[AW] Błędy w grze

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

07 lis 2007, 16:36

Własnie prowadzi do tego co mowisz na koncu mam postal2.exe mozesz mi podac linjke dobra??

czy to jest ta ?? Postal 2 STP\ApocalypseWeekend\System\postal2.exe


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

07 lis 2007, 16:38

tak ta jest wlasciwa


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

07 lis 2007, 16:38

qwerciak1 pisze:czy to jest ta ?? Postal 2 STP\ApocalypseWeekend\System\postal2.exe
Tak, powinno do tej.


Obrazek
Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

07 lis 2007, 16:50

Prawdziwy miałem poprawna linijke lecz dalej nie dziala ale mam problem prosze o rozwiazanie menu z napisami oraz z uruchamianiem gry bo mi miga obraz na czarno i pisze jaki dzien i tyle


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

07 lis 2007, 17:23

Jeśłi pisze, że sobota, to jest to start AW - czyli poprawnie. Ale dalej już nie jest. :drapanie: Na wszelkie niemal kłopoty radą jest odnowienie plików konfiguracyjnych gry. Gdzieś o tym na forum pisałem. Usuń pliki Postal2.ini i User.ini - zarówno w ...Postal 2 STP\System jak i ...Postal 2 STP\Apocalypse Weekend\System. Możesz w ten sposób poprawić zarówno STP jak i szwankujące AW. Wystartuj AW. Gra utworzy nowe pliki Postal2.ini i User.ini, na podstawie wzorcowych plików Default.ini i DefUser.ini.

Jeśli nadal to samo, to usuń (lub schowaj, choćby na pulpit - mogą się przydać jeszcze) owe wzorcowe Default.ini i DefUser.ini - oba są tylko do odczytu. Ich usunięcie uniemożliwi start gry. Dlatego w ich miejsce daj pliki dla AW, które są w załączonym poniżej pliku. Rusz grę i zobacz jak jest.

Jeśli nadal źle - to już deinstal gry i ponowny instal. Ale to już robiłeś. Gdybyś miał wolną przestrzeń na dysku i umiał tworzyć nowe partycje, to możesz zainstalować na nowej partycji po raz drugi Windowsa. I na nim zainstalować AW z STP...

Jeśli coś pomoże, to co - napisz. A jeśli nic i nadal to samo - to już nie wiem. :):
Załączniki
DefaultConfig_StP-AW-AWP.zip
(22.31 KiB) Pobrany 134 razy


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

07 lis 2007, 17:45

Nic nie działa jedynie się boję ŻE NIGDY!!!!! NIGDY NIE ZAGRAM ciach!

Powinieneś wiedzieć, że nadmiar emotek szkodzi. :> Wcześniej przeczytany regulamin jest na to panaceum. Warn.
Tiquill
Ostatnio zmieniony 07 lis 2007, 18:14 przez qwerciak1, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

07 lis 2007, 18:18

Co mogę powiedzieć. :( To już nie pierwszy taki problem z wypasionym sprzętem. Może w końcu RWS wypuści na to patcha? (Patcha dla STP i AW)...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
qwerciak1
Wnerwiony urzędas
Posty: 12
Rejestracja: 06 lis 2007, 16:13

07 lis 2007, 19:04

Czyli jednak nie zagram :(

Jedyna mam nadzieje ze mi wejdzie postal 3 :P: bo bede kupowal jak bedzie w sklepach :) ale powinno wejsc jesli ktos chce zobaczyc to wejdzie na www.youtube.pl
i wypiszcie Postal 3 tam chyba tworcy gry zrobili film i uzytkownicy po przesylali na youtube



Nie zamykajcie Tematu bo moze ktos miec odpowiec i mi pomuc
Ostatnio zmieniony 07 lis 2007, 19:05 przez qwerciak1, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

07 lis 2007, 19:32

qwerciak1 pisze:edyna mam nadzieje ze mi wejdzie postal 3 :P : bo bede kupowal jak bedzie w sklepach :) ale powinno wejsc jesli ktos chce zobaczyc to wejdzie na www.youtube.pl
i wypiszcie Postal 3 tam chyba tworcy gry zrobili film i uzytkownicy po przesylali na youtube
ohhh ten filmik juz widzielismy baaaaardzo dawno :D


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

07 lis 2007, 20:06

No co chciał się chłopak wyróżnić i wyskoczyć z newsem xD <lol>


Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

08 lis 2007, 21:06

Mialem taki sam problem :D
To bardzo proste. Drugim przyciskiem klikasz na skrot Postal 2 , I Zmieniasz tam na Windows 98 xD

Zapewne masz kartę z serii Radeon. Ale juz mowie ze w ED niezagrasz wtedy pomoze tylko format.
To samo mialem w temacie ,,Postal za szybko chodzi''
Ostatnio zmieniony 08 lis 2007, 21:08 przez ciuciu, łącznie zmieniany 1 raz.


ODPOWIEDZ