okazji pobiję rekord w zabijaniu :) Jak u was jest z tym Postalem, gra ktoś z was jeszcze lub testuje jakieś mapki, czy może odpuściliście sobie na jakiś czas?

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

08 paź 2016, 23:38

Devir3ment pisze:ak u was jest z tym Postalem, gra ktoś z was jeszcze lub testuje jakieś mapki, czy może odpuściliście sobie na jakiś czas?
Muszę przejść jeszcze parę modów Rycha, a także twój. :) Może też w końcu pozbędę się alergii na Steam i zagram w Paradise Lost, ale to jeszcze nie pewnik... Szkoda wielka, że nie ma tam polskiego dubbingu, strasznie gra na tym traci.
W samą podstawkę czy AWP grać nie zamierzam, znudziło mi się to, ale życzę powodzenia przy biciu rekordów. :ok:

I regret nothing
Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Kontakt:

08 paź 2016, 23:41

Ja dawno nie grałem w AWP.

Jak instaluje jakieś mody to na P2C chyba że wymagają AWP.
W sumie to nie wiem czemu, chyba dlatego że wszystkie mody do AWP ograłem a te do P2C jeszcze nie. A jak są jakieś mapy do StP to odpalam na P2C aby zagrać na nich z innymi modami dostępnymi tylko dla nowszej wersji :P

Próbowałem przejść nawet Kropka z Portal Gun'em niestety działa on tylko na mapie z moda.:/

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

08 paź 2016, 23:45

Dzienis pisze:Muszę przejść jeszcze parę modów Rycha, a także twój. :)
Ja też. Poza tym tworzę sobie nowy świat metodą properową na mapie Route 17. 1/2 mapki już zapełniona ;)

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Kontakt:

08 paź 2016, 23:49

Dzienis pisze:Muszę przejść jeszcze parę modów Rycha, a także twój.
Akurat za niedługo wydam patcha do szpitalu, więc będziesz mógł ocenić moda w nowszej, poprawionej wersji :)

Edit:
Silver Dragon pisze:Ja też. Poza tym tworzę sobie nowy świat metodą properową na mapie Route 17. 1/2 mapki już zapełniona
Polecam spróbować swoich sił w stworzeniu jakiegoś zestawu map, ponieważ sądząc po twoich screenach z galerii świetnie budujesz mapki i pięknie je dopracowujesz tym properowym sposobem :)
Ostatnio zmieniony 08 paź 2016, 23:55 przez Dev4ever, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

09 paź 2016, 00:12

Devir3ment pisze:Polecam spróbować swoich sił w stworzeniu jakiegoś zestawu map, ponieważ sądząc po twoich screenach z galerii świetnie budujesz mapki i pięknie je dopracowujesz tym properowym sposobem :)
Proszę o pusty surowy dość duży teren (dużo miejsca w pionie i w poziomie) z gotowym skyboksem to może się pokombinuje metodą prób i błędów.
BTW: Bliski jestem stworzenia mapki bez PostED'a, pomysł wymaga jednak jeszcze kilku testów
Ostatnio zmieniony 09 paź 2016, 00:14 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Kontakt:

09 paź 2016, 01:22

Dzienis pisze:Wychodzi na to, że w podstawkę nikt już nie gra prócz jakichś nowicjuszy. W sumie nie ma co się dziwić.
Nie ma co się dziwić, że piszesz takie głupoty. Ja gram i będę grał w StP. Nie ma nic lepszego.
Silver Dragon pisze:Misje przestały mnie bawić. Nigdy nie wiadomo kiedy wywali GPF
W StP nie ma tego bólu. :D
Rycho3D pisze:Nie uważam by gra miała wpływ na psychikę.
To przez psychikę wybieramy sobie grę w jaką chcemy grać.
Czytam to dopiero teraz. Zajebiste motto. Chyba dam je na motyw wiodący naszej strony i forum. :ok: Mam zgodę?
Silver Dragon pisze:Grafik coś pochrzanił i się nawet nie zorientowali drukując
Kiedyś drukowane gazety, zwłaszcza okresu przemian po upadku komuny, miały rozjechane kolory, to było normą i nikt się nie dziwił. Było dobrze, że w ogóle drukarnia działała.
SZΛTΛN pisze:Próbowałem przejść nawet Kropka z Portal Gun'em niestety działa on tylko na mapie z moda.
Też bym chciał tak pokminić, ale nie mam czasu. No i wybór, StP czy P2C dochodzi do tego.
SZΛTΛN pisze:workshopowego moda "Back to Basic 4" totalnie chory i pie**olnięty xD
Przeglądałem, ale nawet nie pobrałem. Ale po twojej rekomendacji - zagram! :D
Silver Dragon pisze:Ja też. Poza tym tworzę sobie nowy świat metodą properową na mapie Route 17. 1/2 mapki już zapełniona ;)
Liczę na bogactwo skrinów i... może jakiś filmik. ;)
Devir3ment pisze:Polecam spróbować swoich sił w stworzeniu jakiegoś zestawu map, ponieważ sądząc po twoich screenach z galerii świetnie budujesz mapki i pięknie je dopracowujesz tym properowym sposobem :)
Podpisuję się. Dość już lizania lizaka przez papierek. Uruchom PostEd'a, Silver! ;)

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Kontakt:

09 paź 2016, 04:02

Silver Dragon pisze:Proszę o pusty surowy dość duży teren (dużo miejsca w pionie i w poziomie) z gotowym skyboksem to może się pokombinuje metodą prób i błędów.
Ten pusty teren powinien pomóc w tworzeniu map :)

Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Kontakt:

09 paź 2016, 09:03

Czytam to dopiero teraz. Zajebiste motto. Chyba dam je na motyw wiodący naszej strony i forum. :ok: Mam zgodę?
Pewnie

8=======D
Zablokowany