https://resurrection-studios.com/forums/ ... php?t=3459
w tym temacie macie link do pobrania oras opis zmian wstosunku do orginału
(znalazłem to pszed minutkoł)
edzit
po pobraniu tego i zobaczeniu cotam jest mam wrażąnie że to niejest ten patch super zmieniający gre
tylko zwytła poprawka
EDIT dla nieszukających: jest u nas, tu: https://www.postalsite.info/downloads.ph ... nfo_id=101
Tiquill
AWP Patch gotowy??
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Brawo, prawdziwy 666! - za refleks!
I brawo Kamek - a już wątpiłem czy zrobi, po lekturze ostatnich postów na zagranicznych forach. A jednak: JEST! To będzie zabawa! Miodzio! 

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Wypróbowałem patcha. Grałem około 30 min. na nowym, najtrudniejszym poziomie trudności i ledwo wyszedłem z podwórka Kolesia. To jest dopiero trudna gra, rzeźnia nieziemska.
Inne nowe rzeczy będę testował później 

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
A więc tak. Nie jest to patch, którego oczekiwaliśmy. Nie ma w nim najważniejszego: wszystkich broni z ED. Są te, które były dotąd w AWP. Kamek zaprzestał prac na AWP, ale postanowił udostępnić to, co dotąd zrobił dla AWP. I stąd mamy ową poprawkę. Co nam daje? Oprócz drobnych poprawek daje nam:
-> Dwa nowe piekielnie trudne tryby gry: 'Nightmare Mode' i niemożliwy do przejścia bez kodów 'Really Fucking Hard'.
-> Z menu głównego znikły pozycje 'Multiplayer' oraz dostęp do zwykłych gier StP i AW (dwie ostatnie z racji niezgodności standardowych trybów gry z nowymi).
-> Więcej ubrań dla przechodniów.
-> Poprawione mapy ze szkołą i jej okolicami.
-> Nowe cheaty: 'antibullet' (przeciwieństwo 'bullettime', czyli wszyscy prócz gracza poruszają się szybciej) oraz 'goodies' dodający na radarze nowe pickupy.
Trochę szkoda, że tylko tyle.
I że znikły opcje w menu głównym. A wszystkie bronie z ED? Cóz, musimy je dodawać własnymi sposobami.
Zaś te nowe poziomy trudności są naprawdę trudne. Słabi odpadają na samym początku.
-> Dwa nowe piekielnie trudne tryby gry: 'Nightmare Mode' i niemożliwy do przejścia bez kodów 'Really Fucking Hard'.
-> Z menu głównego znikły pozycje 'Multiplayer' oraz dostęp do zwykłych gier StP i AW (dwie ostatnie z racji niezgodności standardowych trybów gry z nowymi).
-> Więcej ubrań dla przechodniów.
-> Poprawione mapy ze szkołą i jej okolicami.
-> Nowe cheaty: 'antibullet' (przeciwieństwo 'bullettime', czyli wszyscy prócz gracza poruszają się szybciej) oraz 'goodies' dodający na radarze nowe pickupy.
Trochę szkoda, że tylko tyle.

Zaś te nowe poziomy trudności są naprawdę trudne. Słabi odpadają na samym początku.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Grałem na Really Fucking Hard i... przeszedłem cały pierwszy dzień
Bez kodów. Ot używałem głównie broni zapalających, waląc z jak największej odległości
A w kryzysowych sytuacjach szybka ucieczka 

Ostatnio zmieniony 03 wrz 2007, 03:28 przez Lothar, łącznie zmieniany 1 raz.
Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
A więc Kamek wyolbrzymił sprawę, a ja za nim... 

Ostatnio zmieniony 03 wrz 2007, 22:21 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Nacisk ludu może i wyolbrzymił sprawę, ale pisząc o tym wyolbrzymieniu sprawy, odnosiłem się tylko do
Coś tam już zacząłem. Ale - nie naciskajcie. 
co jak się okazuje nie jest niemożliwe.Tiquill pisze:niemożliwy do przejścia bez kodów 'Really Fucking Hard'.
Raczej życzył sobie. A więc ktoś inny musi to zrobić. Może i ja?Mixer pisze:ludu ktory przypuszczal co w nim bedzie

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Thanx! I wzajemnie!kazik pisze:Tiquill, jeśli będziesz potrzebował pomocy, pisz do mnie. Z chęcią Ci pomogę.