[ZABAWA] 1000 pikinierów
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
925 pikinier aktywował miecz świetlny, trzymając go w tę stronę, którą nie powinien.
Ten, kto walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
924 pikinier postanowił wyjechać z kolegami do Londynu. Podczas trzeciego dnia pobytu urządzili sobie popijawę. Wracając samochodem do hotelu pikinier prowadził pod wpływem alkoholu. Zderzył się czołowo (stroną pasażera) z volkswagenem passatem, a że nie miał zapiętych pasów wypadł z samochodu. Wylądował w witrażu sklepowym i trafił do szpitala z rozległymi ranami i paroma złamanymi kośćmi. Po wyjściu ze szpitala został oskarżony o nieumyślne spowodowanie śmierci dwóch osób. Podczas odbywania kary w więzieniu jeden z więźniów wrzucił mu zakrętkę z solniczki do zupy.... dalej nie chcę mi sie pisać więc powiem że zmarł na zawał.

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
920 pikinier popełnij samobójstwo widząc, jak słabo uśmiercają jego kamratów użytkownicy PSI. Wszystko takie bez polotu i senne.
No to skoczył z wysokiego wieżowca i spadając zdążył usnąć. Odleciał. Nie, spadł. Nie, odleciał. Spadł. Odleciał? Mam, nie obudził się.
No to skoczył z wysokiego wieżowca i spadając zdążył usnąć. Odleciał. Nie, spadł. Nie, odleciał. Spadł. Odleciał? Mam, nie obudził się.

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Dragonmatix
- Seryjny zabójca
919 pikinierowi walec zmiażdżył czaszkę po tym jak on się wywrócił na świeżo wylanym asfalcie 

"Złap wiatr który przecina motyle"
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
917 pikinier spotkał się z piłą łańcuchową pikiniera 916, któremu przeszkadzała zbyt głośna muzyka. Jak wynika z powyższego, nie oszczędzono również kolegi
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

916 pikinier poślizgnął się na jelitach 917 pikiniera i upadł na swoją piłę mechaniczną, która zrobiła z niego salami
Ten, kto walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
914. pikiniera szlag trafił, gdy jego Firefox po kliknięciu w menu "Plik" i wciśnięciu "Otwórz plik..." chce go pobierać nawet, jeśli jest na pulpicie. Następnie wziął monitor i chciał go wyrzucić przez okno, ale był za ciężki i go przygniótł.
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
913y pikinier pracował w hurtowni rzodkiewek. I tak sobie idzie, idzie, idzie pomiędzy rzędami palet, idzie, idzie, popatruje na skrzynki z rzodkiewkami, czy wszystko w porządku, czy nic nie przerasta, czy nic nie wyrasta, czy nic nie przegniwa, idzie, idzie, idzie zadowolony ze swej pracy, idzie, idzie, idzie na wprost, idzie na lewo, idzie na prawo, idzie, idzie, idzie sobie nieśpiesznie, idzie, idzie i pogwizduje z cicha i nagle widzi planszę z napisem: Koniec posta.
Ded na miejscu.
Ded na miejscu.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Skoczył pikinier (912) do kanału
.
.
.
i dostał zawału
Ciała nie odnaleziono
.
.
.
i dostał zawału
Ciała nie odnaleziono
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

911 pikinier zastanawiał się co robi jego dziecko na komputerze. Wszedł i nacisnął 'Wyświetl całą historię'. Doznał soku na widok gier które ogląda jego dziecko i w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala.
Wszelkie podobieństwo do osób i sytuacji prawdziwych jest przypadkowe!
Wszelkie podobieństwo do osób i sytuacji prawdziwych jest przypadkowe!