a tak na serio, to moim zdaniem nie ma na kogo głosować
pewnie wygra Bronek, na którego bym nawet zagłosował (mniejsze zło)
najbardziej "estetyczna" jest jednak Madzia Ogórek, która pewnie nie wygra
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jak dla mnie jeszcze gorszy prezydent od L. Kaczyńskiego, nie dość że nierób, to jeszcze popełnia gafę za gafą. I do tego ma spasioną żonę (a Pierwsza Dama powinna się jakoś prezentować).EvilYeah pisze:pewnie wygra Bronek, na którego bym nawet zagłosował (mniejsze zło)
A Aleksander Wielki dokonał większośći podbojów przed trzydziestym rokiem życia.Yossarian pisze:Wiesz, taki Dżyngis-Chan większość podbojów dokonał po 60. roku życia
IMO najgorszy był Wałęsa vel. Bolek, prostak nieumiejący się wysłowić, kłamca (druga Japonia, sto milionów dla każdego), sprzedawczyk i pazerny typek żerujący na swojej "sławie" od lat.
Nie chcę robić sobie wrogów, ale uważam że skończy tak jak Palikot. Ma swoje 5 minut, pokażą się jego słabości i poparcie spadnie. Niestety Polska to nie kraj miodem i mlekiem płynący, ale polityka zawiła i skomplikowana (nie wspominając już o tym że żyjemy pod dyktando durnej UE która wlepia nam kary za byle gów*).Dzienis pisze:Widzę tu wielu fanów Korwina, zapomnijcie, on nigdy nie będzie prezydentem i chyba sam zresztą w to nie wierzy
To by się zrobił drugi Iran (albo Watykan tylko biedniejszy) i spierdoliłabym do UK/Australii.W sumie dobrze gada , ale z drugiej strony - co by było na świecie gdyby Unia na prawdę znikła?
I bez tego jesteśmy pośmiewiskiem.I co, kolejny prezydent z którego wszyscy będą się śmiali za granicą?
Jak sobie poczytasz, jak się wyraża o homo to dochodzi do tego, że jest jeszcze cham i prostak, a pokojowa nagroda Nobla dotyczy pokoju dla wybrańców.IMO najgorszy był Wałęsa vel. Bolek, prostak nieumiejący się wysłowić, kłamca (druga Japonia, sto milionów dla każdego), sprzedawczyk i pazerny typek żerujący na swojej "sławie" od lat.
Zgadzam sięJak macie głosować tylko dlatego że ktoś tak głosuje, to sobie darujcie.
I z tym też się zgadzamNie chcę robić sobie wrogów, ale uważam że skończy tak jak Palikot. Ma swoje 5 minut, pokażą się jego słabości i poparcie spadnie.
Umrze, zanim go wybiorąWidzę tu wielu fanów Korwina, zapomnijcie, on nigdy nie będzie prezydentem i chyba sam zresztą w to nie wierzy, urządził całkiem nieźle siebie i swoją rodzinę i pewnie mu to wystarczy, zresztą ile on ma już lat - 73? Za stary jest.
Ja byłem przekonany że to napisał Seebeek, dopiero czytając twój post, wyszedłem z błęduTardis pisze:Wow. Byłem ciekaw co napisze Cziko i okauzję się, że w 100 prcoent się z nią zgadzam ;p
Zaprawdę dziwne
To pierwsze to prawda. Ale drugie nie. Przecież kościół funkcjonuje na całym świecie. A Pis nie ;pRycho3D pisze:
Gdyby nie kościół to PIS by zdechł, gdyby nie PIS to zdechł by kościół.
To tylko gdybanie, przykładem odwrotnym mogą być Czechy, kraj który odszedł od kościoła i nie narzeka na wysyp islamistów.seebeek17 pisze:A gdyby nie kościół to islam by się na nas wjebał.Rycho3D pisze:Gdyby nie kościół to PIS by zdechł, gdyby nie PIS to zdechł by kościół.