W Jedynce gramy ojcem Kolesia?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Pixel224444
- Badass Multikiller
A może demon, który opętał tatusia kolesia mógł przenieść się na niego i przejął sobie jego ciało, po tym jak poprzednik go zawiódł (dlatego mógł go tak nienawidzić). Postal Dude mógł być słabszy i bardziej podatny na opętanie.
Niczego nie żałuję
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Te przesadzone teorie mnie rozbrajają ludzie myślcie logicznie, to wasza wyobraźnia i NADinterpretacja 

I'm fucking insane in the brain. 

No niby nie wyjęte z dupy, tylko że Koleś z dwójki stał się psychopatą przez miasto
Z ojca świra zrobił demon, a z syna świra zrobiło je**ięte miasto
Choć i tak to deczko wyjęte z wyobraźni. Tak to możemy gdybać w nieskończoność np: "Postal 1 i Postal Plus to historie dwóch braci"
Według mnie, taka moja teoria: Po wybuchu Paradise (po Paradise Lost) Koleś budzi się ze śpiączki. Dostał kule w łeb w spożywczaku. Potem w jego domu jest komitet powitalny i w ogóle, policja też przyjechała bo pomógł złapać przestępce. Ale po jego śnie Koleś zwariował i zabił swoją rodzinę i zaczął mordować miasto. To tak trochę wyjaśnia Dziennik Wojenny/Pamiętnik (nie ten z loadingów).
Choć to jeszcze bardziej wyjąłem z dupy
. Możemy gdybać i gdybać, ale nawet RWS nie wie czy Koleś z P1 i Koleś z P2 to te same osoby 
Dlatego takie teorie nie mają za bardzo sensu
Dla mnie zawsze to było oczywiste że ojciec Kolesia to Postal 1 Dude. No bo napis na grobie: przeklęty ojciec. A przecie Koleś z P1 był opętany
(dużo Kolesiów w tym poście
)
Z ojca świra zrobił demon, a z syna świra zrobiło je**ięte miasto
Choć i tak to deczko wyjęte z wyobraźni. Tak to możemy gdybać w nieskończoność np: "Postal 1 i Postal Plus to historie dwóch braci"

Według mnie, taka moja teoria: Po wybuchu Paradise (po Paradise Lost) Koleś budzi się ze śpiączki. Dostał kule w łeb w spożywczaku. Potem w jego domu jest komitet powitalny i w ogóle, policja też przyjechała bo pomógł złapać przestępce. Ale po jego śnie Koleś zwariował i zabił swoją rodzinę i zaczął mordować miasto. To tak trochę wyjaśnia Dziennik Wojenny/Pamiętnik (nie ten z loadingów).
Choć to jeszcze bardziej wyjąłem z dupy

Dlatego takie teorie nie mają za bardzo sensu

Dla mnie zawsze to było oczywiste że ojciec Kolesia to Postal 1 Dude. No bo napis na grobie: przeklęty ojciec. A przecie Koleś z P1 był opętany

Fajnie było by w to wierzyć jednak ta sprawa psuje całą tajemnice owianą mroczną zagadką jak cytat z Wiki: "Od początku założeniem było, aby postać nie miała żadnej przeszłości, co dałoby graczowi możliwość wyobrażenia sobie wcześniejszych wydarzeń w życiu bohatera.".
To prawda, że jedyną chęcią w odkrywaniu rzeczywistość bohatera ale nie prawdą jest odkrywanie jej aż ponad siły twórcówSzynkaczPL pisze:No niby nie wyjęte z dupy, tylko że Koleś z dwójki stał się psychopatą przez miasto
-
- Grabarz
- Postawił piwo: 6 razy
- Otrzymał piwo: 3 razy
Wikipedia jako źródło rzetelnych informacji, z pewnościąZaver pisze:Fajnie było by w to wierzyć jednak ta sprawa psuje całą tajemnice owianą mroczną zagadką jak cytat z Wiki: "Od początku założeniem było, aby postać nie miała żadnej przeszłości, co dałoby graczowi możliwość wyobrażenia sobie wcześniejszych wydarzeń w życiu bohatera.".

Bardzo możliwe, że cała historia opiera się nie tylko na naszych domniemaniach lecz jest ona uwydatniana... (Jest takie słowo? U-wy-dat-niana... Chyba tak.) względem czasu naszej nieuwagi więc mamy wyjaśnioną promocję gry