[AW] Brakujący plik w AW

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
kamil002
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 02 gru 2007, 13:05

02 gru 2007, 13:10

na początku jest spoko. Instaluje P2 i jest ok. STP instaluje i też jest ok. Ale jak instaluję AW to wyskakuje błąd i przez to brakuje mi pliku "zo_pondtex.utx". Ma go ktoś kto mógłby wrzucić na serwer upload? Dodam że mam polską wersję obu gier.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2007, 13:16 przez kamil002, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

02 gru 2007, 13:17

Masz oryginalnego Postala?


Obrazek
Awatar użytkownika
kamil002
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 02 gru 2007, 13:05

02 gru 2007, 13:21

Jasne. Wszystkie mam oryginalne. Pudełkowe.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

02 gru 2007, 13:23

W porządku, wysłałem Ci na PW link do pobrania tej teksturki. Napisz, jeśli będą jeszcze jakieś problemy, pozdrawiam.


Obrazek
Awatar użytkownika
kamil002
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 02 gru 2007, 13:05

02 gru 2007, 14:10

Hmm.... jakby ci to powiedzieć. Brakuje jeszcze zo_redtex.utx i wydaje mi się że brakuje wogóle całych tekstur. Tylko błagam cię nie wysyłaj na rapidzie bo mam limity.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

02 gru 2007, 14:29

Hm, teksturę "zo_pondtex.utx" znalazłem w folderze z STP, ale AW mam zainstalowane w zwykłym Postalu...

Ok, zaraz wyślę Ci kolejną.

*EDIT*
Wysłałem na maila.
Ostatnio zmieniony 02 gru 2007, 14:34 przez Robseßed, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

02 gru 2007, 19:16

Coś mi nie pasuje...
kamil002 pisze:Instaluje P2 i jest ok. STP instaluje i też jest ok. Ale jak instaluję AW
Po co instalujesz P2 i STP oddzielnie? To jedno i to samo, z tą różnicą, że STP ma zaaplikowane patche i ma tryb multiplayer. Być może jakieś pliki się gryzą i to powoduje błędy. I jedno pytaie: AW instalujesz na P2 czy na STP?


Awatar użytkownika
kamil002
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 02 gru 2007, 13:05

03 gru 2007, 21:35

Instaluje na STP ale w osobnym katalogu. Dzięki za pomoc. Wszystko jest już OK.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

05 gru 2007, 02:47

Jeden to już dużo, ale dwa brakujące pliki to już za dużo. Kmieciu, pomogłeś piratowi. Owszem, może zdarzyć się taki przypadek i uczciwemu, ale - za często na forum mamy takie problemy. Za dużo, by to tak łatwowiernie nadal przyjmować. Dosyć tego syfu!

W ślad za dobrym przykładem i ja tworzę coś takiego. Od dziś liczy się TEN temat i zakaz. Piractwu i prośbom ocierającym się o piractwo: STOP. :/

Zakaz i ostrzeżenie obowiązuje wszystkich. Od teraz. Proszących o pomoc, udzielających pomocy (czeka kara) jak i pilnujących porządku na forum (obowiązek karania takich przypadków ;) ). Nie ma pisania takich tematów.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

05 gru 2007, 14:44

Przepraszam, tylko tyle mogę powiedzieć :(


Obrazek
Awatar użytkownika
kamil002
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 02 gru 2007, 13:05

05 gru 2007, 19:35

Wypraszam sobie takie insynuacje. NIE JESTEM PIRATEM. P2 jak i AW mam z magazynu PLAY. A STP kupiłem oryginał, bo myślałem że to osobny dodatek który się dodaje do podstawki (tak też robiłem i myślałem instalując AW), zresztą, mając P2 w AW nie pogram. Nie moja wina że moja siostra rysuje mi płyty (jak tłumaczy - bo ładnie świecą), oraz tego, że przez to wyskakuje mi błąd instalatora. Czytałem twoj post drogi Administratorze. Zauważyłem, że dużo macie pytań o te czy inne pliki. Ale na litość, nie osądzajcie człowieka po tym, że prosi o pomoc! Jedyne co mam sobie do zarzucenia to fakt że nie upilnowałem swoich płyt. Żądam przeprosin, nie negując nikogo za jego wypowiedzi. Dziękuję.


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

05 gru 2007, 19:47

kamil002 pisze:Żądam przeprosin, nie negując nikogo za jego wypowiedzi.
A za co ma Cię przepraszać, bo już nie kapuję... Ma prawo Cię podejrzewać o piractwo (wkońcu to wolny kraj...)

Jak mogłeś mieć zwykłego Postala 2 i AW z PLAYA? Z tego co się orientuje, Postal 2 był tylko raz dołączony do PLAYA, a w zestawie był POSTAL 2 SHARE THE PAIN I APOCALYPSE WEEKEND, a zwykła ''dwójka" był w innym numerze.
Ostatnio zmieniony 05 gru 2007, 19:47 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

05 gru 2007, 19:55

hmm
po 1
AW ruszy na zwyklym P2
po 2
Piratem nie jestes bo nie plywasz po morzu 8-)
po 3
instalator nie zainstaluje ci plikow ktorych nie ma na plytce a dla czego ich nie ma na plytce?? PIRAT 8-)
po 4
jesli mialbys mocno porysowana plytke to gra ci sie nie zainstaluje


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

06 gru 2007, 21:30

Wszystko pięknie,ładnie i przerjzyscie. MSH ma racje. Jezeli masz apocalypse weekend z PLAY to musisz miec STP z PLAY.

I ludzie wypraszaja sobie i nezycza :błe: zeby ich nazywano piratami a sami nimi sa. Ludzka paranoja
Ostatnio zmieniony 06 gru 2007, 21:30 przez ciuciu, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

06 gru 2007, 22:44

kamil002 pisze:P2 jak i AW mam z magazynu PLAY. A STP kupiłem oryginał, bo myślałem że to osobny dodatek który się dodaje do podstawki (...) Nie moja wina że moja siostra rysuje mi płyty (jak tłumaczy - bo ładnie świecą)
Już moi przedmówcy wskazali twoje kłamstwo - bądź niekonsekwencję twojej wypowiedzi. :arrow: Żenada.pl 8-)
kamil002 pisze:Wypraszam sobie takie insynuacje. NIE JESTEM PIRATEM. (...) Żądam przeprosin, nie negując nikogo za jego wypowiedzi. Dziękuję.
Czytaj TEN post - sformułowałem go chyba jasno. Nie mam zamiaru doszukiwać się piractwa bądź uczciwości jednego czy drugiego usera. Zakaz i tyle. Żądasz przeprosin? Jak cię widzą, tak cię piszą. A piszą, jak się sam przedstawiasz. 8-)

Nikomu nie odmawiam prawa do obrony swego stanowiska. Dlatego nie za dyskusję ze mną dostajesz warna. Ale za piractwo. Temat zamykam.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Zablokowany