[AW] Błędy w grze

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

06 lis 2007, 16:15

Jak Chce ZAgrac w Postala AW (Apocalypse Weekend) mam same błędy Np:

Nie widze napisów w menu i wogóle jak chce uruchomci gre działa ale pisze cały czas SOBOTA pomocy co zrobic żeby wszystko było normalne :cry:

Przeczytaj Regulamin ;) Nie chcę mi się nawet wymieniać, które punkty złamałeś. Kmieciu
PS Poprawiłem niektóre, łącznie z nazwą tematu.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2007, 16:17 przez qwerciak1, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

06 lis 2007, 16:18

hmmm a masz orginal czy pirata??


Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

06 lis 2007, 16:20

Orginalnego i przepraszam za tamten post myslalem ze trafil do kosza :(

Oczywiscie mam orginalnego


Prosze pomużcie !!! Chce dzisiaj zagrac :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[ Dodano: 2007-11-06, 16:29 ]
Prosze powiedzcie !! prosze was :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

[ Dodano: 2007-11-06, 16:36 ]
No prosze !! ludzie zmilujcie sie odpowiedzcie !!!
Ostatnio zmieniony 06 lis 2007, 16:23 przez qwerciak1, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

06 lis 2007, 16:40

A masz Postal 2? Dodatek wymaga podstawowej wersji.


Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

06 lis 2007, 16:44

Oto co robilem

Postal 2 Share The Pain czy jakos tak zainstalowane
Potem to tego samego folderu Apocalypse Weekend
i tyle ;|

[ Dodano: 2007-11-06, 16:44 ]
Przed chwila odzyskalem napisay ale jak weszlem na gre to wogole wsyzstko sie szybko poruszalo nie moglem sie kierowac :( ale znowu napisy znikly co robic ??


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

06 lis 2007, 16:45

a zainstalowales postala AW w folderze postal2STP??


Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

06 lis 2007, 16:47

Tak Prosze o rozwiazanie problemu :(


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

06 lis 2007, 16:51

Zainstaluj jeszcze raz, może jakieś pliki źle sie skopiowały.


Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

06 lis 2007, 16:52

To jest Raczej nie mozliwe zeby wszystko bylo po staremu ale sprubuje, poinformuje was jak skoncze

[ Dodano: 2007-11-06, 17:01 ]
Znowu Ten Sam Problem Wogóle Szybko sie uruchamia Menu Odrazu wszystkie (obrazki) znikaja w pół sekundy a napisy w menu nie widoczne <placze> :( pomuzcie


Awatar użytkownika
SovietPolska
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 525
Rejestracja: 18 sie 2007, 00:36

06 lis 2007, 19:15

kom dałn men, xD
Zainstaluj pacza :)
powinno pomóc a jak nie to reinstalka całego postala razem z STP :)


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

06 lis 2007, 19:43

A może... masz takiego kompa, że Postal nawet się muli? Zmniejsz detale, rozdzielczość i ilość przechodniów - może pomoże ;)


Obrazek
Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

07 lis 2007, 05:56

Kmieciu przepraszam ale jak mam zmienić detale w grze??

Jesli w grze to wykluczone bo nie widac napisow w grze

[ Dodano: 2007-11-07, 06:13 ]
mig31 ej moze podasz mi linka do patcha bo jak ja szukalem to nie znalazlem jak znalazlem co poprawia sikanie jakies ;ppp to nie zadzialo


Awatar użytkownika
SovietPolska
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 525
Rejestracja: 18 sie 2007, 00:36

07 lis 2007, 07:19

Detale zmniejszasz w opcjach(options)
Patch jest na stronie w downloadzie a jak nie działa to kicha :)


Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

07 lis 2007, 07:27

Jak moge zmienic w opcjach jak nie widze napisow w menu w tym problem :\ a gra wchodzi raz mi sie udalo uruchomic to w pol sekundu przeszlem cala mape lol :| <placze> nigdy chyba nie zagram :(

[ Dodano: 2007-11-07, 07:46 ]
Sprawdzałem patcha nie dziala, prosze was pomuzcie

[ Dodano: 2007-11-07, 14:19 ]
Zainstalowalem normalnego postala (nie share the pain) dziala lecz szybkosc jest taka ze grac sie nie da moze cos wiecie zeby dzialalo normalnie ??

[ Dodano: 2007-11-07, 15:51 ]
Prosze
pomuzcie

[ Dodano: 2007-11-07, 16:17 ]
Admini usuwaja moje tematy wiem ze jakby spamuje ale ja chce ZAGRAC wy nie wiecie jak ja bardzo chce !!! :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :mgun: :rifle: :rifle: :rifle: :mgun2: :mgun2: :mgun2: :rifle:


Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell
Posty: 2182
Rejestracja: 30 sie 2007, 19:37
Lokalizacja: Apocalyptic City

07 lis 2007, 16:19

Mam pytanie gdzie zainstalowałeś AW??
zrób tak sprawdź skrót do AW który masz na pulpicie
i powiedz czy "element docelowy" prowadzi do "...........\Postal 2 STP\ApocalypseWeekend\System\postal2.exe"

czy do "...........\Postal 2 STP\System\postal2.exe"

jeżeli prowadzi do "...........\Postal 2 STP\System\postal2.exe" to jest powodem twoich problemów


I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
ODPOWIEDZ