A bóbr jako piła? To już JEST anomalia.
Hmm... a właśnie. Może w końcu Kolesiowi zbuntuje się jego bóbr i będziemy musieli go załatwić! Może Vince wynagrodzi to fanom, którzy go znienawidzą.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
no w końcu w PII zabijało się homoseksualistówRaV pisze:Uważam, że w P3 powinien na końcu gierki być taki psychol, który chce zapanować nad światem różowym kolorem, pluszakami i miłością![]()
Ta, rasistowskie klimaty... Na pewno się pomyliłaś.Dzastin pisze:Moim zdaniem prezydent USA byłby niezłym bossem, jeszcze dać mu kilku murzynów z dzidami.
Z tym złotym dyskiem to ciekawa sprawa, mogliby go jakoś lepiej użyć w AW. Ale powrót w Trójce do Paradise? Never, żadnego! Nie chcę powrotów, od tego mam ikonę na pulpicie z napisem Postal 2.Pangia pisze:Albo Koleś chciałby coś w zamian za złoty dysk. Którego w AW nie oddał. To jest dobre! Żeby było zadanie oddania złotego dysku i pojechałoby się do zniszczonego wirusem Paradise.
Oj, i to bardzo! Popieram.Mr Minio pisze:odrobina główkowania na pewno by się przydała.
To ja poproszę o inną wersję gry.RaV pisze:Uważam, że w P3 powinien na końcu gierki być taki psychol, który chce zapanować nad światem różowym kolorem, pluszakami i miłością![]()
Nie pomyliłam się, ta wiadomość nie była o tematyce rasistowskiej ale politycznej. Przecież Postal nie jest grą przeznaczoną dla osób, które zaczynają, lub rozwijają karierę polityczną. Pomysł boss'a w postaci prezydenta USA był tylko moim małym wymysłem, a murzyni z dzidami to taki mój żart... widać mam kiepski humorTa, rasistowskie klimaty... Na pewno się pomyliłaś.
Taaa... jazda faktycznie byłaby niezłaA tam jego 15 metrowa zmutowana wirusem żonka czekała by na niego z gigantycznym 30 metrowym wałkiem do ciasta... ale by była jazda
Lubię dziewczyny z fantazjąDzastin pisze:Podczas pobytu w Catharsis Koleś poznaje jakiegoś biznesmana, pracuje dla niego przez pewien czas, kumpel Kolesia kopnie w kalendarz, a, że nie miał rodziny zapisał mu wszystko w testamencieTeraz Koleś przenosi się ze starej przyczepy do villy z basenem, hehe ale jazda!
Zupełne przeciwieństwo Kolesia? Biały płaszcz, białe okulary, jasnoniebieskie włosy? Tak jak w kontraście... byle nie był czarnyKariko pisze:albo np postal dude w wersji politycznie poprawnej
No, właśnie o coś takiego mi chodziło. Jeszcze by można z niego zrobić murzynaDr. Dundersztyc pisze:Zupełne przeciwieństwo Kolesia? Biały płaszcz, białe okulary, jasnoniebieskie włosy? Tak jak w kontraście... byle nie był czarnyKariko pisze:albo np postal dude w wersji politycznie poprawnej