Zabłądziłem w internetach
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Oglądanie oglądaniem. Wiadomo że nikt zdrowy na umyśle nie będzie na takie coś patrzył dla satysfakcji. Chodzi tu tylko o jeden żart. Wiem że bardzo głupio to brzmi bo jest głupie. Wymyślę coś innego 

Meow.
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Znam taką jedną osobę którą to satysfakcjionuje i ma pełno tego w galerii na telefonie hehMniszka pisze:Oglądanie oglądaniem. Wiadomo że nikt zdrowy na umyśle nie będzie na takie coś patrzył dla satysfakcji.

I'm fucking insane in the brain. 

- Radzik
- Administrator
- Postawił piwo: 7 razy
- Otrzymał piwo: 5 razy
Dawno temu gdy zabłądziłem w internetach znalazłem bardzo przydatne narzędzie do powiększania obrazków: https://waifu2x.udp.jp/
Nie wiem w jaki dokładnie sposób od strony technicznej zrealizowanie jest powiększanie obrazków na tej stronie, ale muszę przyznać, że efekty potrafią być na prawdę świetne.
Pamiętam, że zrobiłem kiedyś screenshota z Gry, pomniejszyłem go o 50%, a następnie za pomocą tego narzędzia, powiększyłem pomniejszony obrazek 2x i efekt był lepszy niż oryginał
Oczywiście narzędzie ma pewne ograniczenia, oraz efekt końcowy, w dużym stopniu zależy od tego jak mały obrazek będzie powiększać, ale tak czy siak warto spróbować
Nie wiem w jaki dokładnie sposób od strony technicznej zrealizowanie jest powiększanie obrazków na tej stronie, ale muszę przyznać, że efekty potrafią być na prawdę świetne.
Pamiętam, że zrobiłem kiedyś screenshota z Gry, pomniejszyłem go o 50%, a następnie za pomocą tego narzędzia, powiększyłem pomniejszony obrazek 2x i efekt był lepszy niż oryginał

Oczywiście narzędzie ma pewne ograniczenia, oraz efekt końcowy, w dużym stopniu zależy od tego jak mały obrazek będzie powiększać, ale tak czy siak warto spróbować

Niepoważny admin
Kiedyś wlazłem na stronkę kolesia, który zbudował urządzenie do produkcji ciekłego azotu gdzie opisuje wszystko krok po kroku. Chciałbym spróbować ale pracowanie z ciśnieniem 250 atmosfer przy domu jest mało zachęcające
:
Homemade liquid nitrogen generator

Homemade liquid nitrogen generator
Piro is back