[MOD] AVPC błąd!! pomocy

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

25 lis 2007, 00:01

Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego Forum
Sciagnelem AVPC v1120 zainstalowalem w apocalypsie oraz w normlanym postalu2 i mam ciagle ten sam błąd:History: UGameEngine::Init <- InitEngine
Przy każdej próbie odpalenia gry AVPC
O co chodzi :/
Ostatnio zmieniony 25 lis 2007, 13:12 przez Shotgun, łącznie zmieniany 1 raz.


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

25 lis 2007, 00:25

Bardzo możliwe że innstalujesz grę na grze tzw. Nierobisz oddzielnego folderu dla AVPC. Jak tak miałem i mi pomogło jak zrobiłem w oddzielnym ;) Skopiuj jeszcze z AW plik spew.utx i wklej go do AVPC niemowie ze to napewno to ale mozesz sprobowac ;)


Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

25 lis 2007, 09:51

Wielkie dzięki!!!! pzdr

[ Dodano: 2007-11-25, 10:03 ]
To nie podziałało,skopiowałem ten plik do AVPC/textures i dalej ten sam błąd... :(


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

25 lis 2007, 11:58

Oto moja rada: Nie instaluj go w folderze AW (jak go zainstalowałem w AW to też wyskakiwał mi taki sam błąd), w instalatorze w ścieżce docelowej wpisz C:\Program Files\ Postal 2 (lub Postal 2 STP jeśli masz STP)\ Postal Christmas (ja mam tak i mi działa), skopiuj plik spew.utx z folderu Textures z AW i wklej go do Textures z Postal Christmas.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2007, 11:58 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

25 lis 2007, 12:44

Shotgun pisze:Wielkie dzięki!!!! pzdr

[ Dodano: 2007-11-25, 10:03 ]
To nie podziałało,skopiowałem ten plik do AVPC/textures i dalej ten sam błąd... :(
Jeżeli nie posiadasz STP to będziesz musiał przekopiować jeszcze parę plików z AW. W tym celu musisz wejść do UnrealED w AVPC, otwierać po kolei każdą z map i sprawdzać których plików brakuje (Jeżeli jakiegoś pliku nie ma, wyświetlą ci się dwie kolumny >> Patrz na lewą). Patrząc na tą listę plików musisz znaleźć je w AW i skopiować je do odpowiednich katalogów w podstawowym P2. U mnie zadziałało. Nie mam STP.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2007, 12:54 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

25 lis 2007, 14:17

Dzięki za te rady!!!! biore sie do pracy :)


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
Awatar użytkownika
postalman
Wnerwiony urzędas
Posty: 13
Rejestracja: 25 lis 2007, 14:17

25 lis 2007, 15:32

Mógł by mi ktoś przesła ten plik na maila [email protected] z góry dziękuje ;>


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

25 lis 2007, 15:38

Mogę Ci go przesłać tylko powiedz o jaki dokładnie plik chodzi.


Awatar użytkownika
postalman
Wnerwiony urzędas
Posty: 13
Rejestracja: 25 lis 2007, 14:17

25 lis 2007, 15:49

Ten który musimy przekopiować z Aw do AVPc żeby go uruchomi poniewarz ie mam AW


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

25 lis 2007, 20:17

postalman, jeśli nie masz AW wszystkie pliki beda na miejscu. Szczęliwi posiadacze moda AWP są poszkodowani, bo mod ma zwyczaj psuć pliki z Podstawki.


Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

25 lis 2007, 22:14

Gra odpaliła,menu wsyzstko ten teges...lecz klejny problem ustawiam nową gre właczam start i widac kawałek jakegoś miejsca pokryteog sniegiem i kamera kreci sie w kółko :/


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

25 lis 2007, 23:10

Wciśnij ~ (na lewo od 1), wpisz fov 90 i wciśnij enter 8-) (u mnie po instalce domyślnie był fov 1 i też za fajnie nie było :-P)
Ostatnio zmieniony 25 lis 2007, 23:11 przez Lothar, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

25 lis 2007, 23:21

To nie pomaga bom widzisz Lothar, ja nie mam nad tym kontorli co sie dizeje poprostu kamera sie kreci i po jakims czasie wraca do menu glownego :/


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

25 lis 2007, 23:41

Wygląda na to, że wciąż brakuje jakichś plików. Przeskanuj jeszcze raz wszystkie mapy w sposób, jaki ci podałem wyżej.


Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

26 lis 2007, 15:48

Wiec otwieram mape w UnrealED mape o nazwie plotsland_2.fuk i pojawia mi sie wiaodmosc

C/Postal2/AVPC/Map/plotsland_2.fuk dosent exist.


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
ODPOWIEDZ