Pepsi. Lepszy smak
Wujek czy ciocia?
X czy Y?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
papuga. Moja jest trochę żółta ale nie do końca bo ma pomarańczowe policzki i taki czubek trochę jaśniejszy od reszty a w ogóle dzisiaj jajko zniosła x DD no na serio ale to już tak ma czasami tzn kilka razy w roku tak robi i cholera jej jeść nie mogę dać bo gryzie ale spoko przejdzie jej za tydzień się uspokoi i wywalę to małe jajko a też lubię zielone papugi ale one są mniejsze trochę od tej mojej która jest trochę żółta ale nie do końca bo ma pomarańczowe policzki i pióra nawet gdzieniegdzie bielsze ale pazury to takie jak normalnie u jakiejś jaszczurki czy coś tak moja papuga jest trochę żólta
Azja czy Bliski Wschód?
papuga. Moja jest trochę żółta ale nie do końca bo ma pomarańczowe policzki i taki czubek trochę jaśniejszy od reszty a w ogóle dzisiaj jajko zniosła x DD no na serio ale to już tak ma czasami tzn kilka razy w roku tak robi i cholera jej jeść nie mogę dać bo gryzie ale spoko przejdzie jej za tydzień się uspokoi i wywalę to małe jajko a też lubię zielone papugi ale one są mniejsze trochę od tej mojej która jest trochę żółta ale nie do końca bo ma pomarańczowe policzki i pióra nawet gdzieniegdzie bielsze ale pazury to takie jak normalnie u jakiejś jaszczurki czy coś tak moja papuga jest trochę żólta
Azja czy Bliski Wschód?

- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Może Avast, Panda to kiszka...
Walt Disney czy Toei Animation?

Wszystko tam w porządku kolego? Jak tak nawijasz do tej papugi, tak jak tu piszesz to nic dziwnego, że znosi jaja... ^^"Robsessed pisze:papuga. Moja jest trochę żółta ale nie do końca bo ma pomarańczowe policzki i taki czubek trochę jaśniejszy od reszty a w ogóle dzisiaj jajko zniosła x DD no na serio ale to już tak ma czasami tzn kilka razy w roku tak robi i cholera jej jeść nie mogę dać bo gryzie ale spoko przejdzie jej za tydzień się uspokoi i wywalę to małe jajko a też lubię zielone papugi ale one są mniejsze trochę od tej mojej która jest trochę żółta ale nie do końca bo ma pomarańczowe policzki i pióra nawet gdzieniegdzie bielsze ale pazury to takie jak normalnie u jakiejś jaszczurki czy coś tak moja papuga jest trochę żólta
Walt Disney czy Toei Animation?

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Apple. Lubię jabłka. Szczególnie glostery i papierówki są dobre

Jajko na miękko czy na twardo?Robsessed pisze:za tydzień się uspokoi i wywalę to małe jajko

Ostatnio zmieniony 18 maja 2009, 17:16 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Na twardo, z majonezem. 

Peru czy Brazylia? Taki mój dylemat.

Ja tam wolę Azję, więcej możliwości i bogatsza. Ale to tak na marginesie. No bo w całej Azji jest więcej papug niż na Bliskim Wschodzie. To już tak dokładniej, jakby co.Robsessed pisze:Azja czy Bliski Wschód?

Peru czy Brazylia? Taki mój dylemat.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Kontakt:
cukier oczywiście.
wsiadłeś do pociągu, który jedzie w przeciwną stronę niż zamierzasz. Co robisz?
1. Hamulec bezpieczeństwa, zgrzyt kół hamującego pociągu i twe słowa "Ja się k**wa pomyliłem".
2. A czemu nie, jakieś urozmaicenie się przyda. Jadę gdzie oczy poniosą, tamci, do których jechałem, poczekają na mnie, nie mają wyboru.
wsiadłeś do pociągu, który jedzie w przeciwną stronę niż zamierzasz. Co robisz?
1. Hamulec bezpieczeństwa, zgrzyt kół hamującego pociągu i twe słowa "Ja się k**wa pomyliłem".
2. A czemu nie, jakieś urozmaicenie się przyda. Jadę gdzie oczy poniosą, tamci, do których jechałem, poczekają na mnie, nie mają wyboru.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Dragonmatix
- Seryjny zabójca
Ciche morderstwo czy Wielki, Głośny Holokaust?
Ciche morderstwo czy Wielki, Głośny Holokaust?
Ostatnio zmieniony 13 cze 2009, 14:08 przez Dragonmatix, łącznie zmieniany 1 raz.
"Złap wiatr który przecina motyle"
- Koloses
- V.I.P.
Ciche morderstwo.Nie lubię rozgłosu 
Jesteś sam w domu.Nagle do drzwi dzwoni jakaś osoba.Otwierasz drzwi.Okazuje się że to morderca, który zamierza Cię zamordować.Masz pod ręką zapalniczkę a obok akurat stoi dezodorant co robisz:
A)Podpalasz Gada przy pomocy zapalniczki i dezodorantu a następnie wykopujesz za drzwi mówiąc This Is Sparta!
B)Uciekasz mając nadzieję że zgubisz Sk******a

Jesteś sam w domu.Nagle do drzwi dzwoni jakaś osoba.Otwierasz drzwi.Okazuje się że to morderca, który zamierza Cię zamordować.Masz pod ręką zapalniczkę a obok akurat stoi dezodorant co robisz:
A)Podpalasz Gada przy pomocy zapalniczki i dezodorantu a następnie wykopujesz za drzwi mówiąc This Is Sparta!

B)Uciekasz mając nadzieję że zgubisz Sk******a

Ostatnio zmieniony 14 cze 2009, 11:56 przez Koloses, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dragonmatix
- Seryjny zabójca
Oczywiście, że THIS IS SPARTAAAAAAAA!!!!!!! 
Mieć 100 przyjaciół ale fałszywych czy 1 bardzo dobrego kolegę/koleżankę.

Mieć 100 przyjaciół ale fałszywych czy 1 bardzo dobrego kolegę/koleżankę.
- Dragonmatix
- Seryjny zabójca
Zależy jaka dziewczyna 
Wybieram odp 2. Wiadomo
Cheatować czy lamić w grach typu cs?

Wybieram odp 2. Wiadomo

Cheatować czy lamić w grach typu cs?