Jeżeli ma ktoś problemy z błędami ortograficznymi, dostaje Warny bo pisze nie ortograficznie od tej pory nie będzie miał żadnych problemów I warnów, znalazłem taką oto stronkę : www.ortografia.pl I na tej stronce wklejamy dany tekst lub post przed wysłaniem i klikamy popraw, a na dole pojawi nam się poprawna wersja bez żadnych błędów ortograficznych. Jedyną wada tej stronki jest to, że nie pokazuje przecinków czyli np. klikamy popraw i w poprawnej wersji nie ma przecinków.
P.S: Jeżeli zły dział, proszę o przeniesienie.
------------------------------------------XXXXXXXX-----------------------------------------------
A i jeszcze jedno, czasami jak klikamy popraw wyskakuje coś takiego : "Przepraszamy, serwer jest chwilowo nieczynny. Proszę spróbować później! [23:oo - 7:oo prace konserwacyjne]" czyli chwilowo nie działa więc próbujcie później.
Sposób na ortografię
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Spoko inicjatywa.
Zmieniłem tytuł na bardziej adekwatny.
Polecam używanie nowego Firefoxa, ma wbudowany słownik, więc w bardzo prosty sposób wszystkie błędy poprawia. Kto nie chce zmieniać swojej przeglądarki, może skorzystać z tej stronki. Albo z Worda. Stronka godna polecenia, bardziej niż PWN-owska.
A z przecinkami - no problema, to drobiazg.

Polecam używanie nowego Firefoxa, ma wbudowany słownik, więc w bardzo prosty sposób wszystkie błędy poprawia. Kto nie chce zmieniać swojej przeglądarki, może skorzystać z tej stronki. Albo z Worda. Stronka godna polecenia, bardziej niż PWN-owska.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

A ja polecam ściagnać sobie Firefoxa powyżej 2 - sprawdza piswonię jak Word czy Writer
P.S. Tiquill - nie doczytałem Twojego posta. Jakaś ślepota sie mnie chyta - skutek 18 godzin przed komputerzem dziennie hehehe
P.S. Tiquill - nie doczytałem Twojego posta. Jakaś ślepota sie mnie chyta - skutek 18 godzin przed komputerzem dziennie hehehe
Ostatnio zmieniony 03 cze 2007, 13:50 przez zkar, łącznie zmieniany 1 raz.