Zabłądziłem w internetach

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Mniszka
Seryjny zabójca

23 paź 2017, 22:47

Oglądanie oglądaniem. Wiadomo że nikt zdrowy na umyśle nie będzie na takie coś patrzył dla satysfakcji. Chodzi tu tylko o jeden żart. Wiem że bardzo głupio to brzmi bo jest głupie. Wymyślę coś innego :)

Meow.
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

23 paź 2017, 23:01

Znam parę takich miejsc, ale nie będę ich polecał dla dwunastolatki. ;)

I regret nothing
Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Postawił piwo: 5 razy
Otrzymał  piwo: 8 razy
Kontakt:

24 paź 2017, 14:10

Mniszka pisze:Oglądanie oglądaniem. Wiadomo że nikt zdrowy na umyśle nie będzie na takie coś patrzył dla satysfakcji.
Znam taką jedną osobę którą to satysfakcjionuje i ma pełno tego w galerii na telefonie heh :):

I'm fucking insane in the brain. :axe:
Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Postawił piwo: 7 razy
Otrzymał  piwo: 5 razy

24 paź 2017, 15:44

Dawno temu gdy zabłądziłem w internetach znalazłem bardzo przydatne narzędzie do powiększania obrazków: https://waifu2x.udp.jp/
Nie wiem w jaki dokładnie sposób od strony technicznej zrealizowanie jest powiększanie obrazków na tej stronie, ale muszę przyznać, że efekty potrafią być na prawdę świetne.
Pamiętam, że zrobiłem kiedyś screenshota z Gry, pomniejszyłem go o 50%, a następnie za pomocą tego narzędzia, powiększyłem pomniejszony obrazek 2x i efekt był lepszy niż oryginał :bolek:
Oczywiście narzędzie ma pewne ograniczenia, oraz efekt końcowy, w dużym stopniu zależy od tego jak mały obrazek będzie powiększać, ale tak czy siak warto spróbować :)

Niepoważny admin
Awatar użytkownika
Szynkacz
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Postawił piwo: 1 raz

24 paź 2017, 15:54

Ja nie wchodzę na Deep Web, dziwne strony itd.
Nie chce FBI w domu xD
Radzik, z chęcią sprawdzę :)

Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin

03 lis 2017, 01:10

Kiedyś wlazłem na stronkę kolesia, który zbudował urządzenie do produkcji ciekłego azotu gdzie opisuje wszystko krok po kroku. Chciałbym spróbować ale pracowanie z ciśnieniem 250 atmosfer przy domu jest mało zachęcające ;) :

Homemade liquid nitrogen generator

Piro is back ;>
Zablokowany