Na co dzień denerwuje mnie mnóstwo rzeczy, czasami aż za dużo, by trzymać to w sobie. Tak narodził się mój blog pt. "Wk*rwiająca Strona Życia". Opisuję w nim wszystkie zdarzenia, absurdy, niedorzeczności i inne "cosie", które na co dzień mnie, delikatnie mówiąc, mocno wyprowadzają z równowagi. Będą dotyczyć one prowincjonalnej mieściny, w której zmuszony jestem żyć i nie tylko. Blog powstał dopiero dzisiaj, więc niewiele jest do czytania, ale będę go uzupełniał innymi rzeczami, jeśli tylko coś mnie wkurzy dostatecznie mocno. Zresztą może nawet dzisiaj jeszcze coś się pojawi, gdyż będąc dzisiaj w szkole przemyślałem sporo tematów na artykuły. Zapraszam do lektury.
BLOG
Proszę o komentowanie samego bloga tutaj, a artykułów w przeznaczonym do tego miejscu na stronie. Prosiłbym także o nie publikowanie komentarzy mających mnie obrazić. Takie komentarze będą usuwane. Co nie znaczy, że nie macie prawa zgodzić się z moim zdaniem, byle byście nie wyrażali swojego w chamski i prostacki sposób mający mnie znieważyć.
"Wk*rwiająca Strona Życia" - mój blog
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Trochę poczytałem i zainteresował mnie ten temat
No-life z konieczności
Wiesz co, według mojego skromnego zdania, nie można być kimś z konieczności . Kiedyś sam tak samo myślałem (jak miałem 12,13 lat?), że mieszkam na zadupiu , że moi znajomi to pieprzone manekiny które tylko czekają na nowy trend ,żeby móc się nim jarać. Jednak to tylko zmydlone oczy przysłaniają ci rzeczywistość która na pierwszy rzut oka zdaję się szara, lecz jeśli tylko uda ci się znaleźć swój "pędzelek" , wszystko może wyglądać zupełnie inaczej
Lepiej
Życzę powodzenia i uświadomienia bo to chyba najbardziej potrzebne rzeczy w dzisiejszym świecie
No-life z konieczności
Wiesz co, według mojego skromnego zdania, nie można być kimś z konieczności . Kiedyś sam tak samo myślałem (jak miałem 12,13 lat?), że mieszkam na zadupiu , że moi znajomi to pieprzone manekiny które tylko czekają na nowy trend ,żeby móc się nim jarać. Jednak to tylko zmydlone oczy przysłaniają ci rzeczywistość która na pierwszy rzut oka zdaję się szara, lecz jeśli tylko uda ci się znaleźć swój "pędzelek" , wszystko może wyglądać zupełnie inaczej

Życzę powodzenia i uświadomienia bo to chyba najbardziej potrzebne rzeczy w dzisiejszym świecie