Sposób na ortografię

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

02 cze 2007, 21:00

Jeżeli ma ktoś problemy z błędami ortograficznymi, dostaje Warny bo pisze nie ortograficznie od tej pory nie będzie miał żadnych problemów I warnów, znalazłem taką oto stronkę : www.ortografia.pl I na tej stronce wklejamy dany tekst lub post przed wysłaniem i klikamy popraw, a na dole pojawi nam się poprawna wersja bez żadnych błędów ortograficznych. Jedyną wada tej stronki jest to, że nie pokazuje przecinków czyli np. klikamy popraw i w poprawnej wersji nie ma przecinków.

P.S: Jeżeli zły dział, proszę o przeniesienie.

------------------------------------------XXXXXXXX-----------------------------------------------

A i jeszcze jedno, czasami jak klikamy popraw wyskakuje coś takiego : "Przepraszamy, serwer jest chwilowo nieczynny. Proszę spróbować później! [23:oo - 7:oo prace konserwacyjne]" czyli chwilowo nie działa więc próbujcie później.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2007, 08:51 przez Alixo, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

02 cze 2007, 22:27

Spoko inicjatywa. ;) Zmieniłem tytuł na bardziej adekwatny.

Polecam używanie nowego Firefoxa, ma wbudowany słownik, więc w bardzo prosty sposób wszystkie błędy poprawia. Kto nie chce zmieniać swojej przeglądarki, może skorzystać z tej stronki. Albo z Worda. Stronka godna polecenia, bardziej niż PWN-owska. ;) A z przecinkami - no problema, to drobiazg.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
zkar
Wielki Przedwieczny
Wielki Przedwieczny
Kontakt:

03 cze 2007, 13:47

A ja polecam ściagnać sobie Firefoxa powyżej 2 - sprawdza piswonię jak Word czy Writer

P.S. Tiquill - nie doczytałem Twojego posta. Jakaś ślepota sie mnie chyta - skutek 18 godzin przed komputerzem dziennie hehehe
Ostatnio zmieniony 03 cze 2007, 13:50 przez zkar, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Kontakt:

12 wrz 2014, 13:14

BloodLoginowi się przyda. :diabeł:

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

12 paź 2014, 00:40

Czytać książki, najlepszy sposób na ortografię :)

I regret nothing
Zablokowany