W oczekiwaniu na P3

Zapowiedzi i spekulacje dotyczące trzeciej części gry.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

24 paź 2010, 14:57

Dzastin pisze:nie zamierzam od razu pędzić do sklepu i wydać kupę kasy, poczekam na oficjalne recenzje i dopiero wtedy zdecyduje czy kupię trójkę.
Jakbyś tak samo miała decydować o dwójce to na bank byś jej nie kupiła ^^. Nie od dawna wiadomo, że Postal do ulubionych gier recenzentów nie należy :P

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

08 lis 2010, 12:40

[youtube][/youtube]
To chyba pierwsza polska wideozapowiedź P3, plus parę wątków z poprzednich wersji

Dodatkowo dwa filmiki z odbywających się aktualnie targów Igromir w Moskwie
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 08 lis 2010, 12:43 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzastin
Seryjny zabójca

08 lis 2010, 15:05

Co do ostatniego gameplay'a... dlaczego ci ludzie nie uciekają jak Koleś biegnie w ich kierunku z bobrem? Trochę to nie naturalne :bolek: Moim zdaniem powinni uciekać gdzie pieprz rośnie, a reszta jakoś ujdzie.

Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

08 lis 2010, 19:38

Mi się zajebiście podoba mimo wszystko , dobrze też ,że jest robiona na Sourcu co sprawia, że zostaniemy (mam nadzieję :D ) zasypani modyfikacjami .
Ostatnio zmieniony 08 lis 2010, 19:39 przez ciuciu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI

08 lis 2010, 23:24

CS Weapons for Postal III, HL2 Weapons for Postal III, Dark Messiah of Might and Magic Weapons for Postal III, Alien Swarm Weapons for Postal III, Left 4 Dead Weapons for Postal III + przeróbki wszystkich weapon pack-ów do G-Mod, do tego Postal Dude in City 17... będzie czym się pobawić, jeśli tylko wyskillowani w SOURCE modderzy przysiądą na godzinkę, albo dwie. Ewentualnie samemu nieco podszlifować umiejętności 8-)
Ostatnio zmieniony 08 lis 2010, 23:25 przez Lothar, łącznie zmieniany 1 raz.

Nobody Expects The Spanish Inquisition! :biskup:
Awatar użytkownika
Yama
Miłośnik broni

14 lis 2010, 22:15

Wszystko wskazuje na to, że wielokrotnie przekładana premiera POSTALa III w końcu się odbędzie. Jak zdradził portalowi Joystiq Vince Desi z tworzącego grę studia Running With Scissors, trzecia odsłona kontrowersyjnej serii znajduje się obecnie w końcowej fazie produkcji i bardzo możliwe, że ujrzy światło dzienne już w pierwszym kwartale przyszłego roku. Blisko finalnego kod POSTALa III prezentowany był na moskiewskich targach Igromir Expo 2010 i w takiej też formie najpewniej trafi do sklepów. (...)
link

Wiadomo już coś może na temat ewentualnego pre-orderu, a co za tym idzie, jakiejś edycji kolekcjonerskiej?
Ostatnio zmieniony 14 lis 2010, 22:17 przez Yama, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

15 lis 2010, 14:38

Na demo poczekaj lepiej, bo jak się okaże, że to nic nie warte gówno, to nie ma co myśleć o jakiejś specjalnej edycji za 199,99 zł.

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.

19 lis 2010, 23:08

[youtube][/youtube]
Work in Progress ;)

PS: Z chęcią bym się pobawił w ten sposób

Obrazek
Awatar użytkownika
Frugo_Ramone
Niedorobiony bandzior

22 lis 2010, 20:11

Zanim zacznę dyskusję na tym forum chciałbym serdecznie was wszystkich powitać, ponieważ jestem nowy na tym forum :) Od baaaaaaaaardzo dawna śledzę to forum i cały PostalSite, ale jakoś nigdy nie mogłem się zabrać za udzielenie się, ale w końcu się przełamałem i mam nadzieję, że zostanę tutaj ciepło przyjęty :)

A jeśli chodzi o temat Postala 3: oglądałem wszystkie wywiady i wszystkie trailery oraz filmiki związane z tą grą i uważam, że nasi kochani panowie z RWS powoli samodzielnie uśmiercają swoje dziecko... Nie wiem ile zrobili imprez alkoholowych podczas produkcji tej gry, ale myślę, że to nie przyniesie dobrych efektów... :D

"Urodziłem się zmęczony, żyję po to, aby odpocząć."
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

22 lis 2010, 20:35

Frugo_Ramone pisze:mam nadzieję, że zostanę tutaj ciepło przyjęty
Oj tak, już idę po miotacz ognia.
Frugo_Ramone pisze:Nie wiem ile zrobili imprez alkoholowych podczas produkcji tej gry, ale myślę, że to nie przyniesie dobrych efektów...
Ja myślę, że tej ekipie by to pomogło, tylko USA to nie PRL, żeby do pracy przychodzić w stanie wskazującym. Może prywatnie się spotykali, żeby wymyślać różne idee w stanach nirvany.
Frugo_Ramone pisze:że nasi kochani panowie z RWS powoli samodzielnie uśmiercają swoje dziecko...
Zazwyczaj trailery do gier wyglądają czadowo i budzą pozytywne emocje, po czym następuje konfrontacja z rzeczywistą jakością gry i spada euforia. Tutaj trailery mnie niepokoją, czyżby odwrotna zależność? Dowiemy się w przyszłym roku, więc na razie, nie powiem, że PIII jest zły, trzeba będzie po prostu w niego zagrać :)

Awatar użytkownika
Frugo_Ramone
Niedorobiony bandzior

22 lis 2010, 21:08

Kariko pisze:Oj tak, już idę po miotacz ognia.
Zawsze chciałem być tak gorąco przywitany :D
Kariko pisze:Ja myślę, że tej ekipie by to pomogło, tylko USA to nie PRL, żeby do pracy przychodzić w stanie wskazującym.
Może jednak zostanę przy swojej wersji. :) Jak dla mnie takie chore pomysły przychodzą tylko po używkach... :P
Kariko pisze:Zazwyczaj trailery do gier wyglądają czadowo i budzą pozytywne emocje, po czym następuje konfrontacja z rzeczywistą jakością gry i spada euforia. Tutaj trailery mnie niepokoją, czyżby odwrotna zależność? Dowiemy się w przyszłym roku, więc na razie, nie powiem, że PIII jest zły, trzeba będzie po prostu w niego zagrać
Mimo wszystko jak narazie jestem bardzo sceptycznie nastawiony do PIII, jednak te szalone bronie typu Borsuk, gniazda os i odkurzacz bardzo mi się podobają... ^^

"Urodziłem się zmęczony, żyję po to, aby odpocząć."
Awatar użytkownika
ninja666
Seryjny zabójca

24 lis 2010, 22:32

Ja nie lubię w rzezi takich "kreskówkowych" broni. Wolałbym tradycyjnego "szotgana" i piłę łańcuchową. Chociaż ze wszystkich gameplayów najbardziej mi przypadło do gustu nawalanie się odciętymi kończynami przy ewentualnym braku amunicji oraz "Good Way" i "Bad Way" przy wykonywaniu zadań z gry. Fajnie by było jakby wykonywanie zadań określonym sposobem miało wpływ na postrzeganie Dude'a przez określonych ludzi np. policjantów.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2010, 22:33 przez ninja666, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
admarek45
Badass Multikiller

01 gru 2010, 12:58

ninja666 pisze:Chociaż ze wszystkich gameplayów najbardziej mi przypadło do gustu nawalanie się odciętymi kończynami przy ewentualnym braku amunicji oraz "Good Way" i "Bad Way" przy wykonywaniu zadań z gry.
No, te "drogi wyboru" to dobry pomysł. Taka samo te nawalanie kończynami :)
A tak poza tym to fajnie by było gdyby twórcy dali takie coś jak np. podróżowanie metrem, żeby nie przechodzić całej mapy w wykonywaniu jakiegoś zadania, tylko wsiąść do metra i dojechać w wyznaczony punkt. Ale to się może gryźć z przeczesywaniem map w poszukiwaniu broni, przedmiotów itp. :D
Ostatnio zmieniony 01 gru 2010, 12:59 przez admarek45, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

01 gru 2010, 14:43

Nie musi się gryźć. Wystarczy, że odkryjemy(w sensie zwiedzimy) już cały teren podróży, albo chociaż miejsca początku i końca naszej podróży.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.

28 lut 2011, 20:48

https://www.resurrection-studios.net/new ... p?tid=5984

Z powyższego wynika, że pierwszy kwartał 2011 nie wypalił. Grę najprawdopodobniej ujrzymy w maju, ale tylko w Rosji, aktualnie są prowadzone rozmowy z polakami na temat translacji. Poza tym nic nie wiadomo :|

Obrazek
Zablokowany