[MOD] AVPC błąd!! pomocy

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

26 lis 2007, 17:16

Widocznie ta mapa jest uszkodzona, ponieważ program jej "nie widzi".


Obrazek
Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

26 lis 2007, 17:41

Aha....I oc mam zrobić w takim przypadku,chyba nie chcecie mi powiedziec ze musze od poczatku scignac bo instalowalem jzu kilka razy :P


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

28 lis 2007, 19:46

MSH pisze:Możecie go pobrać tutaj: https://postalchristmas.theoagh.com/
Wejdźcie w dział News i kliknijcie "Fast fix for ATM at Kwiker Liquor Store".
ten patch powinnien naprawić twoj problem z poziomem ;)


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

28 lis 2007, 20:11

Ten patch naprawia tylko mapkę Kiwiker Liquor Store gdzie trzeba kupić mleko. Tam się zwalił tylko bankomat.


Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

01 gru 2007, 14:53

Hej,wszystko działa poprostu zkopiwoałem pliki których brakowało,a także pliki z AWP z testures aniamtions sounds ora staticmehes, poprostu zrobilem tka jak z instalacja ED :P


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
Awatar użytkownika
kozikbz
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 06 paź 2007, 14:57
Lokalizacja: Busko

23 gru 2007, 21:23

ten sam błąd miałem wreszcie skopiowałem wszystkie pliki wczytało się a tu takie coś

https://img146.imageshack.us/my.php?image=blasdwy2.jpg

i przy tym gra się dziwnie zacina


Maxi King OŁ RAJT !!!
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

23 gru 2007, 22:02

kozikbz pisze:ten sam błąd miałem wreszcie skopiowałem wszystkie pliki wczytało się a tu takie coś

http://img146.imageshack....ge=blasdwy2.jpg
Było już o tym na forum, ale widzę, że nie chce ci się szukać.
Jesli masz AW, przekopiuj plik spew.utx (katalog Textures) do odpowiedniego katalogu w P2. Jeśli nie masz AW, zerknij tu :)
Ostatnio zmieniony 23 gru 2007, 22:15 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
kozikbz
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 06 paź 2007, 14:57
Lokalizacja: Busko

23 gru 2007, 22:20

z teksturami już w porządku ale dziwenie się zacina jakbym miał lagi w grze online


Maxi King OŁ RAJT !!!
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

23 gru 2007, 23:38

Nie przejmuj się, mi też się z leksza tnie. Troszkę mało RAM-u mam.
Chyba, że bawiłeś się w suwakiem dotyczącym widzialności w grze (Options>Performance>Max Fog Visibility czy coś tak). Odradzam używanie tego badziwia bo gra na słabszych kompach tnie się niesamowicie.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2007, 23:39 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
kozikbz
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 06 paź 2007, 14:57
Lokalizacja: Busko

24 gru 2007, 08:46

Silver Dragon pisze:Nie przejmuj się, mi też się z leksza tnie. Troszkę mało RAM-u mam.
Chyba, że bawiłeś się w suwakiem dotyczącym widzialności w grze (Options>Performance>Max Fog Visibility czy coś tak). Odradzam używanie tego badziwia bo gra na słabszych kompach tnie się niesamowicie.
no tak tylko że mam nowego kompa ustawiłem na najwyższe wszystko i tak było też myślałem że to przez to, ale zmieniłłem na domyślne i dalej się tnie tylko tak dziwnie nienormalnie


Maxi King OŁ RAJT !!!
Awatar użytkownika
SovietPolska
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 525
Rejestracja: 18 sie 2007, 00:36

24 gru 2007, 10:01

A masz zaaktualizowane sterowniki do karty graficznej????????


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

24 gru 2007, 12:23

kozikbz pisze:no tak tylko że mam nowego kompa ustawiłem na najwyższe wszystko i tak było też myślałem że to przez to, ale zmieniłłem na domyślne i dalej się tnie tylko tak dziwnie nienormalnie
Jeśli o mnie chodzi, zrobiłem to samo i to był mój błąd. Wszystko wróciło do normy dopiero po reinstalce AVPC.
Moja rada: Widoczności radzę nie zmieniać, wszystko inne może być ustawione na full.


ODPOWIEDZ