Szczerze mówiąc - nie sądziłem, że mod będzie AŻ TAK DOBRY. Temple of Magic to jeden z najbardziej wciągających modów/mappacków w jakiego grałem. Tutaj moja mała recenzyjka:
UWAGA SPOILERY!
Pierwsza mapa nie zachęciła mnie do gry. W świątyni było pustawo, na podwórku też nie ciekawie. Zaciekawiła mnie jednak ta broń, którą dostajemy na początku gry. Nigdzie jej nie widziałem, ona jest z AWPModa czy jak? Ten eliksir zdrowia (dobrze mówię?) przy drzewie zupełnie mnie zaskoczył. Nie spodziewałem się takiego rozwiązania. Bardzo sprytne i pomysłowe! Następna mapa była prawie całkowicie pusta. Za to te miasto było całkowicie wyjechane! Tutaj też mnie mile zaskoczyła kolejna broń, którą po raz pierwszy zobaczyłem - bumerang. Kopalnia, mimo że jest horrendalnie krótka, to też mnie mile zaskoczyła. Motyw z duchem i uciekającym widmem był bardzo ciekawy. Most też był super, a już Świątynia Cienia to majstersztyk. Zamykające się ściany, gdy weźmiemy broń, pokój pułapka z krowim łbem, a już kompletnie rozwaliła mnie piosenka podczas nawalania do mumii - nie wiem czy piosenka Robbiego Williamsa pasuje do takich klimatów

PLUSY:
- klimat!
- dwie uber mapki: kopalnia i miasto
- mnóstwo ciekawych smaczków i sekretów
MINUSY:
- niektóre mapy świecą pustkami - miło by było gdybyś dopracował je trochę, pododawał wrogów itp. itd.
- za krótki (chcę więcej!)
OCENA: 8-/10
Będę uradowany, jeśli przedłużysz tego moda, albo chociaż zaczniesz robić drugą część. Naprawdę masz do tego talent!