[PROGRAM] Jak używać frapsa ?

Dyskusje o programach i sprzęcie komputerowym oraz mobilnym, a także internet i ogólne problemy.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

20 paź 2007, 23:04

FRAPS bardziej żre kartę graficzną, niż procka. Dobra grafa i 1+ GB RAM pozwala szaleć z FRAPS'em nawet na słabszych prockach 8-)


Awatar użytkownika
Wilczur
Niedorobiony bandzior
Posty: 42
Rejestracja: 23 lut 2008, 14:20
Lokalizacja: Kraków

25 lut 2008, 16:03

a podejdzie pod 512 :?: ;)


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

25 lut 2008, 17:33

Wilczur pisze:a podejdzie pod 512
Niestety nie. Będzie się strasznie cięło.


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

25 lut 2008, 22:09

Mrocz pisze:Wilczur napisał/a:
a podejdzie pod 512


Niestety nie. Będzie się strasznie cięło.
Tu sie mylisz, mam 512 i bardzo lekko mi się przycina, ale bardzo!


Obrazek
ODPOWIEDZ