Witam. Mam problem ze startem modu AWP . Zainstalowałem i na pulpicie pojawia mi sie pusta ikonka . otwieram ja i pisze: Aby otworzyc ten plik , system windows musi wiedziec.u ktorym programie zostal on utworzony itd.. na koncu
Co chcesz zrobic ?
Uzyc usługi sieci web do znalezienia odpowiedniego programu
Wybrac program z listy .
Co Trzeba zrobic aby otworzyc ta gra ?? Prosze o odp :::)
Pozdrawiam
AWP - Mod
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- The Iceman
- V.I.P.
Czy posiadasz program WinrRar lub WinZip? Jeśli nie - zainstaluj go i wypakuj nim plik wykonywalny. Do działania moda AWP niezbędne jest zainstalowanie dodatku Apocalypse Weekend.
Posiadam zasilacz z białej listy.
kurde
moge prosic o jakies link z którego moge za free i szubko pobrac dodatek
?? Z góry
Dzieki . Winrar mm wypakowałem i zainstalowałem ale juz wszystko oki
potem jak bd miał dodatek musze w tym folderze zainstalowac moda ?? tak ??
Pozdro

Dzieki . Winrar mm wypakowałem i zainstalowałem ale juz wszystko oki

Pozdro
- The Iceman
- V.I.P.
Na przyszłość - wyszukiwarka Google. Mod AWP instalujesz w katalogu z grą. Domyślnie jest to: C:\Program Files\Postal 2 STP\
Posiadam zasilacz z białej listy.

Ostatnio zmieniony 30 gru 2008, 14:52 przez kepas6, łącznie zmieniany 1 raz.
kepas6, przekażę administratorom by przesłali twoje IP do RWS. Piractwo jest NIELEGALNE.
A co do moda to w ogóle nie wiem o co ci chodzi, ale na modach się nie znam.
A co do moda to w ogóle nie wiem o co ci chodzi, ale na modach się nie znam.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Nie ładnie...
I pamiętaj, żeby następnym razem sprawdzić czy dane forum na, którym chcesz zamieścić swojego posta, popiera piractwo.
(To rzecz jasna, nie)
Co do twojego problemu to pliki z folderu System (moda) kopiujesz do folderu System w katalogu Twojego z pewnością oryginalnego Postala STP np. C:\Program Files\Postal2STP\System. Tak samo robisz w związku z plikiem z folderu Textures. Po tym odpalasz i się cieszysz.
Nie potrzebnie się chwaliłeś, teraz będzie problemik.kepas6 pisze:sciagam z Bittorenta za free bo na kumpla koncie
I pamiętaj, żeby następnym razem sprawdzić czy dane forum na, którym chcesz zamieścić swojego posta, popiera piractwo.
(To rzecz jasna, nie)
Co do twojego problemu to pliki z folderu System (moda) kopiujesz do folderu System w katalogu Twojego z pewnością oryginalnego Postala STP np. C:\Program Files\Postal2STP\System. Tak samo robisz w związku z plikiem z folderu Textures. Po tym odpalasz i się cieszysz.

tak zrobiłem i nie ma ;/ chce wpisac kod betty to na dodatkowe bronie te fajnie ;D tego na orginała od kumpla .. orginalna płyta
zapytam jeszcze o Apocalypse Weekend.. juz nie sciagam z bittorenta
[ Dodano: 2008-12-30, 15:35 ]
sorry ale nie wiedziałez ze to jest piractwo
.. Sorki juz nie bd z tamtad sciagał

[ Dodano: 2008-12-30, 15:35 ]
sorry ale nie wiedziałez ze to jest piractwo

Torrenty za, które notabene płacisz (lub i nie) są zawsze nielegalne. Świadczy o tym fakt, że Twoja kasa nie idzie na konto prawnych producentów oprogramowania tylko na konto adminów danej strony z torrentami z, której ssiesz wszystkie pliki...

I jeszcze jedno. Po co płacić jak jest "thepiratebay" gdzie wszystko jest bonusowekepas6 pisze:Jak piractwo ;/?? sciagam z legalnej strony Na która wysłałem sms a Za aktywacje .. To na byc nie legalne ??? ;/;/

Ostatnio zmieniony 30 gru 2008, 15:51 przez Vexev, łącznie zmieniany 1 raz.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
kepas6, możesz już ładnie opuścić forum , nieważne że już nie piracisz , ale piraciłeś
Vexev - powinien być warnik za podanie stronki.

kepas6 Dobrze, dobrze rozumiemy Cię wszyscy. Człowiek popełnia błędy, ale ma rozum po to, żeby je naprawiać. Po prostu nie ściągaj więcej torrentów (wiem, że masz moje zdanie w dupie, ale się postaraj) i będzie dobrze.
I proszę nie tłumacz się, że nie wiedziełaś, że to nielegalne - to takie dziecinne.
Co do problemów to wszystko zależy od srogich adminów.
I na koniec ostatnie pytanie: Ile masz lat?
I proszę nie tłumacz się, że nie wiedziełaś, że to nielegalne - to takie dziecinne.
Co do problemów to wszystko zależy od srogich adminów.
I na koniec ostatnie pytanie: Ile masz lat?