https://www.tvn24.pl/-1,1620856,0,1,mies ... omosc.html
Pyszności

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Unijni hipokryci...TVN24 pisze:Przedstawiciel szwedzkiego ministerstwa rolnictwa nie widzi nic złego w tym, że 26-letnie mięso trafiło na stoły Polaków. – W umowie sprzedaży jest zapis zabraniający sprzedaży mięsa do ludzkiej konsumpcji w krajach UE. Powodem nie były kwestie zdrowotne, tylko jego wpływ na ceny rynkowe – powiedział w rozmowie z reporterem "Uwagi!" Joakim Holmdahl, dyrektor wydziału spraw zagranicznych w departamencie zdrowia zwierząt ze szwedzkiego ministerstwa rolnictwa. Jego zdaniem produkt nadaje się do spożycia, a nasz kraj w momencie podpisywania umowy z pośrednikiem w 1999 roku nie był członkiem Unii Europejskiej.
Ten człowiek nie zastanawia się w ogóle o czym mówi. Dziwie się, że on jeszcze na stołku siedzi. Jak widać w dzisiejszym świecie liczy się tylko i wyłącznie kasa. Przeklęty kapitalizmDr. Dundersztyc pisze:Przedstawiciel szwedzkiego ministerstwa rolnictwa nie widzi nic złego w tym, że 26-letnie mięso trafiło na stoły Polaków.
O k*rwa! Czowieku, niedawno miałem taką przygodę z drogim Mr. Kiblem że mnie w budzie 3 tygodnie nie było! Ciekawe czy to ma coś związanego z tym....a dodam że mięso jem prawie codziennie, więc to dość możliwe.Dr. Dundersztyc pisze:Mięso sprzed ćwierć wieku trafiło na nasze stoły
https://www.tvn24.pl/-1,1620856,0,1,mies ... omosc.html
PysznościPowiem wam, że w wakacje prze tydzień kupowałem pierożki (kapusta + mięcho) na wagę w Polo. To co się rozgotowało wyglądało bardzo podobnie. A sraka po tym... nieziemska
A to dobre. 11 września 2001 - prawie 3000 ofiar...- Człowiek inteligentny nie traci pieniędzy ani swych synów dla bandy kryminalistów w Waszyngtonie. Ludzie powinni się wstydzić, należąc do koalicji, której najwyższe kierownictwo ma za nic życie ludzkie i celowo bombarduje wieśniaków - powiedział Bin Laden w pięciominutowym wystąpieniu.
To raczej nie przypadek. Na pewno nie. Pełną realizację podobnego scenariusza widzieliśmy rok temu w Gruzji. Tyle, że w Gruzji, to wojska Gruzińskie "tłumiły" ową rebelię południowo osetyńskich separatystów. To rzecz jasna był konflikt wewnątrz gruziński i FR nie miała prawa interweniować, pomimo, że w konflikcie, tak jak twierdzi, byli zagrożeni cywile posiadający obywatelstwo rosyjskie, którzy znaleźli się tam na początku zimnej wojny, kiedy ich dziadkowie i pradziadkowie zostali "zainstalowani" przez Stalina jako "ludzka bomba z opóźnionym zapłonem".Manewry rozpoczęły się 18 września, a obecnie wkraczają w finałową fazę.
Jeden z najznakomitszych modderów Postala jest schizofrenikiem, a jakoś daje radę.Silver Dragon pisze:Z drugiej strony, osoby chore na schizofrenię nie powinny mieć dostępu do komputera, a jeżeli już, to dostęp powinien być ograniczony.
Nie sprzyja, ale mnie pomaga.Robsessed pisze:Kwestią jest tutaj odpowiednie dobranie lekarstw, alkohol na pewno temu nie sprzyja.
Skąd my to znamy? BuhahahahahaWypił butelkę wódki i wyszedł z domu z tasakiem i długim nożem. Próbował zaatakować dwie dziewczyny, uderzył tasakiem w głowę przejeżdżającego rowerzystę oraz starał się włamać do jednego z mieszkań.
Zanim policja zdążyła interweniować, dostał się on do domu 65-letniej Irene Roberton. Uderzył ją 6 razy tasakiem w głowę, odciął jej palec oraz dźgnął w plecy i brzuch. Następnie napisał na ścianie szminką wiadomość do matki, że nie chciał zabijać tej kobiety.
Zamach stanu by nie przeszedł, UE by ingerowała, poza tym nie ma alternatywy, tzn. nie ma kogo obsadzić na pozycji rządzących, bo wszyscy są po jednych pieniądzach.Dr. Dundersztyc pisze:Ja znam skuteczne lekarstwo na uleczenie tej całej choroby, która obecnie wykańcza Polskę. Było ono zastosowane w maju 1926 r. Problem w tym, że armia jest obecnie pod zarządem cywilnym i... jest ona dodatkowo i tak osłabiana, ale o tym już wkrótce...