Ja pierd**** , to jest żart co nie ? Po prostu nie wchodź na swoje konto -.-kepas6 pisze:a jak sie opuszcza forum ??
AWP - Mod
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
little_psycho, Przeczytaj sobie parę postów z wątku 'dzieci i psy' to zauważysz, że nie za wszystko powinny być warny. I pamiętaj, że:
1.) Nie ty sądzisz
2.) Sam masz dwa warny
, więc... kto Tu piszę o warnach...hehe
3.) Spróbujmy być tutaj bardziej dyplomatyczni... naprawdę!!
4.) Edycja to dobra rzecz
1.) Nie ty sądzisz
2.) Sam masz dwa warny

3.) Spróbujmy być tutaj bardziej dyplomatyczni... naprawdę!!
4.) Edycja to dobra rzecz
Zrobiłem na złość kepas6'owi i dałem mu tylko 3 warny... Nie będzie mógł pisać, a jedynie czytać... Muahahaha.

Nie, no dajcie spokój, ja sam czasem (z rzadka) ściągnę jakąś grę bądź film i wiem że to piractwo, ale nie zamierzam się z tym chować czy coś. Bo co to za różnica? Na forum piractwa nie popieramy i tyle, ale nie zabraniamy piratom wchodzić, bo to nie od nas zależy. Mnie osobiście zwisa co inni robią, Tiquill może sobie nawet hostować serwer 500TB z grami i filmami, mi to zwisa.
Rób co chcesz dopóki fakt piractwa nie łączy się w jakiś sposób z forum. (Np. podajesz komuś link albo coś). Forum to nie policja
Rób co chcesz dopóki fakt piractwa nie łączy się w jakiś sposób z forum. (Np. podajesz komuś link albo coś). Forum to nie policja

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Nie popieram piractwa nigdzie. To jest powód moich kłótni z rodzicami od jakiegoś roku. Jeśli na Forum mogę za to karać - będę to robił.

- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
No ja pier********papier!! 15 lat i takim niedorozwojem być, to aż o aborcje się prosi, chociaż w tym wieku to trochę za późno...
A pan Vaxev niech ma się na baczności. Dzisiaj się zarejestrował na forum i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał, a nie wie, że piractwa tu w żadnych formach głoszonych postami nie tolerujemy? Mam pana na oku panie Vaxev.
A pan Vaxev niech ma się na baczności. Dzisiaj się zarejestrował na forum i myśli, że wszystkie rozumy pozjadał, a nie wie, że piractwa tu w żadnych formach głoszonych postami nie tolerujemy? Mam pana na oku panie Vaxev.