5 rocznica zamachu smoleńskiego

Więcej niż dotychczas. Bez kompromisów. Działa na emocje. Ale musisz myśleć, bardziej.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

12 kwie 2015, 15:14

Od Korwina to się Polska będzie, ale zwijać. Z bólu. Gość ma u mnie bana dożywotniego. 8-)
To tak jakby wybrać Blooda na króla :D
Dziwi mnie, jak młodzi dają się nabrać na te jego tanie sztuczki.
To głupek z ciętym jęzorem, chociaż w kilku sprawach ma rację to i tak rząd nie zaakceptuje jego pomysłów i chuja sam zrobi.

8=======D
Yossarian
Grabarz
Grabarz
Postawił piwo: 6 razy
Otrzymał  piwo: 3 razy

12 kwie 2015, 15:29

Rycho3D pisze:To głupek z ciętym jęzorem, chociaż w kilku sprawach ma rację to i tak rząd nie zaakceptuje jego pomysłów i chuja sam zrobi.
To jedno, bo prezydent ma jednak funkcję właściwie tylko reprezentacyjną, więcej u nas do gadania ma premier. Inna sprawa, że raczej nikt by nie dopuścił do wybrania Korwina. "Nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy".

Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

12 kwie 2015, 15:47

Yossarian pisze:To jedno, bo prezydent ma jednak funkcję właściwie tylko reprezentacyjną, więcej u nas do gadania ma premier. Inna sprawa, że raczej nikt by nie dopuścił do wybrania Korwina. "Nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy".
Dokładnie tak

8=======D
Awatar użytkownika
Cziko
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

12 kwie 2015, 15:51

Gada z tymi, których nie lubią. Nie lubi feministek, lewakuf, homofiluf, więc jak Korwę sobie z takimi pogada, to WOW! Mamy wspólnego wroga! I masz :P

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

12 kwie 2015, 17:18

Tiquill pisze:Mów za siebie. Islam nie jest ani chory ani zwyrodniały. Chore i zwyrodniałe są tylko jego interpretacje.
Jakoś w chrześcijaństwie nie ma takich interpretacji, a jeśli są (różne prawicowe szajbusy w Ameryce itp.) to raczej w praktyce niegroźne (na zasadzie - coś tam popierdolą i na tym się skończy, w ekstremistycznym islamie niestety na pierdoleniu się nie kończy).
Wyjątkiem był może Breivik, ale on był masonem.
Pomijam już zresztą oczywisty fakt, że islam jest mocno spóźnioną przeróbką judaizmu (podobnie zresztą jak chrześcijaństwo), a Koran jest dosyć zbieżny z Biblią.
Islam jest prostą religią, bo prości pasterze czy beduini nie ogarnęliby zbyt wielu zasad religijnych (bo podstawowych jest w islamie tylko 5). Jak się doda do tego rozbieżności w Koranie, to istnieją wszelkie podstawy do interpretowania tej religii jako nawołującej do zabijania niewiernych.
Inna sprawa oczywiście to antyzachodnia propaganda rozgłaszana w krajach Bliskiego Wschodu.
To głupek z ciętym jęzorem, chociaż w kilku sprawach ma rację to i tak rząd nie zaakceptuje jego pomysłów i chuja sam zrobi.
W sumie się z tym zgadzam, poza tym jak tak popatrzeć na obecnych kandydatów na prezydenta, to poglądowo najbliżej mi do Kukiza, reszta to partyjne betony(Duda, Jarubas), marionetki (Komorowski, Ogórek), i świry (Korwin, Palikot).
Zresztą wyborami zbytnio się nie podniecam, bo:
- i tak będa sfałszowane
- prezydent ma niewielkie wpływy

I regret nothing
Awatar użytkownika
Cziko
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

12 kwie 2015, 17:41

Ja się nie podniecam bo:
a) jak wygra PO to będzie dalej jak jest, czyli chujowo
b) jak wygra PiS to będzie też chujowo, ale więcej hejtu na nie-prawicę i pewnie akcje jak zakaz organizacji Marszu Równości, bo Lech zanim się rozjebał miał taki pomysł

A inni i tak nie dadzą rady się wybić :P

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

12 kwie 2015, 17:51

Niech wygra Kononowicz, wtedy nie będzie Nietzsche'go (niczego). xD

I regret nothing
Awatar użytkownika