W oczekiwaniu na P3
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Prace nad Duke Nukem Forever trwają od 1997 r , a teaser trailer wydano w 2007 r w maju 2009 r firma zbankrutowała,projkekt porzucony.Postal 3 robiony od 2006 r pierwsza premiera 2008 ,dróga 2009 trzecia 2010 i ostatnia 2011 ,2011 RWS ponosi bankructwo.Fani postala zaliczają samobója .Swiat kurzczy się 0 200000 osób.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, 13:54 przez korter, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
Ta, Duke Nukem świetnie się zapowiada.Mrocz pisze:Tylko różnica między Duke Nukem Forever a Postalem 3 jest taka, że na DNF warto czekać, a na P3 nie bardzo...

Spoko, Postal wyjdzie i zrobi nam niespodziankę.

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Rob, porównaj sobie najnowszy filmik DNF z tego roku z tymi z Postala 3. Powiedz mi co wolisz: klasycznego FPSa czy tandetnego (w porównaniu z P2) third person shootera, w którym małpa obrzuca ludzi gównem.
Nie, jest kilka rzeczy, które mówią, że gra nadal powstaje. Dlatego nadal używam zwrotu 'warto czekać'.korter pisze:projkekt porzucony
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, 14:32 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.
Znalazłem gameplay z tego roku z kwietnia .MOżę DNF wyjdzie przed postalem 3 i wogóle wyjdzie.
Postal 3
Kto wygra ?POstal Dude vs Duke Nukem ?
Postal 3
Kto wygra ?POstal Dude vs Duke Nukem ?
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, 14:34 przez korter, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
korter pisze:Postal 3 robiony od 2006 r pierwsza premiera 2008 ,dróga 2009 trzecia 2010 i ostatnia 2011
źródło https://www.gamersdailynews.com/article- ... l-III.htmlAndrew Belkin - Firstly, that’s not exactly true. The first PR’s major message actually was that RWS married Akella and joint efforts were to be put into giving birth to a sequel. Actual production didn’t start until late 07-early 08, when we showed the first demo at the GDC ’08.
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

W trzeciej części Postala chciałbyś czegoś takiego:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Ja wolę grę, która będzie grywalna i która nie będzie sprawiała problemów zarówno w czasie rozgrywki, jak i podczas instalacji. Chcę gry do której bardzo często się będzie wracać.Mrocz pisze:Powiedz mi co wolisz: klasycznego FPSa czy tandetnego (w porównaniu z P2) third person shootera, w którym małpa obrzuca ludzi gównem.
Aktualne prezentacje stoją na średnim poziomie, choć te ostatnie screeny pokazują, że coś z tego może być. Czekam na demo (Choć na moim gracie nie sądzę by ruszyło)
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Ja też mam słabego kompa, ale jak FIFA 09 chodzi mi na full detalach bez zacinek (jedynie, jak jest ciepło, to wali czasem takiego laga, że trza grę przerwaćSilver Dragon pisze:Czekam na demo (Choć na moim gracie nie sądzę by ruszyło)

Mr Minio co ty Punishera przytykasz do P3 .Punisher morduję z zemsty a Koleś dla zabawy.A tak poza tym zauważyłem podobieństwo P3 do The Punisher .Chodzi o strzelanie i sposób poruszania się.W Postal 3 jest przybliżenie celowania (jak widać w trailerze) i branie zakładników (na końcu trailera) .A ta funkcja była tylko w The Punisher .Podsumowując P3 to mieszanka kilku gier.
- The Iceman
- V.I.P.
Ależ ty jesteś mało rozumny... W nowym Postalu nie ma zbyt wiele przemocy. Co prawda metody Punishera są cienkie, ale Koleś mógłby wziąć z niego przykład i tłuc ofiary aż do utraty całej krwi.
Bardzo bym prosił na przyszłość nie dogryzać sobie
SD
Bardzo bym prosił na przyszłość nie dogryzać sobie
SD
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2010, 11:41 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.
Posiadam zasilacz z białej listy.
>>CIACH<< A wracając do tematu.To nie Koleś jest cienki tylko programiści RWS.
Takich tekstów to ja tu nie toleruję. Warn x1
SD
Takich tekstów to ja tu nie toleruję. Warn x1
SD
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2010, 11:36 przez korter, łącznie zmieniany 1 raz.
Wracając do tematu chodziło mi o to, że w Postal 3 mogłyby być takie specjalne zabójstwa jak w Punisherze. To i tylko to.
"Are the hills going to march off?
Najlepiej by było,żeby RWS przypatrzyło się takim grom jak:Punisher,God of war 2 i manhunt 2.Bo inaczej postal 3 poleci na śmietnik.The Iceman pisze:Ależ ty jesteś mało rozumny... W nowym Postalu nie ma zbyt wiele przemocy. Co prawda metody Punishera są cienkie, ale Koleś mógłby wziąć z niego przykład i tłuc ofiary aż do utraty całej krwi.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
RWS to cioty i nie mają na tyle jaj by zrobić takie świetne metody zabijania jak w Punisherze... Pewnie będzie dało się zabijać tylko i wyłącznie z broni palnej (i tam tego borsuka).
- The Iceman
- V.I.P.

Posiadam zasilacz z białej listy.