Ja już o tym wiedziałem i zawsze się zastanawiałem czemu akurat od 21 a nie od np: 22$haq pisze:To POSTAL 2 był od 21 roku życia? Hehe

Wracając do tematu. Ostatnio grałem trochę w postala 2 i całkiem świetnie się bawiłem jak za dawnych czasów

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ja już o tym wiedziałem i zawsze się zastanawiałem czemu akurat od 21 a nie od np: 22$haq pisze:To POSTAL 2 był od 21 roku życia? Hehe
Myślałem że Szpital Strachu jest już ukończony (nie przeszedłem całego)Dev4ever pisze: Planuje w końcu dokończyć Lost Island Remake, Szpital strachu oraz odrestaurować mapke cus-Zombie_Killer(SURVIVAL) która jest w fazie surowej w dziale Mapy użytkowników na drugiej stronie.
Dlatego właśnie przestałem w ogóle zwracać uwage na steamowego postala i mody do niego tworzone. Większość z nich są to przeróbki map już stworzonych, nie stanowią jednej całości tylko są byle by przedłużyć moda, są wrzucane najprawdopodobniej bez zgody ich autorów (pomijając to że bez zgody autorów) ale pewnie jeszcze piszą że to ich mapy, a nie że pozwolili sobie je przerobić i dać chociaż autorów map w creditsach. Po prostu żenadaPan Szatan pisze:A co do tematu to ostatnio grałem w workshopowego moda "Back to Basic 4" totalnie chory i pie**olnięty jednak 3 mapy podrąbali ruskie złodzieje a podobno polacy kradną (Kill Bill, Jedna mapa MP Pirozioma i Taka z MP z ED bodajże)
Muszę przejść jeszcze parę modów Rycha, a także twój.Devir3ment pisze:ak u was jest z tym Postalem, gra ktoś z was jeszcze lub testuje jakieś mapki, czy może odpuściliście sobie na jakiś czas?
Ja też. Poza tym tworzę sobie nowy świat metodą properową na mapie Route 17. 1/2 mapki już zapełnionaDzienis pisze:Muszę przejść jeszcze parę modów Rycha, a także twój.
Akurat za niedługo wydam patcha do szpitalu, więc będziesz mógł ocenić moda w nowszej, poprawionej wersjiDzienis pisze:Muszę przejść jeszcze parę modów Rycha, a także twój.
Polecam spróbować swoich sił w stworzeniu jakiegoś zestawu map, ponieważ sądząc po twoich screenach z galerii świetnie budujesz mapki i pięknie je dopracowujesz tym properowym sposobemSilver Dragon pisze:Ja też. Poza tym tworzę sobie nowy świat metodą properową na mapie Route 17. 1/2 mapki już zapełniona
Proszę o pusty surowy dość duży teren (dużo miejsca w pionie i w poziomie) z gotowym skyboksem to może się pokombinuje metodą prób i błędów.Devir3ment pisze:Polecam spróbować swoich sił w stworzeniu jakiegoś zestawu map, ponieważ sądząc po twoich screenach z galerii świetnie budujesz mapki i pięknie je dopracowujesz tym properowym sposobem
Nie ma co się dziwić, że piszesz takie głupoty. Ja gram i będę grał w StP. Nie ma nic lepszego.Dzienis pisze:Wychodzi na to, że w podstawkę nikt już nie gra prócz jakichś nowicjuszy. W sumie nie ma co się dziwić.
W StP nie ma tego bólu.Silver Dragon pisze:Misje przestały mnie bawić. Nigdy nie wiadomo kiedy wywali GPF
Czytam to dopiero teraz. Zajebiste motto. Chyba dam je na motyw wiodący naszej strony i forum.Rycho3D pisze:Nie uważam by gra miała wpływ na psychikę.
To przez psychikę wybieramy sobie grę w jaką chcemy grać.
Kiedyś drukowane gazety, zwłaszcza okresu przemian po upadku komuny, miały rozjechane kolory, to było normą i nikt się nie dziwił. Było dobrze, że w ogóle drukarnia działała.Silver Dragon pisze:Grafik coś pochrzanił i się nawet nie zorientowali drukując
Też bym chciał tak pokminić, ale nie mam czasu. No i wybór, StP czy P2C dochodzi do tego.SZΛTΛN pisze:Próbowałem przejść nawet Kropka z Portal Gun'em niestety działa on tylko na mapie z moda.
Przeglądałem, ale nawet nie pobrałem. Ale po twojej rekomendacji - zagram!SZΛTΛN pisze:workshopowego moda "Back to Basic 4" totalnie chory i pie**olnięty
Liczę na bogactwo skrinów i... może jakiś filmik.Silver Dragon pisze:Ja też. Poza tym tworzę sobie nowy świat metodą properową na mapie Route 17. 1/2 mapki już zapełniona
Podpisuję się. Dość już lizania lizaka przez papierek. Uruchom PostEd'a, Silver!Devir3ment pisze:Polecam spróbować swoich sił w stworzeniu jakiegoś zestawu map, ponieważ sądząc po twoich screenach z galerii świetnie budujesz mapki i pięknie je dopracowujesz tym properowym sposobem
Ten pusty teren powinien pomóc w tworzeniu mapSilver Dragon pisze:Proszę o pusty surowy dość duży teren (dużo miejsca w pionie i w poziomie) z gotowym skyboksem to może się pokombinuje metodą prób i błędów.