Bronie
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Uwaga! Lista może kogoś przerazić zarówno swym ogromem jak i różnorodnością narzędzi śmierci.
-piła mechaniczna
-tasak
-sierp
-młotek(mały - jak w ED)
-młot(duży - jak w AW)
-wiertarka
-sekator(KONIECZNIE!)
-nóż myśliwski(z ząbkami)
-nóż kuchenny
-motylek
-nóż do rzucania
-tarka(nie ma to jak przejechać komuś po plecach)
-bicz(mógłby go posiadać Gimp)
-kosiarka
-wąż ogrodowy
-wałek
-patelnia
-gitara
-łopata
-paralizator
-pałka policyjna
-katana
-miecz
-topór
...może już lepiej skończę z bronią białą, bo jest tego z 3x więcej
-kilka rodzajów pistoletów(dual wield mile widziany)
-strzelby: snajperki(Dragunov, Winchester, Barret itp.), dwururka, pump-action shotgun, SPAS
-pistolety maszynowe(UZI i MP5)
-karabiny maszynowe(AK-47, M4 itp.)
-Granaty(nie tylko wybuchowe jak w dwójce, ale także gazowe, hukowe i błyskowe)
-kilka broni-żartów jak np. łeb krowy w dwójce(dildo?
)
-najcięższy kaliber: działka stacjonarne
-RPG-7
-miny samoprzyczepne
-C4
Co prawda znamy już większość broni w Postal 3, ale może dodadzą jeszcze kilka, a nawet jeśli nie pomarzyć zawsze można i czekać na Postal 4.
-piła mechaniczna
-tasak
-sierp
-młotek(mały - jak w ED)
-młot(duży - jak w AW)
-wiertarka
-sekator(KONIECZNIE!)
-nóż myśliwski(z ząbkami)
-nóż kuchenny
-motylek
-nóż do rzucania
-tarka(nie ma to jak przejechać komuś po plecach)
-bicz(mógłby go posiadać Gimp)
-kosiarka
-wąż ogrodowy
-wałek
-patelnia
-gitara
-łopata
-paralizator
-pałka policyjna
-katana
-miecz
-topór
...może już lepiej skończę z bronią białą, bo jest tego z 3x więcej

-kilka rodzajów pistoletów(dual wield mile widziany)
-strzelby: snajperki(Dragunov, Winchester, Barret itp.), dwururka, pump-action shotgun, SPAS
-pistolety maszynowe(UZI i MP5)
-karabiny maszynowe(AK-47, M4 itp.)
-Granaty(nie tylko wybuchowe jak w dwójce, ale także gazowe, hukowe i błyskowe)
-kilka broni-żartów jak np. łeb krowy w dwójce(dildo?

-najcięższy kaliber: działka stacjonarne
-RPG-7
-miny samoprzyczepne
-C4
Co prawda znamy już większość broni w Postal 3, ale może dodadzą jeszcze kilka, a nawet jeśli nie pomarzyć zawsze można i czekać na Postal 4.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Potężnie dopracowana fizyka i możliwośc dużego wpływu na otoczenia, np.
kulą biladrową wykrzywiasz znak. Wyrywasz go i nawalasz w popękany, mały ceglany murek. Wybijasz cegły. Rzucasz w wrogów. Kablami wysokiego napięcia razisz przechodniów. W wspomnianym murku wybijasz wspomnianą dziurkę i masz pozycję snajperską.
wiem, ze to nie broń, ale jak pieknie można byłoby mordować ^^
kulą biladrową wykrzywiasz znak. Wyrywasz go i nawalasz w popękany, mały ceglany murek. Wybijasz cegły. Rzucasz w wrogów. Kablami wysokiego napięcia razisz przechodniów. W wspomnianym murku wybijasz wspomnianą dziurkę i masz pozycję snajperską.
wiem, ze to nie broń, ale jak pieknie można byłoby mordować ^^
A mi tam wystarczy pojazd do poruszania się po mieście i będę szczęśliwy, a bronie mogą być jakiekolwiek. Chciałbym też, żeby Catharsis było od razu całe, bez tego wczytywania 
A jak już to:
- Łuk
- Kusza
- Otoczenie (w sensie, że możemy np. wyrwać (jakimś tam sposobem) znak drogowy, lub wziąść kamień do ręki i używać go jako broni.
- Ręce (chce ich użyć! Żeby bić, dusić itd.)
- Nożyczki (przecież to postal. Muszą być)
- Gumki recepturki (nie wiem czemu, ale chciałbym, żeby były
ł: )
- Kwas (masz go w słoiku, i wylewasz na człowieka, a potem ciało rozpuszcza się)
- Koty (jako "tłumik" oczywiście
)
- Włócznie (do celów oczywistych)
- Adrenalina (Koleś wstrzykuje sobię w żyłe adrenalinę i <resztę sobie dopowiedzcie>)
Chciałbym jeszcze, by była możliwość korzystania z komórki, nasz dom (do którego możemy wchodzić) wszystkie domy w grze z możliwością wchodzenia do nich i możliwość wejścia wszędzie (na dachy też) oraz korzystanie z atrakcji Catharsis jak np. Diabelski młyn w wesołym miasteczku (chyba widziałem takie na zdjęciu z gry)

A jak już to:
- Łuk
- Kusza
- Otoczenie (w sensie, że możemy np. wyrwać (jakimś tam sposobem) znak drogowy, lub wziąść kamień do ręki i używać go jako broni.
- Ręce (chce ich użyć! Żeby bić, dusić itd.)
- Nożyczki (przecież to postal. Muszą być)
- Gumki recepturki (nie wiem czemu, ale chciałbym, żeby były

- Kwas (masz go w słoiku, i wylewasz na człowieka, a potem ciało rozpuszcza się)
- Koty (jako "tłumik" oczywiście

- Włócznie (do celów oczywistych)
- Adrenalina (Koleś wstrzykuje sobię w żyłe adrenalinę i <resztę sobie dopowiedzcie>)
Chciałbym jeszcze, by była możliwość korzystania z komórki, nasz dom (do którego możemy wchodzić) wszystkie domy w grze z możliwością wchodzenia do nich i możliwość wejścia wszędzie (na dachy też) oraz korzystanie z atrakcji Catharsis jak np. Diabelski młyn w wesołym miasteczku (chyba widziałem takie na zdjęciu z gry)
Sylwekk1, trochę z tego GTA zrobiłeś, ale rzeczywiście, fajnie by było, gdyby można było się włamywać do domów i coś z nich zabierać 
Mnie by wystarczyły:
- ręce,
- zestaw skrytobójcy (czyli pistolet z tłumikiem, wytłumiona snajperka, granaty i może jakieś miny, np. takie jak z HL1),
- coś większego do duuuuuużej rozwałki (np. M249 albo minigun podobny do tego z GTA:SA - rozwalający samochód trzema strzałami i mający 500 naboi w magazynku),
- jakieś ładunki wybuchowe (znakomite do zaimplementowania będą te z HL1),
- Desert Eagle,
- jakiś porządny rewolwer (tu wybór jest duży, byle był mocny jak np. Magnum z Mafii),
- Franchi Spas-12 (ale żeby była w nim opcja ustawienia trybu semi-automatic - tak, jak to jest w oryginalnej broni, a czego w żadnej grze nie zaznałem),
- coś, z czego da się strzelać z Segwaya
(np. obrzyn, Uzi, Tec-9 itd., słowem: coś, co da się trzymać w jednej ręce).
To chyba tyle; taki arsenał w pełni by mnie zadowolił. Nie sztuką jest zrobić 1000 broni i wszystkie do dupy, ale dobrze jest zrobić kilkanaście broni, z czego każda będzie się nadawała do czegoś innego i żeby nie było, że np. widzę, że ktoś do mnie strzela, a ja nie mam go czym dosięgnąć.

Mnie by wystarczyły:
- ręce,
- zestaw skrytobójcy (czyli pistolet z tłumikiem, wytłumiona snajperka, granaty i może jakieś miny, np. takie jak z HL1),
- coś większego do duuuuuużej rozwałki (np. M249 albo minigun podobny do tego z GTA:SA - rozwalający samochód trzema strzałami i mający 500 naboi w magazynku),
- jakieś ładunki wybuchowe (znakomite do zaimplementowania będą te z HL1),
- Desert Eagle,
- jakiś porządny rewolwer (tu wybór jest duży, byle był mocny jak np. Magnum z Mafii),
- Franchi Spas-12 (ale żeby była w nim opcja ustawienia trybu semi-automatic - tak, jak to jest w oryginalnej broni, a czego w żadnej grze nie zaznałem),
- coś, z czego da się strzelać z Segwaya

To chyba tyle; taki arsenał w pełni by mnie zadowolił. Nie sztuką jest zrobić 1000 broni i wszystkie do dupy, ale dobrze jest zrobić kilkanaście broni, z czego każda będzie się nadawała do czegoś innego i żeby nie było, że np. widzę, że ktoś do mnie strzela, a ja nie mam go czym dosięgnąć.
Oprócz legendarnej łopaty i maczety chciałbym kałacha (talibowie z m4 to dziwny widok), mogliby dodać 2xuzi, jakaś snajperka do skrytobójczych zabójstw i pistolet z tłumikiem 
#edit
no i jakieś miny Claymore, żeby robić pułapki na policjantów

#edit
no i jakieś miny Claymore, żeby robić pułapki na policjantów

Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 16:02 przez Durka, łącznie zmieniany 1 raz.
Przydały by się bronie używane w dzisiejszych czasach np. glock (mogłem się pomylić) to podstawa
jakieś microuzi, jakaś kosiara np. pkm (czy jakoś tak).
jakieś microuzi, jakaś kosiara np. pkm (czy jakoś tak).
Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 15:05 przez Champ, łącznie zmieniany 3 razy.